Clicky

Taaldans: bewegen en leren op muziek voor kinderen

Copyright Omroep Zuidplas

Jonge kinderen zijn dol op bewegen en dansen. 

Leren gaat ook makkelijker tijdens het bewegen. Die twee dingen worden gecombineerd in de cursus Taaldans van Studio01, voor kinderen van twee tot vier jaar (en hun ouders). Start: dinsdag 29 oktober in het KinderLab Schollevaar. Er is nog plek!

Samen springen, dansen en bewegen geeft kinderen veel plezier en energie. Maar op dit soort momenten leren ze ook het meest. Er is veel zuurstof in de hersenen, ze durven zich eerder te uiten en ze staan meer open voor de meester of juf. Uit onderzoek blijkt dat kinderen makkelijker iets nieuws leren als ze het aan een beweging kunnen koppelen. Dansen én leren dus.

Taaldans en lesmethodes
De taaldanslessen passen bij de methodes die gebruikt worden in de vroeg- en voorschoolse educatie. Wat de klas of peutergroep aan het leren is, is verwerkt in een les vol dans, muziek, drama en spel. Dans mee!

Kosten en aanmelden
De danscursus is elke dinsdagmorgen (11.00 - 12.00 uur) en duurt tot en met 19 november. Kosten: gratis. Bij de danscursus is plek voor max. 10 kinderen. Aanmelden kan via www.welzijncapelle.nu/kinderlab.