Clicky

Bijeenkomst ‘Circulaire economie’ met voormalig minister van VROM Jacqueline Cramer

Copyright Omroep Zuidplas

Er wordt veel geschreven en gesproken over de circulaire economie, maar wat betekent het nu echt? Wat kan er al, maar ook: wat zijn de kansen en eventuele belemmeringen? 

Daarover gaat de bijeenkomst van Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG) op 21 november a.s. Gastspreekster is niemand minder dan prof. dr. Jacqueline Cramer, hoogleraar duurzaam innoveren, ambassadeur van Economic Board Amsterdam en voormalig minister van VROM. Verder vertellen Cyclus en de Goudse Betonmortel Centrale hoe circulariteit in de praktijk werkt. Wethouder Michiel Bunnik sluit af met een korte reflectie op de kansen in (regio) Gouda.

Alle ondernemers in Gouda en de regio zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Het programma start om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur). Om 18.00 uur wordt afgesloten met een netwerkborrel. De bijeenkomst vindt plaats bij Cyclus, Oostbaan 1090, 2841 ML Moordrecht (bedrijventerrein Gouwepark).

Deelnemen?
Deelname is kosteloos. Meldt u zich wel van tevoren aan via deze link.