Clicky

Goede zaken JBC Nieuwerkerk op speeldag 4 van de NPC

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen weekend stond speeldag 4 op het programma.

Voor het 1e was dat een redelijke goede uitslag. Met een gelijkspel tegen MIDI 2 hebben ze hun eerste wedstrijdpunt binnen. En misschien gaan ze daarmee Allez Tirer voorbij.

Team 2 deed helemaal goede zaken tegen Petangske 3 uit. Zij wisten een achterstand van 2-3 tegen de huidige koploper weg te werken en zelfs de winst binnen te halen. Daarvoor moesten ze in de laatste ronde alle 3 de potten in winst omzetten. En dat deden ze dan ook, eindstand 5-3 en zijn daarmee doorgeschoven naar de koppositie.

Ook team 3 deed goede zaken tegen de Spaanse ruiter 2 uit. In de eerste ronde stonden ze al 3-0 voor, maar in de tweede ronde ging alles naar de tegenpartij. Waardoor het 3-2 werd voordat ze aan de laatste ronde konden beginnen. Daarin wistten ze nog twee potten binnen te halen.Een mooie overwinning van 5-3(23) en omdat Les Francophiles vrij was stijgen onze kanjers weer een plaatsje op in de ranglijst van poule 5008.

Het 4e verloor helaas thuis van DGW 3 uit Den Haag. Met 3-5 waren de tegenstanders net wat beter dan die van ons.

Het 5e had een dagje vrij en kon genieten een momentje vrijspelen op de banen die over bleven.