Clicky

Minder restafval: denkt u mee?

Copyright Omroep Zuidplas
De gemeente Zuidplas is op weg naar minder restafval: van 117 kg naar 75 kg per persoon per jaar. Daarom worden bewoners van harte uitgenodigd voor een inwonersbijeenkomst. Dit om mee te denken en te praten over het verbeteren van afvalscheiding en verminderen van restafval.
Dat vraagt wat van de gemeente en van de inwoners. Daarom vragen we u om mee te denken en praten. Wat kunt u doen om afval nog beter te scheiden, zodat er zo min mogelijk restafval voor de grijze container of restafvalzak overblijft? Hoe kan de gemeente u daarbij helpen? Welke andere oplossingen zijn er om het restafval te verminderen? Welke tips heeft u voor uw mede-inwoners?
 
Aanmelden
Komt u ook? Meldt u zich dan aan via minderrestafval@zuidplas.nlmailto o.v.v. uw naam, het aantal personen en de datum waarop u komt. Kunt u niet aanwezig zijn op de bijeenkomst in uw woonplaats, dan bent u van harte welkom op één van de andere drie bijeenkomsten.
 
Waar en wanneer
- Maandag 11 november: Dorpshuis Op Moer - Raadhuisstraat 40, Moerkapelle
- Woensdag 13 november: Gemeentehuis Zuidplas - Raadhuisplein 1, Nieuwerkerk a/d IJssel
- Maandag 18 november: Brede school Het Turfhuis - Oudersvrucht 3, Moordrecht
- Woensdag 20 november: Dorpshuis Swanla - Burgemeester Klinkhamerweg 60, Zevenhuizen
 
Tijdstip voor alle data: 19.30 - 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur inloop, met koffie en thee.