Clicky

Nieuwe muziek en kunstboek van Rotterdamse band The Bullfight [AUDIO]

Copyright Omroep Zuidplas

Er zijn bands die zich na verloop van tijd binden aan een radiostation. De jongens van The Bullfight uit Rotterdam, mogen zich inmiddels tot Vrienden van Zwaardvis noemen. 

In 2018 werden meer dan 100 kunstenaars gevraagd om een bijdrage te leveren aan een kunstproject rondom 'Murder Ballads’.
 
Zowel gevestigde namen als Henk Schiffmacher, Bart Chabot en Meindert Talma, als onbekende kunstenaars uit binnen- en buitenland leverden bestaande of nieuwe werken aan. Deze varieerden van foto’s, schilderijen en etsen tot collages, zeefdrukken, gedichten en columns. Alle bijdragen zijn nu gebundeld in een bijzonder kunstboek en speciaal voor die gelegenheid kreeg het team van Zwaardvis een eerste exemplaar opgestuurd. Willem belt met Thomas van Vliet, initiatiefnemer van dit boek