Clicky

Genomineerden Rotterdam Music Awards 2019 bekend

Copyright Omroep Zuidplas

De Rotterdam Music Awards zijn de popprijzen voor de Rotterdamse popsector en worden sinds 2014 uitgereikt. 

In de uitzending van Zwaardvis is zaterdag 23 november een interview te horen omtrent de Rotterdam Music Awards.

De awards zijn door de Popunie in het leven geroepen om de kwaliteit en diversiteit van de Rotterdamse popscene te belichten. Door middel van online stemmen bepaalt het publiek welke artiesten en organisatoren beloond worden voor hun prestaties van het afgelopen jaar. Hieronder zijn alle nominaties per categorie opgesomd. Er kan tot maandag 25 november 12.00 uur in de middag gestemd worden op de website popunie.nl/awards2019.

Beste Track artiesten 2019
Alex Euro ft. Mell | Angelo King ft. Waka Flocka Flame | Bas Mooy | Boogie Brothers | Broederliefde ft. Afrojack | Brunzyn ft. Cartiez & Joost | Caza ft. Ronnie Flex | Certain Animals | Cry & Wally A$M | Davina Michelle | Dawn Brothers & Friends ft. Coal Harbour | De Likt | Dread Pitt ft. Yung Fusion | Duncan Laurence | Eleven | Eline Mann | Fallwood | GIAN | Jaskelis | Jessy Yasmeen | Katie Kruel | KEES | King Fanatic | Kuzko | L CIANO ft. Mell | L'Asset | LAURA | Lewsberg | MOÏRA | NAAZ | Neighbours Burning Neighbours | Ntjam Rosie | Ronnie Flex ft. Sarita | Sammie Sedano | Sevdaliza | SONNDR | Voidcrawler | VVARD | Winne ft. Jayh | Wowi

Beste Album artiesten 2019 (powered by 3voor12 Rotterdam)
Animistic Beliefs | Banabila & Machinefabriek | Bart Hoevenaars | Beach Coma | Broederliefde | Conforce | Cthuluminati | Distant | Elijah Waters | Eni-less | Equalz | GOLD | Greyheads | HEF | Iguana Death Cult | Jack | Jo Goes Hunting | Joyba | Kevin | Kid de Blits | Les Robots | Lone Wolf | Michel Ebben | Midwinter Bonfire | Modji | Momi | MONO-POLY | Officium Triste | Oliver Oat | Ruwhel | Thanos Hana | The Jerry Hormone Ego Trip | The Kik | The New Shining | The Sweet Release of Death

Beste Podium 2019
Ahoy | BIRD | Jazzcafé Dizzy | Maassilo | Toffler

Beste Festival 2019
A Festival Downtown | Baroeg Open Air | Left Of The Dial | Pow! Wow! | Triangle

Exportprijs 2019
Disturbance | GOLD | Lewsberg | NAAZ | Thrasher

Beste Clubavond 2019
Confetti Club | Give Soul | Hunna | Korsakov | Panchi

De Belofte 2019
Eline Mann | Fallwood | Jessy Yasmeen | Wowi

Samenwerking
Voor Beste Album wordt samengewerkt met 3voor12 Rotterdam. De redactie van 3voor12 Rotterdam heeft samen met de Popunie een selectie gemaakt van de beste 35 Rotterdamse platen.

Uitreiking Rotterdam Music Awards
Datum: maandag 9 december 2019
Locatie: LantarenVenster, Rotterdam
Inloop: 19.00 uur
Tijden: 20.00 – 22.30 uur
Entree: op uitnodiging

De Rotterdam Music Awards wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam. Partners zijn 3voor12 Rotterdam, Music Matters en Keymusic