Clicky

Biercafé De Goudse Eend 56ste in de Misset Horeca Café Top 100

Copyright Omroep Zuidplas

Maandagavond 18 november werd In Nijkerk de uitslag van de Misset Horeca Café Top 100 bekendgemaakt.

Het Goudse Biercafé De Goudse Eend uit de Wilhelminastraat is hier 56ste geworden in de juryprijs en in de publieksprijs werd de 12de plek behaald. 

“Wat een beloning voor ons werk” zegt Jeroen Carol-Visser, eigenaar Biercafé De Goudse Eend  "Het is een hele eer om met ons café in de top 100 van beste cafés van Nederland te behoren. De 56ste plek bevestigt dat wij met De Goudse Eend goed bezig zijn. We zijn benieuwd naar de juryrapporten om te zien waar onze verbeterpunten zijn om zo in 2020 nog hoger in de cafe top 100 te komen”

De Misset Horeca café top 100 is een juryprijs waar alle cafés in Nederland mee kunnen doen. In een eerste ronde wordt het café bezocht door een hoofdjury lid. Dit is een mystery visit, waarin wordt gelet op gastvrijheid, manier van de bestelling serveren en de algemene indruk in het café.
Jeroen Carol-Visser: "Deze positie in de lijst laat zien dat de service en gastvrijheid in De Goudse Eend van het hoogste niveau zijn. We willen er altijd voor zorgen dat een avondje uit in De Goudse Eend een ware beleving is waarin men geniet van Goed Bier. Onze gast moet naar huis gaan met een gevoel, van dat had ik thuis niet kunnen meemaken".