Clicky

Samenloop voor hoop, 24 uur lopen in de Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Op donderdagavond 21 november is de Kick-off van de SamenLoop voor Hoop Zuidplas.

Deze loop is een uniek 24-uurs wandelevenement inclusief entertainment, waarbij deelnemers een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. De SamenLoop voor Hoop Zuidplas vindt plaats op 26 en 27 september 2020.

In de aanloop naar- en tijdens het event SamenLoop van Hoop zamelt men geld in en steekt men (ex)kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem door ze een fantastische dag te bezorgen. De opbrengst van de Samenloop voor Hoop komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en wordt voor een aanzienlijk deel in de Zuidplas besteed. Het doel is om dit evenement verbindend en succesvol te laten zijn, door met zoveel mogelijk inwoners van de Zuidplas een grote opbrengst te realiseren.

Dit doel komt dichterbij als ook jij meedoet met de SamenLoop voor Hoop. Door je met familie, vrienden, buren en/of collega’s aan te melden als wandelteam. Of door je als vrijwilliger aan te melden om tijdens op 26-27 september 2020 een handje te helpen.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor de officiële kick-off op 21 november a.s..
Op deze avond krijgt men meer informatie over dit grote, bijzondere evenement in de Zuidplas.

Datum:  donderdag 21 november 2019
Tijd: 20.00 uur 
Plaats: Kantine van tennisclub TCN, Britsezoom 9 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor meer informatie, klik hier.