Clicky

Bang Your Radio

Gouds SKAasfestival maakt van Gouda een van dé Skank-plekken

Het Gouds SKAasfestival is toe aan de tweede editie. Deze zaterdag in Studio Gonz. Vorig jaar is het festival op de dag zelf uitverkocht. Met de twee Goudse ska-bands, Rude Radiation en Skapiche?!, op de planken.

Jibber Jabber & The Jams bij Bang Your Radio

De Garage Surf band Jibber Jabber & The Jams gaat lekker! Begin dit jaar hebben ze de EP Liberté Toujours uitgebracht met daarop de gelijknamige single waarvoor ook een videoclip is. Ze zijn geselecteerd voor de finale van de Grote Prijs van Rotterdam in de categorie bands en ze touren dit najaar met de  Popronde door Nederland (het grootste landelijk rondreizende muziek festival).

Skapiche?! over albumrelease bij Bang Your Radio

​De Goudse / Rotterdamse Ska band Skapiche?! released op zaterdag 7 juli de nieuwe EP 'My Night'. Met een releaseparty in De Kroepoekfabriek met de Vlaardingse band Stenchtown en Skandaal.  De nieuwe frontvrouw van Skapiche, Lisanne van der Linden, heeft nog haar optreden als inval-zangeres van Trossen Los ingestuurd om bij Skapiche te komen. Bassist Martijn Horsten van Trossen Los zit ook in Stenchtown.

Hellbilly Hank 13 bij Bang Your Radio

Krimpenaar Ricardo Lagerwaard heeft op Surfrock 2018 gespeeld als outlaw hillbilly country act Hellbilly Hank 13. Zijn inspiratiebronnen zijn Bob Wayne en Hank Williams III. In de radiostudio speelt hij onder andere Chatterbox (Bob Wayne cover) & When Death Comes To Town.

Thomas Harteveld van Bang Your Radio ontving Ricardo in de studio van Omroep Zuidplas.