Clicky

Capelle

Uitreiking IB-certificaten aan leerlingen van het Comenius Lyceum

Foto

Aan veertien oud-leerlingen van het tweetalig vwo (tto) werden onlangs op het Comenius Lyceum in Capelle aan den IJssel de IB-certificaten uitgereikt. Deze groep deed eind vorig schooljaar examen voor het International Baccalaureate (IB). 

Capelle viert ‘Coming-Out dag’

Foto

Op 11 oktober viert de gemeente Capelle aan den IJssel, diverse instellingen en enkele sportverenigingen de internationale ‘Coming-Out dag’.

Capelse begroting 2019: “Capelle vaart voorzichtige koers”

Foto

De baten en lasten op de begroting van de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in balans. Dit blijkt uit de begroting voor 2019 die het college van burgemeester en wethouders deze week aanbiedt aan de gemeenteraad.

Doe gratis mee aan Capelse Talentenjacht

Foto

Het Charles Vermeer Zanginstituut in Capelle aan den IJssel houdt, na een succesvolle talentenjacht in 2017, ook dit jaar weer een talentenjacht.

Fototentoonstelling 'Open Je Ogen voor mensenhandel' op Capelse Stadsplein

Foto

Samen met loverboyslachtoffer Sameena van der Mijden opende staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Mark Harbers vanochtend de fototentoonstelling 'Open Je Ogen voor mensenhandel'.

Capelle sluit aan bij landelijke aanpak Eén tegen eenzaamheid

Foto

Wethouder Marc Wilson (Wmo) sluit zich aan bij de landelijke aanpak ‘Eén tegen eenzaamheid’.

Feest Capelle Bruijst en CentrumXpeditie

Foto

Ondanks de regen kwamen er toch een paar duizend bezoekers af op het stadsfeest ‘Capelle Bruijst’.

Gouden IJsselsteen naar Crematorium Schollevaar, klassieke woning 's-Gravenweg en transformatie school P.C. Boutenssingel

Foto

De Gouden IJsselstenen 2018 zijn zaterdag uitgereikt aan het Crematorium Schollevaar (vakjuryprijs), de klassieke woning aan de 's-Gravenweg (vakjuryprijs) en de tot woningen getransformeerde school aan P.C. Boutenssingel (publieksprijs). 

Oude Rabobankgebouw Capelle tegen de vlakte

Foto

Voorafgaand aan het stadsfeest Capelle Bruijst maakte wethouder Dick van Sluis (Stadsontwikkeling) met een grote grijper zaterdagmiddag een begin aan de sloop van het oude Rabobankgebouw. 

Capellenaar kiest 'Gouden IJsselsteen' 2018

Foto

Nieuwbouw, renovatie of verbouwingen van grote of kleinere gebouwen? Het is allemaal bepalend voor het beeld van de stad Capelle. 

Pagina's