Clicky

Capelle

Wethouder Eric Faassen slaat 1e paal Fascinatio

Foto

Voor het eerst sinds 2009 is er voor een bedrijvenpand in Fascinatio een eerste paal geslagen. Deze bijzondere handeling werd op woensdag 19 juli verricht door wethouder Economische Zaken Eric Faassen. 

De Zellingen zoekt vrijwilligers voor nieuwe locatie De Roo van Capelle

Foto

Dankzij de steun van onze vrijwilligers kunnen wij onze cliënten meer dan alleen verpleging, verzorging en behandeling bieden.

ChristenUnie fractievoorzitter Michiel Grauss: 'Tenenkrommend en gênant fietsbeleid gemeente Capelle'

Foto

De voorbeeldfunctie fietsgebruik van de gemeente faalt, zo wordt wel heel pijnlijk duidelijk door een brief van de Capelse fietsersbond. Het eigen beleid van de gemeente krijgt de termen "tenenkrommend en gênant."

Michels tekent huurovereenkomst met Essebaan Vastgoed

Foto

Afgelopen woensdag 12 juli heeft Peter Michels in het bijzijn van Richard Goud van Goud Bedrijfshuisvesting een huurovereenkomst getekend met Essebaan Vastgoed inzake een kantoorpand aan de Essebaan 15c te Capelle aan den IJssel. 

De Zellingen nu ook in De Roo van Capelle

Foto

Met de verhuizing van 40 bewoners uit Verpleeghuis Rijckehove heeft De Zellingen op dinsdag 11 juli officieel haar intrek genomen in de Roo van Capelle, het verpleeghuis in Capelle aan den IJssel in de wijk Oostgaarde.

Promen leverancier garantiebanen voor Rijksoverheid

Foto

Vanaf 1 juli 2017 is Promen landelijk één van de acht bedrijven die als leverancier geldt voor de plaatsing van medewerkers op garantiebanen van de overheid. 

Help mee aan het voorkomen ongedierte; laat geen afval slingeren

Foto

De afgelopen weken zijn klachten binnengekomen over ratten. De gemeente Capelle doet veel om ratten te bestrijden. Door heel Capelle staan veel rattenvallen. Daarnaast vervangt de gemeente alle bovengrondse containers zodat afval niet kan gaan zwerven.

Laatste hand aan gemeentehuis Capelle aan den IJssel

Foto

De Gemeente Capelle aan den IJssel legt de laatste hand aan het gemeenthuis in de aankomende 8 maanden.

Mariam Yousfi nieuwe kinderburgemeester

Foto

De 11-jarige Mariam Yousfi is gekozen als nieuwe kinderburgemeester van Capelle aan den IJssel voor het schooljaar 2017 – 2018.

Spetterend Jaar van Water start bij IJsselkids

Foto

Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt bij IJsselkids vanuit het pedagogisch palet jaarlijks de focus gelegd op een thema. Juli 2017 start het spetterende Jaar van Water.

Pagina's