Clicky

Capelle

Pilot gratis warme maaltijd voor kinderen bij kindercentrum Toverburcht

Foto

Deze maand is kindercentrum Toverburcht, onderdeel van IJsselkids Kinderopvang, begonnen met een pilot om kinderen tijdens de opvang een gratis warme maaltijd aan te bieden.

College van B&W nodigt Capellenaren uit voor 'Stadsgesprekken'

Foto

Een nieuw jaar en een nieuw college zijn voor het Capels college van B&W een goede reden om onder het genot van een kop koffie kennis te maken met Capellenaren tijdens Stadsgesprekken.

36e Open Schollevaar bridgetoernooi

Foto

Op zaterdag 2 februari organiseert bridgeclub Schollevaar voor de 36-ste keer haar jaarlijkse bridgetoernooi. 

Geen eenzame kerst voor 55 Capelse ouderen

Foto

Zo’n 55 Capellenaren die dit jaar al rekening hielden met een eenzame kerst, hebben op Tweede Kerstdag een gezellige kerstmiddag beleefd.

Drie nieuwe locaties op het oog voor de Watervallei

Foto

Onderzoek naar locaties voor ‘de Watervallei’, een waterspeelplaats met zes waterspeeltoestellen voor Capelse kinderen, heeft drie mogelijke locaties opgeleverd.

Burgemeester Oskam deelt vuurwerkbrillen uit

Foto

Burgemeester Peter Oskam deelde vandaag speciale vuurwerkbrillen uit aan kinderen van groep 6 en 7 van de Sjalomschool in Capelle. 

Koninklijke Onderscheiding voor Paul Crooijmans

Foto

Paul (P.C.B.) Crooijmans heeft zaterdag 15 december een Koninklijke Onderscheiding voor zijn vele vrijwillige activiteiten voor Scoutingvereniging Hendrik van Halewijn ontvangen.

Bouw zwembad en sporthal nu echt van start gegaan

Foto

Vrijdag 14 december onthulden wethouders Harriët Westerdijk en Nico van Veen samen met medewerkers van De Vries en Verburg Bouw het bouwbord op de locatie Alkenlaan/Pelikaanweg.

Minister Van Engelshoven ontbijt met leerlingen van GSA’s op IJsselcollege en Comenius

Foto

Vier leerlingen van GSA Comenius Lyceum Capelle zijn op Paarse Vrijdag, vrijdag 14 december 2018, naar de GSA van het IJsselcollege gegaan voor een gesprek met minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven. Dit gesprek is gevoerd tijdens een ontbijt van de twee GSA-netwerken.

Periscopen langs Hollandsche IJssel geopend

Foto

Samen met Ateliereen Architecten uit Eindhoven en enkele kinderen opende wethouder Dick van Sluis vanmiddag de zes Capelse periscopen langs de Hollandsche IJssel. 

Pagina's