Clicky

Capelle

21 overtredingen tijdens horecacontrole Capelle

Foto

Bij een grote horecacontrole in Capelle aan den IJssel zijn donderdag 19 april 21 overtredingen geconstateerd. De gemeente en 9 instanties controleerden gezamenlijk 13 horecazaken.

Advies informateur over de vorming van coalitie van Leefbaar Capelle, SGP/ChristenUnie en VVD

Foto

Op 22 maart stelde Leefbaar Capelle Gerrit Kruijt aan als informateur om te komen tot de vorming van een nieuwe coalitie. 

'Op weg naar een 'garantiebaan' '

Foto

Zeventien mensen op zoek naar een garantiebaan zijn goed op weg geholpen. In praktijkschool Accent maakten ze onlangs kennis met professionals van re-integratiebureaus met een breed aanbod vacatures. 

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds samen, ook in Capelle

Foto

Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds gaan, na jaren intensieve samenwerking, sinds 3 april samen verder als het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Feest in Capelle tijdens Oranjenacht en Koningsdag

Foto

In Capelle wordt de verjaardag van onze koning traditiegetrouw uitgebreid gevierd.

Eerste paal zelfbouwwoningen Rubenssingel de grond in

Foto

Wethouder Stadsontwikkeling Dick van Sluis heeft gisteren in het bijzijn van de zelfbouwers en omwonenden het startsein gegeven voor de bouw van 17 zelfbouwwoningen aan de Rubenssingel.

Afscheid Capelse raadsleden

Foto

Op dinsdagavond 27 maart stond het afscheid van de Capelse gemeenteraad centraal tijdens een raadsvergadering in het Isala Theater.

Ruim 1.700 zonnepanelen op schooldaken in Capelle aan den IJssel

Foto

De Stichting Protestants Christelijk Primair Onderwijs (PCPO) in Capelle aan den IJssel heeft een overeenkomst getekend waarmee zij het komend jaar meer dan 1.700 zonnepanelen op haar schoolgebouwen gaat realiseren.

Michiel Grauss weg als raadslid Capelle aan den IJssel

Foto

De Capelse ChristenUnie is dankbaar voor het verkiezingsresultaat van 2 zetels. Dank aan de ruim 1500 kiezers die ook nog een verrassing in petto hadden door met voorkeurstemmen de nummer 3 Hilde Groenendijk in de raad te stemmen.

Definitieve uitslag gemeenteraadsverkiezingen Capelle aan den IJssel

Foto

Vanochtend, vrijdag 23 maart heeft op het gemeentehuis aan de Rivierweg burgemeester Peter Oskam de officiële uitslag van de verkiezingen van de gemeente Capelle aan den IJssel bekend gemaakt. 

Pagina's