Clicky

Capelle

Winkelleegstand in Capelle aan den IJssel flink afgenomen

Foto

Uit onderzoek van de Dynamis, een overkoepelend samenwerkingsverband van vastgoedorganisaties, blijkt dat de winkelleegstand in Capelle aan den IJssel is afgenomen van 7,8% (2015) naar 1,2% (2017).

Leerlingen Comenius College Capelle debatteren over gevaar in het verkeer

Op dinsdag 12 september discussiëren leerlingen van het Comenius College met elkaar over gevaarlijke verkeerssituaties.

Actieweek Jeugdsportfonds Capelle: omdat ieder kind moet kunnen sporten

Foto

Van 9 tot en met 17 september is de actieweek voor het Jeugdsportfonds Capelle. Capelse inwoners en organisaties worden opgeroepen een bijdrage te leveren aan het fonds.

Voormalige locatie Catamaran wordt omgebouwd tot KinderLab

Foto

Eind dit jaar opent het KinderLab haar deuren in de wijk Schollevaar-Oost. Het KinderLab is een inspirerende plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders.

Verhuizing Boelaars & Lambert naar Schouten Toren

Foto

Verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert verhuist op vrijdag 8 september naar de Schouten Toren aan het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel. De ruim 40 medewerkers zullen vanaf maandag 11 september werken vanuit het kantoor op het Rivium.

Nieuwe locatie Rabobank flinke stap voor herinrichting Stadsplein

Foto

Op donderdag 7 september 2017, ontving Desiree Verdaasdonk, directeur particulieren van Rabobank Rotterdam de sleutel van de nieuwe locatie in Capelle a/d IJssel uit handen van Jean Paul Meuldijk, wethouder gemeentelijk vastgoed.

Steun in de rug voor nieuwe Capelse culturele initiatieven

Foto

De gemeente Capelle aan den IJssel investeert voor het derde jaar op rij in haar cultuursector.

Capelle maakt werk van een duurzame stad

Foto

Het Capelse college spreekt de ambitie uit dat Capelle in 2050 een 100% duurzame stad is. Hoe die ambitie vervuld kan worden staat in het koersdocument Duurzaam Capelle.

Wethouder Eric Faassen slaat 1e paal Fascinatio

Foto

Voor het eerst sinds 2009 is er voor een bedrijvenpand in Fascinatio een eerste paal geslagen. Deze bijzondere handeling werd op woensdag 19 juli verricht door wethouder Economische Zaken Eric Faassen. 

De Zellingen zoekt vrijwilligers voor nieuwe locatie De Roo van Capelle

Foto

Dankzij de steun van onze vrijwilligers kunnen wij onze cliënten meer dan alleen verpleging, verzorging en behandeling bieden.

Pagina's