Clicky

Capelle

Drukke stormdag voor Handhaving en Stadsbeheer Capelle

Foto

Handhaving en Stadsbeheer hebben het tijdens de westerstorm vanmorgen druk gehad met meldingen van stormschade in Capelle.

Capelse voedselbank krijgt 9,1 voor voedselveiligheid

Foto

De Capelse voedselbank heeft maar liefst een 9,1 behaald bij een onderzoek naar de voedselveiligheid.

Wat is de meest onbereikbare plek in Capelle?

Foto

De ChristenUnie wil de bereikbaarheid van stad, wijk en centrum op een hoog niveau krijgen. De auto laten staan en vaker de fiets of het openbaar vervoer pakken.

Burgemeester Oskam verricht loting verkiezingsprogramma's Radio Capelle

Foto

Deze week heeft burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel de loting van Hitland Magazine, het programma dat de komende weken in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen staat, verricht.

Gemeente bedankt Cliëntenraad sociale zaken en Wmo-adviesraad

Foto

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft gisteren de Cliëntenraad sociale zaken en de Wmo-adviesraad bedankt voor hun jarenlange inzet.

Gemeenten starten onderzoek BLICK op onderwijs

Foto

De gemeenten Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel starten op korte termijn een onafhankelijk extern onderzoek naar het functioneren van BLICK op onderwijs.

Wethouders openen uitbreiding Anytime Fitness in bibliotheekgebouw Stadsplein

Foto

Donderdagmiddag is het eerste gedeelte van het verbouwde bibliotheekgebouw feestelijk geopend door de wethouders Dick van Sluis (Stadsontwikkeling) en Eric Faassen (Economische Zaken).

Leerlingen uit Rotterdam en Capelle lanceren vuurwerkcampagne

Foto

Leerlingen van het LMC (locatie Palmentuin) in Rotterdam en het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel hebben vandaag een campagne gelanceerd om aandacht te vragen voor de gevaren van consumentenvuurwerk.

Capelle investeert in kwaliteit huurwoningen

Foto

Gisteren ondertekenden Hedy van den Berk bestuurder woningcorporatie Havensteder, wethouder Dick van Sluis en Cor Kievid van Stichting Huurdersraad Capelle (HRC) de nieuwe samenwerkingsafspraken over het woonbeleid. De afspraken zijn twee jaar geldig.

Welstandsregels versoepeld

Foto

Zowel de bedrijventerreinen van de BIZ als meerdere Capelse woongebieden worden (deels) welstandsvrij. Dit betekent dat zonder welstandsadvies gebouwd of verbouwd mag worden. Hiermee geeft het college gehoor aan de uitkomsten van het burgerpanel over dit onderwerp.

Pagina's