Clicky

Capelle aan den IJssel

Maatwerkers/VCN wint thuis van directe concurrent, ook Laudame Financials/VCN dames winnen

Foto

Zowel de dames als heren van Volleybal Club Capelle/Nieuwerkerk(VCN) kwamen afgelopen zaterdag in actie.

Statement gemeente Capelle aan den IJssel en BLICK op onderwijs

Foto

Naar aanleiding van de (onder embargo) verschijning van het rapport en het persbericht van de Rotterdamse Ombudsman over klachten die daar door BLICK zijn ingebracht, willen de gemeente Capelle en BLICK onderstaand statement delen met de media.

Uitreiken iPads aan cliënten van Rijckehove

Foto

Op woensdag 5 december krijgen de cliënten van verpleeghuis Rijckehove in Capelle aan den IJssel iPads overhandigd van de Stichting Vrienden van Rijckehove. 

Winterbridge in Wilskracht

Foto

Ook dit jaar organiseert bridgeclub Schollevaar in de wintermaanden op de tweede zondag van de maand in café/restaurant Wilskracht winterbridge.

Zware nederlaag VV Capelle bij Zwaluwen

Foto

De gifbeker voor de VV Capelle en haar aanhang is voorlopig nog niet leeg. In een donker en later nat Vlaardingen werd uiteindelijk met de duidelijke cijfers van 6-2 verloren.

Sinterklaasmarkt Comenius Lyceum levert 1.159 euro op voor Leprastichting

Foto

Geen cadeau krijgen, maar geld geven aan een goed doel. Daarvoor hebben de brugklasleerlingen van het Comenius Lyceum zich ingezet tijdens de Sinterklaasmarkt op vrijdag 30 november.

Gratis OV voor Capelse senioren verlengd tot 2022

Foto

Het gratis reizen in het openbaar vervoer voor Capelse senioren wordt de komende vier jaar voortgezet. Het Capelse college koppelt vanaf 1 januari 2019 gratis OV wel aan de AOW gerechtigde leeftijd.

De Zellingen organiseert 'Ontmoeting Oostgaarde'

Foto

De Zellingen organiseert voor Ontmoeting Oostgaarde, locatie Baronie 326 in Capelle aan den IJssel (ingang de Roo) diverse leuke en gezellige activiteiten voor senioren of volwassenen met een beperking. 

'Geldplannen' nu ook in Capelle

Foto

Geld tekort of over aan het eind van de maand, geen overzicht van geldzaken of geldzorgen: dat zorgt voor onrust. 

Burgemeesters Oskam en Oukbih ontsteken kerstverlichting Capelse kerstboom

Foto

Burgemeester Peter Oskam ontsteekt, samen met kinderburgemeester Ilias Oukbih vrijdagavond 7 december om 17.00 uur de kerstverlichting van de Capelse kerstboom. 

Pagina's