Clicky

Capelle aan den IJssel

21 overtredingen tijdens horecacontrole Capelle

Foto

Bij een grote horecacontrole in Capelle aan den IJssel zijn donderdag 19 april 21 overtredingen geconstateerd. De gemeente en 9 instanties controleerden gezamenlijk 13 horecazaken.

Advies informateur over de vorming van coalitie van Leefbaar Capelle, SGP/ChristenUnie en VVD

Foto

Op 22 maart stelde Leefbaar Capelle Gerrit Kruijt aan als informateur om te komen tot de vorming van een nieuwe coalitie. 

VV Capelle speelt gelijk tegen Quick Boys

Foto

Zaterdag heeft Capelle op een goed bezet sportpark Slot tegen Quick Boys, oftewel tegen Dirk Kuijt, die de gehele wedstrijd speelde, één punt over gehouden.

Europa Cup honkbal komt naar Capelle aan den IJssel

Foto

Van woensdag 6 tot en met zondag 10 juni a.s. wordt op er Europees tophonkbal gespeeld op het veld van Euro Stars in Capelle aan den IJssel.

Teuni van Wijngaarden-van Dieren neemt afscheid van De Zellingen

Foto

Op vrijdag 20 april 2018 neemt Teuni van Wijngaarden-van Dieren afscheid als bestuurder van De Zellingen vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. 

'Op weg naar een 'garantiebaan' '

Foto

Zeventien mensen op zoek naar een garantiebaan zijn goed op weg geholpen. In praktijkschool Accent maakten ze onlangs kennis met professionals van re-integratiebureaus met een breed aanbod vacatures. 

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds samen, ook in Capelle

Foto

Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds gaan, na jaren intensieve samenwerking, sinds 3 april samen verder als het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

'Meet & Match': Comenius College zoekt Comenius-collega’s

Foto

Het Comenius College zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar veel nieuwe docenten voor zijn zes scholen in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen en Rotterdam.

Feest in Capelle tijdens Oranjenacht en Koningsdag

Foto

In Capelle wordt de verjaardag van onze koning traditiegetrouw uitgebreid gevierd.

VV Capelle op eigen veld onderuit tegen Spakenburg

Foto

In een spannend en boeiend duel heeft VV Capelle het tegen koploper Spakenburg onder leiding van John de Wolf niet kunnen redden. Na afloop stond er 1-2 op het bord.

Pagina's