Clicky

Capelle aan den IJssel

Uitreiking IB-certificaten aan leerlingen van het Comenius Lyceum

Foto

Aan veertien oud-leerlingen van het tweetalig vwo (tto) werden onlangs op het Comenius Lyceum in Capelle aan den IJssel de IB-certificaten uitgereikt. Deze groep deed eind vorig schooljaar examen voor het International Baccalaureate (IB). 

VCN dames met de volle punten naar huis, heren onderuit in Kampen

Foto

De dames van VCN speelden afgelopen zaterdag in Groningen tegen Veracles en de de heren van VCN speelden in Kampen tegen Reflex.

VV Capelle neemt punt mee uit Gouda

Foto

Op een zeer warm kunstgrasveld van Jodan Boys in VV Gouda heeft een door blessures en een schorsing gehavend Capelle een moeizaam puntje behaald.

Capelle viert ‘Coming-Out dag’

Foto

Op 11 oktober viert de gemeente Capelle aan den IJssel, diverse instellingen en enkele sportverenigingen de internationale ‘Coming-Out dag’.

Eerste thuisoverwinning VV Capelle

Foto

Vanmiddag heeft VV Capelle tegen Achilles Veen de eerste driepunter van het seizoen thuis binnen gehaald, maar dit ging niet zonder slag of stoot en pas na bijna 80 minuten in de tweede helft floot de scheidsrechter Weiland voor het laatst.

Capelse begroting 2019: “Capelle vaart voorzichtige koers”

Foto

De baten en lasten op de begroting van de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in balans. Dit blijkt uit de begroting voor 2019 die het college van burgemeester en wethouders deze week aanbiedt aan de gemeenteraad.

Doe gratis mee aan Capelse Talentenjacht

Foto

Het Charles Vermeer Zanginstituut in Capelle aan den IJssel houdt, na een succesvolle talentenjacht in 2017, ook dit jaar weer een talentenjacht.

Fototentoonstelling 'Open Je Ogen voor mensenhandel' op Capelse Stadsplein

Foto

Samen met loverboyslachtoffer Sameena van der Mijden opende staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Mark Harbers vanochtend de fototentoonstelling 'Open Je Ogen voor mensenhandel'.

VCN heren en dames winnen beide vijfsetter

Foto

Maatwerkers VCN heren pakt eerste punten in de Topdivisie,  Laudame financials VCN dames winnen spannende vijfsetter.

Harde nederlaag VV Capelle

Foto

AAV Swift vierde vandaag de heropening van het complex met allerlei festiviteiten en VV Capelle droeg haar steentje bij.

Pagina's