Clicky

Capelle aan den IJssel

Spiksplinternieuw interactief speeltoestel voor kinderen uit Bongerd-Wingerd

Foto

De kinderen uit Bongerd-Wingerd in Capelle aan den IJssel hebben een nieuw speeltoestel gekregen. 

Kans op vele zomerse prijzen in winkelcentrum de Koperwiek!

Foto

Vanaf maandag 16 juli a.s. lanceert winkelcentrum de Koperwiek de Lucky Summer Weken. Tot en met zondag 26 augustus maken alle bezoekers bij besteding in een van de winkels in het winkelcentrum kans op vele zomerse prijzen. 

Koninklijke onderscheiding voor Marc Wilson

Foto

Marc Wilson werd gisteravond (maandag, red.) koninklijk onderscheiden voor zijn jarenlange inzet in de Capelse politiek.

Capelle krijgt nieuwe zorgwoonboerderij

Foto

 De gemeente Capelle aan den IJssel en herontwikkelaar HERMON Erfgoed hebben vrijdag de koopovereenkomst getekend om de boerderij aan de ’s-Gravenweg 325 te ontwikkelen tot woonzorgboerderij voor dementerende ouderen.

Alle kinderen kunnen meedoen door jeugdfonds

Foto

Alle kinderen willen graag meedoen met hun vrienden en klasgenootjes. Ook als hun ouders een laag inkomen hebben. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Capelle zorgt dat dat kan.

Geen saaie zomer voor Capelse kinderen

Foto

Wethouder Dick van Sluis (onderwijs) reikte samen met kinderwethouder Lila Evergroen de eerste BSN-brochure en het Jeugdvakantiepaspoort uit aan leerlingen van groepen 7 en 8 van de Montessorischool Capelle.

Wethouder Faassen ontvangt gemeentelijke erepenning

Foto

Op 1 juni nam de Capelse wethouder Eric Faassen (sociale zaken, werkgelegenheid, armoede, economie) afscheid.

Bridgecursussen in Schollevaar

Foto

In september start het nieuwe bridgeseizoen. Voor mensen – jong en oud – die willen leren bridgen, organiseert Bridgeclub Schollevaar weer bridgecursussen. 

Brandstichting Johannahoeve niet uitgesloten

Foto

De politie sluit niet uit dat brandstichting de oorzaak is van de kapitale brand woensdagmiddag 20 juni aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De brand legde het voormalig restaurant Johannahoeve in as.

Flinke brand voormalig restaurant de Johannahoeve

Foto

Woensdagmiddag 20 juni is er een flinke brand ontstaan in voormalig restaurant Johannahoeve aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel.

Pagina's