Clicky

Kinderen IJsselkids verrassen bewoners Rijckehove

Copyright Omroep Zuidplas

Op donderdag 6 juli brachten de kinderen van kindercentrum Neverland en BSO Het Lachhotel een bezoek aan de bewoners van verzorgingstehuis Rijckehove. 

Een bezoek met een heel bijzondere reden. De kinderen kwamen de ouderen namelijk een zelfverdiende verrassing brengen.

Zomerfeest
Op 28 juni organiseerde de locaties een zeer succesvol zomerfeest. Tijdens het zomerfeest werden er diverse activiteiten georganiseerd. De kinderen hadden bedacht de opbrengst daarvan, een geweldige 240 euro, te willen besteden aan leuke cadeaupakketten voor de ouderen van Rijckehove.

Emotioneel
Donderdag 6 juli mochten de kinderen langs bij de bewoners om hen te verrassen met de zelfverdiende en –uitgezochte cadeaupakketten. Het pakket bestond uit vijf mooi opgemaakte plantenpotten en vijf pakketten met verzorgingsproducten.

De bewoners hadden voor iets lekkers te eten en drinken gezorgd. Ze waren enorm verrast, onder de indruk en zelfs geëmotioneerd door de mooie cadeaupakketten. Na de zomervakantie komt er een vervolg van deze mooie ontmoeting die als zeer waardevol is ervaren.  (tekst gaat verder onder foto)Over IJsselkids
IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids stelt het kind centraal en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. IJsselkids is HKZ gecertificeerd. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

IJsselkids is onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.