Clicky

Bestuursvoorzitter Omroep Zuidplas Herman van Niedek geeft nieuwe status update

Copyright Omroep Zuidplas

Bestuursvoorzitter Herman van Niedek was zaterdag te gast in het ochtendprogramma Zuidplas in het Weekend en gaf hier een nieuwe status update over Omroep Zuidplas.

Omroep Zuidplas is na het vertrek van een aantal vrijwilligers begonnen aan herstructureren van bepaalde zaken. Bestuursvoorzitter Herman van Niedek gaf zaterdagochtend aan over nieuwe informatie te beschikken.

De voorzitter zal tevens een blog bijhouden om alle volgers van Omroep Zuidplas up-to-date te houden over de nieuwste ontwikkelingen binnen de Omroep, ook met betrekking tot de vorming van een streekomroep. 

Reactie's (7)

Laat een reactie achter!

Reactie(s):

hockey-cokey 12-7-2017 6:59

Volgens mij is de herstucturering richting de regionale zender al merkbaar, voor mij als bezoeker van de website.Ik lees maandag en dinsdag van alles over de provinciale VVD, de provincie die geld binnen haalt bij de oranjefonds collecte en nog wat ander regionaal nieuws.Maar over de traumaheli, die zaterdagochtend vroeg boven Dorrestijn cirkelde en de twee ambulances en twee politieauto's die allen met gillende sirenes de rust "verstoorden" geen woord!!!DAT wil ik weten, niet wat er elders in de provincie gebeurt. Dat lees en hoor ik wel via de media van RTV West en RTV Rijnmond!

Voorzitter 12-7-2017 12:28

Als gevolg van recente problemen zijn info lijnen verwijderd dan wel verbroken en wij zijn druk bezig die te herstellen.

kiwiko 13-7-2017 19:58

Jaja, Die opgestapte vrijwilligers........ die werden nog wel eens getipt over gebeurtenissen in de regio, die wisten dingen al voordat het op de regionale 112 meldingen website kwam......... dat heb je als je iets al heel lang, heel actief doet.... dan kent iedereen je, en zoals een goed durrup hoort, ben jij de eerste die het weet, zelfs nog vóór de pastoor! 

Ik heb het al eerder geroepen, het kind met het badwater weg gegooit, en ga dat nog maar eens repareren..........

dinie 14-7-2017 9:00

Misschien kunnen wij mensen minder snel met het vingertje wijzen, niet alles is zoals het lijkt en zo als men het zelf invult, ook daar kan men personen mee kwetsen en misschien onterecht......

Voorzitter 14-7-2017 11:11

Mensen zijn zelf opgestapt. Dus kind met badwater weggooien is niet van toepassing.

Berichten uit de regio hebben er in het verleden ook opgestaan. Dus waarom nu commentaar en niet vroeger? 

kiwiko 14-7-2017 15:17

Meneer de voorzitter, dat is makkelijk redeneren....... ze zijn zelf opgestapt Smile

U als voorzitter had ervoor moeten zorgen dat deze mensen niet zouden willen opstappen, dat is uw werk. Uw werk is een goed functionerende Omroep Zuidplas. Voor zover ik nu merk lukt dat niet helemaal. Dat is geen schande, je kan immers niet overal goed in zijn.

Ik vind het oprecht jammer, en ik vind het ook sneu voor alle andere vrijwilligers die nu heel hard hun best moeten doen, voor eigenlijk weinig resultaat, en het allerergste is dat dit is om een persoon....... de voorzitter, de man die het allemaal moet regelen, organiseren en moet zorgen voor rust in de tent zodat alle vrijwilligers hun taakje binnen de omroep kunnen doen.

Maargoed, het clupje van 8 heeft een eigen nieuwsvoorziening voor Zuidplas opgericht, en dat loopt eigenlijk heel goed.... we krijgen het nieuws wat onze interesse heeft weer, en er wordt onderzoek gedaan. Dus het alternatief is er. Ik vind het alleen zonde, heel zonde... en vooral omdat dit niet zo had hoeven gaan

 

Voorzitter 17-7-2017 15:10

Ik heb een persoonlijk excuus gemaakt voor een reactie.