Clicky

Vrijwilligers Zuidplas bedankt!

Copyright Omroep Zuidplas

Op de nationale vrijwilligersdag (7 december) werden de vrijwilligers in Zuidplas door de Gemeente Zuidplas bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Welzijn Zuidplas organiseerde een live cooking buffet avond in Hotel Nieuwerkerk als dank voor de vrijwilligers. In totaal hadden ca 600 vrijwilligers zich voor deze avond aangemeld. Voor 300 vrijwilligers was plaats in het restaurant op de avond van 7 december. Vanwege het grote aantal aanmeldingen wordt op 14 december nog een live cooking buffet avond georganiseerd. Aan het begin van de avond bedankte wethouder Daan de Haas, namens de gemeente, alle vrijwilligers voor hun onmisbare inzet. Omroep Zuidplas maakte video opnames, die u binnenkort op deze website kunt zien. De jongste vrijwilligers van Zuidplas


Reactie's (1)

Laat een reactie achter!

Reactie(s):

dinie 8-12-2017 18:58

Gewoon mooi dat gemeente dit heeft bedacht, ik was er zelf niet bij, had me ook niet opgegeven, ook volgende week bij de tweede ronde ben ik niet, maar even goed bedank ik onze gemeente hier voor, een stuk waardereing doet de vrijwilliger goed, lijkt mij.