Clicky

Live verslag gemeenteraadsvergadering vanaf 19:50

Copyright Omroep Zuidplas

Omroep Zuidplas doet dinsdag verslag van de gemeenteraadsvergadering.

Dinsdag 23 januari zal de gemeenteraadsvergadering er op verschillende punten anders uit zien dan dat u gewend bent. De volksvertegenwoordigers van de gemeente Zuidplas zullen ditmaal vergaderen in het Thorbecke College in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit zal de komende tijd ook zo blijven aangezien het oude gemeentehuis plaats zal maken voor een nieuw exemplaar.

Daarnaast zal ook de verslaggeving door Omroep Zuidplas veranderen. De live-blog is verdwenen en op veler verzoek komen er in de schorsingen korte interviews met de gemeenteraadsleden over de onderwerpen die de revue passeren. De uitzending zal om 19:50 beginnen en wordt gepresenteerd door onze politiekverslaggever Philip van Es. Natuurlijk blijven wij de belangrijke gebeurtenissen melden via Twitter: @ZuidplasActief.

Vandaag zullen de gemeenteraadsleden met elkaar in debat gaan over de infonota Resultaat Woon Behoefte Onderzoek, de bestemmingsplannen voor de Zuidelijke Dwarsweg 7a Moordrecht en Knibbelweg 77 Zevenhuizen, het Koersdocument Omgevingswet en de Dierenwelzijn nota van de gemeente Zuidplas is weer terug op de agenda. Meer informatie over de gemeenteraadsvergadering van dinsdag vindt u hier.

Meeluisteren kan via het internet of via een van onze frequenties. Meetwitteren over de Zuidplas-politiek kan met de hashtag #raadzuidplas.

De agenda van deze vergadering kunt u vinden op de website van de gemeente Zuidplas

Reactie's (4)

Laat een reactie achter!

Reactie(s):

citroentje 24-1-2018 8:45

Geen live blog meer, oké nu voor mij dan ook het einde van OZ #slecht en een begin van GouweIJsselnieuws!

cor laurier 28-1-2018 13:39

Ondanks dat  de laatste tijd het live blog niet zo goed meer was ,vind ik het jammer dat het weg is .

cor laurier 28-1-2018 13:39

Ondanks dat  de laatste tijd het live blog niet zo goed meer was ,vind ik het jammer dat het weg is .

citroentje 8-2-2018 20:55

Beste vrijwilligers van OZ,

Als inwoner van Zuidplas blijk ik nu ongewilt al een lange tijd in een media oorlog te zijn beland, de reacties op facebook over en weer liegen er niet om maar vliegen mij en vele inwoners wel om de oren.

Het is niet alleen storend en laag van niveau maar bovenal onprofessioneel.Deze media oorlog zal de vrijwilligers die met veel liefde hun werk bij OZ uitvoeren ook de neusgaten wel uitkomen.

Ik wil daarom de voorzitter met klem vragen/oproepen om te stoppen met het actie-reactie gedrag, het is nu welletjes geweest want iedereen wil nu eens rust en niet betrokken worden in een media oorlog waar inwoners niet op zitten te wachten.

Voorzitter, het zou u sieren om media oorlog stilte te houden, u maakt het van kwaad tot erger wat OZ schade aandoet. Het gelijk willen hebben van alle partijen is nog erger dan politiek Zuidplas Wink

Als de rust terug gekeerd is en de media oorlog niet meer openbaar wordt gevoerd zal ik terug komen maar ondertussen wis ik iedereen die mee doet met deze media oorlog, ik lees van ellende het HvH wel voor nieuws uit onze gemeente.

Met vriendelijke groet,

Jaqueline