Clicky

Contact opnemen met Omroep Zuidplas

Contact opnemen met Omroep Zuidplas is heel eenvoudig: als u onderstaand formulier invult, reageren wij daar zo snel mogelijk op. Of stuur een e-mail naar de redactie waar u in contact mee wenst te komen of een persbericht naar toe wilt sturen.

Redactie

Mailadres:

Nieuws

info@omroepzuidplas.nl

Sport

sport@omroepzuidplas.nl

Cultuur

cultuur@omroepzuidplas.nl

Kerken

kerken@omroepzuidplas.nl


Bestuur
U kunt het bestuur van Omroep Zuidplas bereiken door te mailen naar bestuur@omroepzuidplas.nl. Dit mailadres is niet bedoeld voor persberichten.

Adverteren
Wilt u adverteren op Omroep Zuidplas of informatie over prijzen van bijvoorbeeld een banner op onze website, een pagina ons TV kanaal of een radiospotje? Neem dan vrijblijvend contact op met Omroep Zuidplas door een mail te sturen naar reclame@omroepzuidplas.nl.

Vacatures
Wil je vrijwilliger worden bij Omroep Zuidplas? Neem dan voor meer informatie contact op met ons door een mail te sturen naar werkenbij@omroepzuidplas.nl.

Social media
FacebookTwitterYoutube.

Telefoon
Tijdens live uitzendingen is het vaak mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de studio, via 0180-320700. Het kan zijn dat de studiobezetting het niet toelaat om de telefoon op te nemen, stuur dan een e-mail of gebruik onderstaand contact formulier. E-mail heeft de voorkeur. Stuur inhoudelijke reacties of correctiemeldingen op artikelen altijd per e-mail of via onderstaand contact formulier. Als u wilt dat we telefonisch contact opnemen zet dat er dan ook bij.

Studio
De studio van Omroep Zuidplas is gevestigd aan de Prinses Beatrixstraat 2, 2911 AL in Nieuwerkerk aan den IJssel.