Clicky

Contact en studio

Contact opnemen met Omroep Zuidplas is heel eenvoudig: als je onderstaand formulier invult, reageren wij daar zo snel mogelijk op. Persberichten en nieuwstips kunnen het beste per e-mail worden ingestuurd.
Algemene berichten kunnen naar info@omroepzuidplas.nl. De kerkenredactie is bereikbaar via kerken@omroepzuidplas.nl en de sportrecactie is bereikbaar via sport@omroepzuidplas.nl. Twijfel je welk adres te gebruiken? We ontvangen een bericht liever twee keer dan geen keer! Het bestuur is bereikbaar via bestuur@omroepzuidplas.nl. Dit adres is NIET bedoeld voor persberichten! Wil je vrijwilliger worden? Kijk dan bij onze vacatures.

Telefoon
Tijdens live uitzendingen is het vaak mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de studio, via 0180-320700. Het kan zijn dat de studiobezetting het niet toelaat om de telefoon op te nemen, stuur dan een e-mail of gebruik onderstaand contact formulier. E-mail heeft de voorkeur. Stuur inhoudelijke reacties of correctiemeldingen op artikelen altijd per e-mail of onderstaand contact formulier. Als je wilt dat we telefonisch contact opnemen zet dat er dan ook bij.

Studio
De studio van Omroep Zuidplas is gevestigd aan de Prinses Beatrixstraat 2, 2911 AL in Nieuwerkerk aan den IJssel.