Clicky

Cultuur

Concert van Roon Staal in theater Swanla

Foto

Op donderdag 4 april 2019 staat pianist en zanger Roon Staal met zijn concert 'Lente tour' in het theater van Zevenhuizen.

Cursussen muzieklessen voor de allerkleinsten

Foto

Al jaren organiseert Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas, met groot succes muzieklessen voor kinderen van 0 tot 4 samen met een (groot)ouder. 

Klassiek en Pop tijdens het voorjaarsconcert van Symfonie Orkest Midden Holland

Foto

Op 30 maart 2019 speelt het Symfonie Orkest Midden Holland in de St. Josephkerk te Nieuwerkerk a/d IJssel samen met het koor Uit Volle Borst en het Caminokoor.

Lezing over Andy Warhol in pub van Swanla

Foto

"Kunst elitair, stoffig en saai? " Niet als het aan kunsthistorica Wendy Fossen van Casa dell'Arte ligt.

Pluck & Strum café in Swanla

Foto

MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas en Swanla hebben de handen ineengeslagen en organiseren op zondagmiddag 31 maart a.s. gezamenlijk een Pluck & Strum café in de pub van Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. 

Try out Angela Groothuizen in theater Swanla

Foto

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela Groothuizen met een meeslepend nieuw theaterprogramma Lueke Binge, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen.

Pluck & Strum café bij MOZ-Art

Foto

Gisteren kwamen er gitaristen en ukelele spelers uit Leiden, Capelle en Nieuwerkerk bij elkaar bij elkaar voor het Pluck & Strum café bij muziekschool MOZ-Art.

Meepraten over de nieuwe cultuurvisie

Foto

Meepraten over de nieuwe Cultuurvisie Zuidplas? Kom dan op dinsdagavond 12 maart 2019 naar de pub van Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Aanvang 19.45 uur.

DJ Oliver Heldens na 4 jaar terug in Rotterdam

Foto

De in Capelle aan den IJssel opgegroeide DJ Oliver Heldens heeft twee 'homecoming shows' in Rotterdam.

Stichting Turf komt met familievoorstelling in voorjaar 2020

Foto

De stichting Turf uit Zevenhuizen komt in maart 2020 met een eigentijdse familievoorstelling en houdt daar voor geinteresseerde deelnemers een informatieavond over op 20 februari.

Pagina's