Clicky

Dorrestein

Appartementencomplex Dorrestein krijgt stalling voor driewielfietsen

Foto

Bewoners van Gemiva-woonlocatie Dorrestein kunnen hun driewielfiets straks parkeren in een nieuwe fietsenstalling bij hun appartementencomplex.

Succesvolle Duurzaamheidsmarkt 2018

Foto

“Het was een bijzonder zonnige dag en dat had zijn weerslag op de bezoekersaantallen” zo eindigt Rob Rosbergen van het Duurzaamheidsplatform Zuidplas zijn verhaal. 

Duurzaamheidsmarkt in winkelcentrum Dorrestein

Foto

De derde editie van de Duurzaamheidsmarkt vindt dit keer plaats in winkelcentrum Dorrestein te Nieuwerkerk aan den IJssel, op zaterdag 13 oktober.

Donderdag opening Turkse bakkerij in winkelcentrum Dorrestein

Foto

Men heeft er even op moeten wachten maar aanstaande donderdag 19 juli is het zo ver: Dan opent Arzu Bakkerij zijn deuren in winkelcentrum Dorrestein.

Bückeburgse voetballers bij het Adriaan de Jongtoernooi

Foto

Op vrijdag 22 juni jl. arriveerde vanuit onze zustergemeente Bückeburg twee voetbalteams bestaande uit totaal 16 vrouwen, vier mannen en drie begeleiders bij voetbalvereniging Nieuwerkerk om voor de tweede keer mee te doen aan het Adriaan de Jong Toernooi.

Arzu Bakkerij, nieuwe Turkse Bakker, opent winkel in Dorrestein

Foto

De planning is de eerste week van juli: Dan zal Arzu Bakkerij openen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een Turkse bakkerij in het voormalig pand van Goedkoper Eten in winkelcentrum Dorrestein.

IJssel heren sluiten seizoen winnend af

Foto

Na de 9-3 overwinning vorige week tegen DES wist de ploeg van trainer Willem Kauffmann ook de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.

Zondagtak VV Nieuwerkerk neemt waardig afscheid van zondagcompetitie

Foto

Het was best een emotioneel moment toen scheidsrechter Persoon even voor vieren voor de laatste keer floot en het besef indaalde dat Nieuwerkerk op zondag nu geschiedenis is.

Jean-Paul Renes nieuwe hoofdtrainer IJssel Dames 1

Foto

Jean Paul Renes is met ingang van seizoen 2018-2019 de nieuwe coach van de Dames 1 van NHC De IJssel.

VV Nieuwerkerk(zo) pas in slotfase langs DVV Delft

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder de afwezige Shayron Curiel maar met Remco Langerveld, die zijn 300e wedstrijd in Nieuwerkerks shirt speelde.

Pagina's