Clicky

Jolanda van der Maas(Welzijn Zuidplas) over Live Cooking Buffet voor vrijwilligers

Ook in 2017 wordt er in de gemeente Zuidplas weer veel werk verzet door vrijwilligers. Dankzij hen kunnen kinderen in speeltuinen spelen, worden verenigingen en organisaties gerund en worden er leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Daarnaast helpen ze om nieuwkomers wegwijs te maken in onze samenleving en krijgen mensen die kwetsbaar of eenzaam zijn hulp of bezoek. Op deze, en vele andere manieren, maken vrijwilligers het verschil.

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) wil deze vrijwilligers namens de gemeente Zuidplas graag bedanken voor hun inzet door middel van een gratis Live Cooking Buffet in Hotel Van der Valk in Nieuwerkerk aan den IJssel, donderdag 7 en donderdag 14 december.

Omroep Zuidplas sprak hierover met coordinator vrijwillgerspunt Welzijn Zuidplas Jolanda van der Maas.