Clicky

Oprichter Stichting No Limits Sports Antoine Schutte over ambitie om van rolstoelboksen een paralympische sport maken

Stichting No Limits Sports wil van rolstoelboksen een paralympische sport maken.

Met een voor rolstoelgebruikers toegankelijke boksring is deze sportschool niet alleen uniek in Nederland, maar in heel Europa! Stichting No Limits Sports heeft als doelstelling het rolstoelboksen goed op de kaart te zetten en er een zelfs een paralympische sport van te maken. Vrijdagavond werden er diverse demonstraties en wedstrijden getoond met als afsluiting een rolstoelbokswedstrijd. Vertegenwoordigers van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten en de Nederlandse Vechtsportautoriteit waren hierbij ook aanwezig zijn.

Omroep Zuidplas sprak hierover met oprichter Stichting No Limits Sports Antoine Schutte over deze ambitie.