Clicky

Skapiche?! over albumrelease bij Bang Your Radio

​De Goudse / Rotterdamse Ska band Skapiche?! released op zaterdag 7 juli de nieuwe EP 'My Night'. Met een releaseparty in De Kroepoekfabriek met de Vlaardingse band Stenchtown en Skandaal.  De nieuwe frontvrouw van Skapiche, Lisanne van der Linden, heeft nog haar optreden als inval-zangeres van Trossen Los ingestuurd om bij Skapiche te komen. Bassist Martijn Horsten van Trossen Los zit ook in Stenchtown.

Saxofonist Marc Spring In 'T Veld en zangeres Lisannen van der Linden zijn te gast bij radioshow Bang Your Radio. In de uitzending hoor je twee nieuwe nummers van de nieuwe EP. 'Imperfect Harmony' en de titeltrack van de nieuwe EP & het nummer waar de videoclip voor komt 'My Night'.

Marc van Skapiche organiseert samen met Studio Gonz ook Gouds SKAasfestival Op zaterdag 22 september is de tweede editie met Be Like Max uit Amerika. Skippabeat, Skavuiten, Phoenix City Retailliators en Peen komen allemaal uit de regio.

Thomas Harteveld van Bang Your Radio sprak hierover met saxofonist Marc Spring In 'T Veld en zangeres Lisannen van der Linden.

Programma: