Clicky

Podcasts


 • Lars Wijnhoven in gesprek met vinder envelop met veel geld en emotioneel briefje

  08/08/19
  Soms gebeuren er gekke dingen op treinstations. De 30 jarige Miquell Bakker vond een envelop met daarin een groot geldbedrag en een lief briefje voor de ontvanger. Hij kon het niet over zijn hart verkrijgen om het te houden en is met dit verhaal social media opgegaan, waarna er een heuse klopjacht ontstond naar de rechtmatige eigenaar. Lars Wijnhoven belde hem op om te checken of de eigenaar al gevonden is.Zie hier voor meer info.
  Beluister dit fragment

 • Sanjana Wazir over haar deelname aan Pride Awards als Onbekende LHBT-Held

  08/08/19
  Enkele weken geleden spraken Sjoerd de Graaff en Lars Wijnhoven van het programma 'Lars op Vrijdag' tijdens de uitzending met Sanjana over haar deelname aan de Pride Awards als Onbekende LHBT-Held.1 Augustus was dan het zover! Afgelopen week belde Lars, Sanjana nog eens op om te bespreken hoe dat gegaan is.
  Beluister dit fragment

 • Column 'Verhuizen' door burgemeester Stoop

  01/07/19
  Elke 4e woensdag van de maand verzorgt burgemeester Servaas Stoop van Zuidplas een column in Hitland Magazine.Deze maand gaat zijn bijdrage over de verhuizing van het gemeentehuis in Zuidplas. Hoe kijkt de burgemeester terug op de verhuizing en hoe bevalt de nieuwe locatie. Deze column was te beluisteren in Hitland Magazine van 26 juni 2019.
  Beluister dit fragment

 • Kris de Pee over Foodtruck Festival in Nieuwerkerk

  02/06/19
  Het reizende foodtruck festival staat dit jaar op 8, 9 en 10 juni (Pinksteren) in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het is een karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid.Kris de Pee is event manager Toost Foodtruck Festival en in deze podcast uit Hitland Magazine van 29 mei vertelt hij enthousiast wat bezoekers aan het festival verder kunnen verwachten.
  Beluister dit fragment

 • Column 'politieke kleuren' door burgemeester Stoop

  26/05/19
  Elke 4e woensdag van de maand verzorgt waarnemend burgemeester Servaas Stoop van Zuidplas een column in Hitland Magazine. Deze maand gaat zijn bijdrage over Politieke kleuren.Alle politieke partijen hebben een huiskleur in hun logo en in hun uitstraling. Wat zeggen die kleuren over de politieke kleur van deze partijen. Burgemeester Stoop heeft de kleuren in deze column op een rijtje gezet. Deze column was te beluisteren in Hitland Magazine van 22 mei 2019.
  Beluister dit fragment

 • Avedis Minasian over Bootcamp Boxing in Moordrecht

  25/05/19
  Het mooie weer is weer in aantocht en een fit lichaam mag dan niet ontbreken! Daarom organiseert personal trainer Avedis Minasiam, van sportschool Gym 18 in Reeuwijk, vanaf deze maand iedere maandagavond in Moordrecht een Bootcamp Boxing.Lars Wijnhoven sprak hierover met de personal trainer.
  Beluister dit fragment

 • Henk Wooning over de autocross in Zevenhuizen

  25/05/19
  De Autocross van Zevenhuizen op Hemelvaartdag is de inmiddels een traditie en wordt ook dit jaar weer gehouden.Danny Govers sprak hierover met Henk Wooning, organisator van de Autocross in Zevenhuizen.
  Beluister dit fragment

 • Nicole van Schajik over 'Trekkietrekkie Moerkapelle'

  25/05/19
  1 Juni staat in het teken van de 4de editie van Trekkertrekkie Moerkapelle, vanaf 9:00 zullen aan de Herenweg 58 in Moerkapelle ruim 250 trekkers en een aantal vrachtwagens in diverse klassen strijden om het eremetaal.Danny Govers sprak hierover met Nicole van Schajik van de stichting Trekkietrekkie Moerkapelle.
  Beluister dit fragment

 • Dorpswethouder Moerkapelle Jan Hordijk over de herontwikkeling schoollocaties in Moerkapelle

  19/05/19
  Danny Govers sprak afgelopen zaterdag uitgebreid met dorpswethouder van Moerkapelle, Jan Hordijk, over de herontwikkeling van de schoollocaties in Moerkapelle.Met name het participatietraject met de inwoners van Moerkapelle kwam ter sprake.
  Beluister dit fragment

 • Bart Belonje over de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant

  19/05/19
  Niet minder dan 16 beeldend kunstenaars nemen deze zomer deel aan de Beeldentuin 2019 die op Leefgoed de Olifant op Ver-Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt gehouden.Verwante artikelen:- Beeldentuin op Leefgoed de Olifant duurt hele zomerseizoen- Veel belangstelling bij opening Beeldentuin LeefgoedDanny Govers sprak over de Beeldentuin met Bart Belonje, één van de organisatoren van de Beeldentuin 2019.
  Beluister dit fragment

 • José de Wit over de dertigste editie van de Paul&Paul Lions Rottemerenloop

  19/05/19
  Voor de 30ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2019.Danny Govers sprak hierover met José de Wit van de Lions Club Zevenhuizen.
  Beluister dit fragment

 • Tarik Fawzi over de zevende editie van de Hitlandrun

  19/05/19
  Aanstaande zondag 26 mei staat de zevende editiie van de Hitlandrun weer op het programma.Danny Govers sprak hierover met Tarik Fawzi, lid van Team Geen Getrut, de organisator achter de Hitlandrun.
  Beluister dit fragment

 • Danny van der Elshout over 'Dag van het Park'

  19/05/19
  De Dag van het Park in het Capelse Schollebos is een waar begrip geworden. De dertiende editie zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 mei. Het evenement speelt zich af in de middeleeuwen en ook dit jaar komen er acrobaten, jonkvrouwen, ridders met paarden en zwaarden naar het Schollebos.Danny van de Elshout van Feestverhuurder is belast met de organisatie en hij was op 15 mei te gast in de Hitland studio.
  Beluister dit fragment

 • Wethouder Jan-Willem Schuurman over investering in van 200.000 euro in Verkeersveiligheid

  12/05/19
  De gemeente investeert dit jaar € 200.000 om de verkeersveiligheid te verbeteren. Daarvoor neemt de gemeente allerlei fysieke maatregelen. Maar om de veiligheid in het verkeer echt te verhogen is er meer nodig en gaat het ook om gedrag. Samen met inwoners wil wethouder Schuurman de verkeersveiligheid verbeteren en zorgen voor een betere doorstroming van het verkeer in gemeente Zuidplas. Danny Govers sprak hierover uitgebreid met wethouder Verkeer & Vervoer Jan-Willem Schuurman.
  Beluister dit fragment

 • Shawni Latuheru over enquête Welzijn Zuidplas

  12/05/19
  Luug en Shawni, jongerenwerkers van Welzijn Zuidplas, maken graag een verschil voor jongeren van 12 t/m 27 jaar die in gemeente Zuidplas wonen. Danny Govers sprak hierover met Shawni Latuheru van Welzijn Zuidplas. 
  Beluister dit fragment

Pagina's