Clicky

Gouda

Minister Cora van Nieuwenhuizen bij VVN-praktisch verkeersexamen in Gouda

Foto

De minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, bezocht op 19 juni het praktisch verkeersexamen bij basisschool de Westerschool in Gouda.

Tipsy Patrón wint Miss Travestie Groene Hart 2019

Foto

Zaterdag 15 juni 2019 vond in Gouda onder organisatie van Gouda Roze de 2e editie van Miss Travestie Groene Hart plaats. De winnares plaatst zich voor de finale van Miss Travestie Holland 2019.

Finalisten Junior Stadsdichter bekend

Foto

Vijf finalisten, in leeftijd variërend tussen 12 en 16 jaar, zijn geselecteerd voor de finale van de Junior Stadsdichter, dat maakte de vakjury gisteren(dinsdag, red.) bekend.

Wim Veerman wint twaalfde Walvisprijs

Foto

In de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek in Gouda werd op 7 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaar van de twaalfde Walvisprijs bekend gemaakt.

Winnaars van de Gouda Cheese Awards 2019 zijn bekend

Foto

Gouda Cheese Awards is een belangrijke en bijzondere kaaswedstrijd in Nederland. Het is namelijk geen technische kaaskeuring, maar een neutrale smaaktest: consumenten proeven en beoordelen. 

Uitgebreid programma tijdens open dag Westergouwe

Foto

Op 15 juni, de Dag van de Bouw, organiseert Westergouwe een open dag van 11:00 - 14:00 uur. 

Zuidplas en Gouda in de race voor ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’

Foto

Gemeentes Zuidplas en Gouda zijn in de race voor de titel Schoonste Winkelgebied van Nederland, een initiatief van Stichting Nederland Schoon.

Frau Antje eregaste bij 'Gouda Cheese Awards 2019'

Foto

Frau Antje, hét symbool voor Goudse kaas in het buitenland en Ere Waegemeester van Gouda, reikt de prijzen Goud, Zilver en Brons uit bij de Gouda Cheese Awards op 6 juni a.s..

Programma Goudse Keramiekdagen 30 en 31 mei bekend

Foto

Slenter donderdag en vrijdag over de Markt langs kramen vol keramiek en laat op Hemelvaartsdag gratis plateel keuren in de Sint-Janskerk, terwijl je kinderen met klei de mooiste creaties maken op de Markt. 

Groen licht voor uitbreiding Chocoladefabriek: Brede steun in de gemeenteraad

Foto

Woensdag 22 mei is tijdens de raadsvergadering met 27 stemmen voor en 7 stemmen tegen een definitief akkoord gegeven op de plannen voor de uitbreiding in de Chocoladefabriek.

Pagina's