Clicky

Gouda

Stadsganzenbord 10 jaar: een populaire citygame die je de stad leert kennen

Foto

Toen de makers van Groepswijzer.nl in 2007 een verrassende manier bedachten om kennis te maken met de historie van een stad en het Stadsganzenbord noemden, hadden ze geen idee dat deze citygame zo’n vlucht zou nemen.

Gouda heeft de landelijke primeur met 'Gouda Selfie'

Foto

Gouda is de eerste stad in Nederland waar je een SUPERselfie kunt maken. Met behulp van de website Goudaselfie.nl kun je de camera op de toren van de Sint-Janskerk een kort filmpje van jezelf laten maken. 

Line-up Pre-party voor Popronde Gouda in So What

Foto

Nog maar een maand te gaan en dan is het alweer tijd voor de tweede editie van Popronde Gouda. Op zondag 1 oktober staan op die dag Mantra, Tom Tukker en Bungalow in So What! op het podium.

Simon de Jong stopt als lid Raad van Bestuur Zorgpartners

Foto

Simon de Jong -lid Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland- heeft besloten per 1 januari 2018 andere persoonlijke ambities te gaan realiseren. 

Nijntje opent Kinderbibliotheek Oosterwei en Bloemendaal-Plaswijck voor de kleintjes

Foto

Kinderbibliotheken Bloemendaal-Plaswijck en Oosterwei zijn voortaan extra geopend voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. 

Programma van Popronde Gouda op 1 oktober bekend

Foto

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Gouda maakte vandaag haar programma bekend. 

Popronde Gouda maakt eerste artiesten en locaties bekend

Foto

De Popronde komt op 1 oktober voor de tweede keer naar de binnenstad van Gouda. Afgelopen jaar traden er 35 artiesten op vijftien locaties in de binnenstad van Gouda op. 

Biercafé 'De Goudse Eend' bij 125 beste cafés van Nederland

Foto

Vandaag is bekend geworden dat het Goudse biercafé De Goudse Eend zich voor de tweede ronde van de café top 100 2017 heeft geplaatst. In de tweede ronde worden de 125 beste cafés van Nederland nogmaals bezocht door een mystery visit van een vak jury uit de Misset Café Top 100. 

Expositie 'Talen naar Vrede' in museum voor Vrede en Geweldloosheid

Foto

Het Museum voor Vrede en Geweldloosheid te Gouda organiseert een tentoonstelling over vredesspreekwoorden; Talen naar Vrede. 

Gemeente Gouda duurzamer met Meat Free Mondays

Foto

Werken aan een duurzamere wereld kan soms met eenvoudige stappen. Het bedrijfsrestaurant van het Huis van de Stad in Gouda is dagelijks druk bezocht tijdens de lunch.

Pagina's