Clicky

Gouda

Weer groei bij VVV Gouda

Foto

Bij VVV Gouda kijken we terug op een heel druk seizoen. Al direct rond Pasen werd duidelijk dat een groeiend aantal toeristen Gouda bezoekt.

Basisschool De Cirkel wint Pimp je fiets-prijs

Foto

Basisschool De Cirkel uit Gouda heeft de regionale prijs voor de verkeersveiligheidswedstrijd "Pimp je fiets" gewonnen.

Gouda Roze is GSA regio coördinator

Foto

De GSA is een groep scholieren die vindt dat iedereen op hun school de vrijheid heeft te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden.

College Gouda presenteert begroting 2018

Foto

Het college van B en W heeft de laatste programmabegroting van deze bestuursperiode vastgesteld en legt deze nu voor aan de gemeenteraad.

Oranje Fonds steunt Ontmoetingscafé ‘de Vrijheid’

Foto

Na een voorzichtige start in februari kan het Ontmoetingscafé nu haar volgende stap zetten in de professionalisering van haar organisatie.

Maand van de Geschiedenis in de Chocoladefabriek

Foto

Het is weer oktober en dus staat de Chocoladefabriek in het teken van de Maand van de Geschiedenis.

Herfstvakantie in het Goudse Verzetsmuseum

Foto

Tijdens de vakantie, die samenvalt met de museum kidsweek, kun je als museuminspecteur meedoen aan een griezelige fotowedstrijd. Maak een spannende selfie in het museum en maak kans op een mooie prijs!

Stadsganzenbord 10 jaar: een populaire citygame die je de stad leert kennen

Foto

Toen de makers van Groepswijzer.nl in 2007 een verrassende manier bedachten om kennis te maken met de historie van een stad en het Stadsganzenbord noemden, hadden ze geen idee dat deze citygame zo’n vlucht zou nemen.

Gouda heeft de landelijke primeur met 'Gouda Selfie'

Foto

Gouda is de eerste stad in Nederland waar je een SUPERselfie kunt maken. Met behulp van de website Goudaselfie.nl kun je de camera op de toren van de Sint-Janskerk een kort filmpje van jezelf laten maken. 

Line-up Pre-party voor Popronde Gouda in So What

Foto

Nog maar een maand te gaan en dan is het alweer tijd voor de tweede editie van Popronde Gouda. Op zondag 1 oktober staan op die dag Mantra, Tom Tukker en Bungalow in So What! op het podium.

Pagina's