Clicky

Gouda

Albert Heijn opent nog dit jaar een vestiging in Westergouwe

Foto

Nog dit jaar kunnen bewoners van Westergouwe dichtbij huis hun boodschappen doen bij Albert Heijn. 

Proef onbeperkt varen tussen Gouda en Reeuwijk groot succes

Foto

De proef om onbeperkt heen en weer te kunnen varen tussen Gouda en Reeuwijk is een groot succes. De proef werd 30 juni en 7 juli georganiseerd door de gemeente Gouda samen met het sluiswachtersgilde. 

Janssen de Jong Projectontwikkeling wint tender 91 NOM-woningen Westergouwe in Gouda

Foto

Janssen de Jong Projectontwikkeling is als winnaar uit de bus gekomen in de tender van de gemeente Gouda voor de ontwikkeling van 91 Nul-op-de-Meter woningen in Westergouwe.

Extra vertoning Gouda rond 1900 in 3D

Foto

Vanwege de grote belangstelling organiseert het streekarchief een extra vertoning van de bijzondere collectie stereofoto’s afkomstig van de Goudse familie Olifiers. 

Aanpak bodemdaling Gouda wordt voorbeeldproject

Foto

De aanpak van overlast door bodemdaling in Gouda, het project Gouda Stevige Stad, is door het Rijk aangewezen als voorbeeldproject voor een klimaatbestendige inrichting van Nederland. Hier is een geldprijs van €25.000 aan verbonden.

Staatssecretaris Paul Blokhuis opent samen met tienermoeder Charlène hoofdkantoor Siriz in Gouda

Foto

Op vrijdagmiddag 29 juni 2018 opende Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, op feestelijke wijze het nieuwe hoofdkantoor van Siriz en de VBOK aan de Nieuwe Gouwe Westzijde in Gouda. 

Aanpak overlast bodemdaling binnenstad Gouda

Foto

De historische binnenstad van Gouda daalt jaar na jaar met onder andere wateroverlast als gevolg.

Goudse LHBTI-intentieverklaring ondertekend tijdens Roze Zaterdag

Foto

Wethouder Thierry van Vugt heeft op 23 juni tijdens Roze Zaterdag namens de gemeente Gouda een intentieverklaring ondertekend waarmee zij haar inwoners laat weten zich sterk te maken voor de verbetering van de maatschappelijke positie van LHBTI's.

Proef onbeperkt varen tussen Gouda en Reeuwijk

Foto

De gemeente Gouda organiseert samen met het Sluiswachtersgilde een proef om onbeperkt heen en weer te kunnen varen tussen Gouda en Reeuwijk.

Internationale pers bezoekt Gouda en de Krimpenerwaard

Foto

Op 12 en 13 juni brachten 12 journalisten uit Italië, Frankrijk en Spanje een bezoek aan Nederland met als thema “Holland Classic”. 

Pagina's