Clicky

Gouda

Leerlingen Antoniuscollege overhandigen opbrengst kerstmarkt aan Dierenambulance Gouda

Foto

Donderdag 10 januari 2019 hebben 75 leerlingen uit de tweede klas de opbrengst van de, door hen zelf georganiseerde, kerstmarkt overhandigd aan de Dierenambulance Gouda.

Eerste vrouwelijke burgemeester Gouda een feit: Mirjam Salet waarnemend burgemeester Gouda

Foto

De commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 15 januari 2019 mevrouw M. (Mirjam) Salet tot waarnemend burgemeester van de gemeente Gouda.

Duurzame Rabobank Gouwestreek is 'excellent'

Foto

In het nieuwe gebouw van Rabobank Gouwestreek is vandaag het oplevercertificaat uitgereikt dat hoort bij de BREEAM-certificering Excellent.

IJSTIJD! Festival op de Goudse IJsbaan

Foto

Heb je zin in een dagje winters plezier voor het hele gezin? Kom dan op woensdag 2 januari naar de Goudse IJsbaan voor het IJSTIJD! Festival. 

Mozaïek Wonen en Woonpartners MH ondertekenen taalakkoord

Foto

Op 18 december 2018 is het taalakkoord getekend door Ron de Haas van Mozaïek Wonen en Astrid De Rijk van Woonpartners Midden-Holland met het Taalhuis Gouda in de Bibliotheek Gouda.

Save the date: Startersdag Gouda maandag 28 januari

Foto

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de gemeente Gouda, Rabobank en Interpolis op maandag 28 januari een gratis startersdag in het gebouw van Driestar Educatief.

De Gouwekerk geeft stokje door aan de Markt

Foto

De laatste week van de Goudse IJsbaan in de Gouwekerk is inmiddels in gegaan. Zondag 16 december is de ijsbaan in de gotische kerk voor de laatste keer te betreden. 

Voordelige busdagkaart Gouda bij Kaarslicht

Foto

Om bezoekers van Gouda bij Kaarslicht te stimuleren zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar het lichtfeest te komen, maakt Arriva de busreis naar Gouda op 14 december aanstaande nog voordeliger.

Rabobank Gouwestreek opent nieuw pand met Festival Rabobank OPENT

Foto

Aanstaande zaterdag 8 december van 11.00 - 16.00 uur vindt het festival plaats in het nieuwe pand van Rabobank Gouwestreek, Burgemeester Jamessingel 41. 

Puber Pub Quiz voor verzorgers/ouders van pubers

Foto

Op 11 januari 2019 organiseert het CJG Gouda de Puber Pub Quiz.

Pagina's