Clicky

Moerkapelle

Eerste oogst tarwe uit de Eendragtspolder is binnen

Foto

Stichting Natuurpolders heeft vorige week samen met de Trekkervrienden uit Moerkapelle haar eerste tarwe geoogst.

Andrew Geleijnse vrijwilliger bij de Stichting Beeldende Kunst

Foto

De 52-jarige schilder Andrew Geleijnse uit Moerkapelle begon pas in 2010 met schilderen. “Ik wilde namelijk wat doen waar ik blij van word. Als kind kreeg ik vaak complimenten over wat ik had getekend. Dus waarom niet de draad als volwassene weer oppakken”

Ook bij VV Moerkapelle zit meisjes voetbal in de lift

Foto

Dat damesvoetbal de snelst groeiende sport is voor meisjes, is inmiddels bij iedereen bekend. Steeds meer meisjes vinden het leuk om te voetballen en worden lid van de KNVB.

Spetterend jaarfeest OBS De Keijzerschool

Foto

Vrijdag 6 juli was het weer tijd voor het jaarfeest van obs Keijzerschool in Moerkapelle. Voor een spetterende afsluiting van een mooi schooljaar was dit jaar gekozen voor het thema 'Wilde Westen'.

DEN-ED wint BedrijfsZomerAvondVoetbal toernooi VV Moerkapelle

Foto

Op de zonnige vrijdagavond 29 juni was het team van Aannemersbedrijf DEN-ED de sterkste in de finale van het BZAV 2018.

Beth-San uit in eigen dorp

Foto

Afgelopen dinsdag,19 juni 2018, stond het jaarlijkse bewonersuitje van Beth-San op de agenda. Dit keer geen verre reis met de bus, maar een uniek en mooi programma in en rond het woonzorgcentrum.

Omroep Zuidplas aanwezig bij 100-jarige

Foto

Zuidplas is weer een 100 jarige rijker. Op donderdag 14 juni bereikte mevrouw Louws-Melse die respectabele leeftijd. Burgemeester Gert-Jan Kats was aanwezig oom haar namens het gemeentebestuur van Zuidplas te feliciteren.

Nieuwe Beth Moore

Locatie: 
Evanty, Van Hasseltweg 32, 2751 GZ in Moerkapelle
Datum: 
wo, 05/09/2018 - 20:00

Leven uit geloof
Wil je ook graag handen en voeten geven aan je geloof? Gewoon in het leven van elke dag? Dan is deze Bijbelstudie iets voor jou. We duiken met elkaar in het boek Jacobus: een korte brief van de broer van Jezus, met een krachtige boodschap. Jacobus geeft hele praktische aanwijzingen voor ons dagelijks leven. Beth Moore helpt je om dit ook echt toe te passen in je leven, en zo je geloof om te zetten in daden.

De Bijbelstudies van Beth Moore vormen een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op video. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder meer vreugde, moeilijkheden, geloof, wijsheid, de gevaren van de tong, nederigheid en gebed. Beths dochter Melissa schreef ook mee aan deze studie en voegde extra achtergrondinformatie toe.

Praktische informatie:
We starten in de eerste week van september, met een woensdagochtend groep (bij iemand thuis, adres volgt) en een donderdagavondgroep (bij Evanty, Van Hasseltweg 32, 2751 GZ in Moerkapelle). Deze studie bevat 8 bijeenkomsten met een online Bijbelstudie door Beth Moore en voor 7 weken huiswerk in het werkboek.

Data woensdag: 5/9, 12/9, 19/9, 3/10, 10/10, 24/10, 31/10, 7/11, 21/11 (terugkomochtend).

Data donderdag: 6/9, 13/9, 20/9, 4/10, 11/10, 25/10, 1/11, 8/11, 22/11 (terugkomavond).

Opgeven bij: bethmoorezevenhuizen@gmail.com 

Zuidplas gaat voor energievriendelijke straatverlichting

Foto

De gemeente Zuidplas gaat vanaf half juni een deel van de openbare verlichting vervangen door nieuwe LED verlichting. Dit laat de gemeente weten.

Christenen op de werkvloer

Foto

Dat was het thema op een bijeenkomst van de jongeren SGP op vrijdagavond 8 juni 2018 waarvoor twee sprekers waren genodigd. Kees van der Staaij fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer en Wim Kerst, partner bij Ernst & Young.

Pagina's