Clicky

Moordrecht

Zuidplasderby eindigt in gelijkspel

Foto

Zaterdagmiddag 22 oktober stond de streekderby tussen VV Moerkapelle en VV Moordrecht op het programma. 

Gratis brunch in De Kroon enorm succes

Foto

In Wijkservicecentrum De Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water in Moordrecht heeft de plaatselijke supermarkt op vrijdag 5 oktober in het kader van Nationale Ouderendag 60 ouderen een gratis een brunch aangeboden.

Oudheidkamer Het Weeshuis, Moordrecht: Kijken, draaien & kiezen

Foto

Zaterdag 13 oktober a.s. is de Oudheidkamer “Het Weeshuis” in Moordrecht weer open. 

Jan-Willem Leurgans ‘Geen woorden maar daden’

Dorcas Voedselactie 2018 Moordrecht

Locatie: 
Dorpskerk Moordrecht
Datum: 
za, 10/11/2018 - 09:00

Met de Dorcas Voedselactie 2018 zamelt men bij supermarkten, kerken en scholen producten in voor de allerarmsten in Oost-Europa. Voor mensen die bijvoorbeeld door armoede, leeftijd, ziekte of een beperking zelf amper nog de deur uit komen. Veel van hen leven teruggetrokken en in armoede. Ze staan er vaak alleen voor en komen de deur niet uit. Met een voedselpakket wordt het leven de komende wintermaanden dragelijker. De kerk laat zo zien dat duizenden mensen in Nederland om hen geven.

Op zaterdag 10 november kunt u uw producten in de winkel van Albert Hein in Moordrecht afgeven aan de aanwezige vrijwilligers van Dorcas. Op woensdag 7 november (Dankdag voor gewas en arbeid) bestaat de mogelijkheid om in de Dorpskerk producten voor Dorcas in te leveren. Op woensdag 7 november en zondag 11 november zal er in de kerk ook een collectebus staan. De opbrengst van deze bus komt ten goede aan de kosten van het vervoer van de ingeleverde producten.

Christiaan de Gier en Maaike Gerlsma in St. Jans Onthoofdingkerk

Foto

De Stichting Orgelcultuur Zuidplas organiseert op vrijdag 12 oktober in de St. Jans Onthoofdingkerk in Moordrecht een concert van en met leerlingen van organist Gerrit Christiaan de Gier en saxofonist Maaike Gerlsma.   

 

Historische vereniging Moordrecht 25 jaar - presentatie jubileumboek

Foto

Vrijdag 28 september is bij de Historische vereneging Moordrecht het stratshot gegeven voor de viering van 25 jarig jubileum. Dat werd gedaan door het jubileumboek te overhandingen aan Wethouder Jan Verbeek. 

Omwonenden weten het beter, CDA zet wethouder aan het werk

Foto

Voor het vernieuwen van de riolering gaan de Prinses Beatrix- en Prinses Irenestraat in Moordrecht op de schop. De gemeente Zuidplas heeft dat moment aangegrepen om dan direct ook de inrichting en indeling van deze straten aan te passen.

VVD Zuidplas stelt vragen over Posthuis Moordrecht en basisschool Zevenhuizen-Zuid

Foto

De VVD-fractie heeft op een tweetal onderwerpen vragen ingediend bij het college van Burgemeesters & Wethouders.

Open dag wijkservicecentrum De Kroon Moordrecht

Foto

Op zaterdag 29 september organiseert Wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht een open dag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Pagina's