Clicky

Moordrecht

Kerstzaalvoetbaltoernooien in Zuidplas

Foto

In de kerstvakantie organiseert het ambulant werk van Welzijn Zuidplas verspreid over drie dagen een groots zaalvoetbal-spektakel in de gemeente Zuidplas! 

Omroep Zuidplas vraagt hulp voor Stichting Zuidplas

Foto

De Stichting Zuidplas Helpt vraagt voor het 15e jaar aan plaatsgenoten om hun kerstpakket aan de gezinnen die -het minder breed hebben- ter beschikking te stellen. 

Kruidvat Moordrecht doelwit overval

Foto

Vrijdagavond 14 december hebben twee onbekenden een filiaal van de Kruidvat in Moordrecht overvallen.

Jong en oud maken gezamenlijk kunstwerk

Foto

Op het schilderij is een boom te zien. De gedachte hierachter is dat de stam staat voor de oudere mensen, de blaadjes staan voor de kinderen en de vlinders die er tussendoor fladderen zorgen voor de verbinding.

Harpconcert in De Kroon

Locatie: 
Land voor Water 3 in Moordrecht
Datum: 
vr, 14/12/2018 - 13:30

Wijkservicecentrum De Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water 3 in Moordrecht organiseert op vrijdag 14 december een harpconcert. Onder leiding van Joke Verdoold, Arla en Reinilde zijn er tussen 13.30-15.00 uur Keltische harpen, pedaalharpen en een panfluit te horen. De Kroon is dan omgetoverd in kerstsfeer waar kerstmuziek op de harp net iets specialer klinkt.

 Er kan meegezongen worden met liederen zoals Franz Grüber's Stille nacht tot Loreena McKennit's Snow en van west tot oost van Engeland tot Urkraine en alles wat daar tussen in zit.

Entree is € 2,50 inclusief een kopje koffie/thee.

 

CU/SGP feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP feliciteert Van Blitterswijk met de nominatie voor de MKB OndernemersPrijs Midden Holland. 

Inwoner Moordrecht wint ereplaats Feyenoord - PSV

Foto

Alindo Vasconcelos (68) uit Moordrecht zag zondag 2 december de wedstrijd Feyenoord-PSV in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij.

Raadsvergadering 28 november: Besluit bestemmingsplan West Ringdijk 56 in Moordrecht

Foto

Het aanleiding van het voorstel wijzigen bestemmingsplan: De erfgenamen van het voormalige sierteeltbedrijf aan de West Ringdijk 56 in Moordrecht hebben het verzoek gedaan tot herinrichting van het betreffende perceel.

Intentieovereenkomst VV Moordrecht voor de verplaatsing en realisatie van het nieuwe voetbalcomplex

Foto

Maandag 3 december heeft VV Moordrecht de intentieovereenkomst voor de verplaatsing en realisatie van het nieuwe voetbalcomplex ondertekend.

Felicitaties voor Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit voor nominatie OndernemersPrijs

Foto

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit uit Moordrecht is samen met nog acht andere MKB-bedrijven genomineerd voor de OndernemersPrijs Midden Holland. 

Pagina's