Clicky

Moordrecht

PvdA/GL stelt vragen over huisvesting Cultureel Centrum Moordrecht

Foto

Het Cultureel Centrum Moordrecht is tijdelijk gehuisvest in het voormalig schoolgebouw Sjaloom aan de Vierde Tochtweg te Moordrecht. 

Bloedafname Moordrecht verhuist

Foto

Vanaf 3 september kunnen inwoners van Moordrecht voor bloedafname iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.45 en 9.30 uur terecht bij de prikpost van het GHDC in Wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht.

Duofietsen vanuit wijkservicecentrum De Kroon

Foto

Wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor water 3 in Moordrecht start eind augustus met een nieuwe activiteit voor wijkbewoners: Fietsen met de duofiets. 

Uitzwaaidienst Moordrecht Meetz Mozambique (video)

Foto

Zondag, 8 juli jl., was er een uitzwaaidienst in Dorpskerk waarin de jongelui werden gezegend voor hun werkvakantie in Mozambique. In de dienst ging voor Ds. Rob van der Plicht.

Moordrecht Meetz Mozambique lopen Freek Vonk mis

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie voor de organisatie Lingstone.

Snelle Sluis bij Moordrecht gestremd

Foto

De Snelle Sluis bij Moordrecht tussen de Hollandsche IJssel en de Ringvaart van de Zuidplaspolder is vanaf zaterdag 28 juli gestremd voor al het vaarverkeer.

Moordrecht Meetz Mozambique ‘gevangenen bezoek’

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie voor de organisatie Lingstone.

Moordrecht Meetz Mozambique ‘de eerste dagen’

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie. Na een lange reis die via Qatar en Johannesburg lande de groep in Beïra Mozambique.

Levende Kerststal stopt na 35 jaar

Foto

70 Kerstdagen na de start stopt de Levende Kerststal. Het allereerste kindeke Jezus uit 1983, was de allerlaatste Jozef in 2017. De cirkel is rond.

Zaterdag 14 juli extra openstelling Oudheidkamer Moordrecht (Sport in Moordrecht)

Foto

Aanstaande zaterdag 14 juli is de tentoonstelling Sport in Moordrecht weer voor alle belangstellenden geopend. 

Pagina's