Clicky

Moordrecht

Kerstmarkt in de Moordrechtse Schakel

Foto

Dit jaar organiseert activiteitencentrum De Schakel weer een kerstmarkt. De kerstmarkt is op donderdag 12 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Koninklijke onderscheiding voor de heer Marco Swart uit Moordrecht

Foto

Zaterdagavond(gisteren, red.) heeft de heer M.W. (Marco) Swart uit Moordrecht een Koninklijke onderscheiding ontvangen van burgemeester Han Weber.

Gestaakt duel Moordrecht - Ammerstol wordt niet uitgespeeld

Foto

Het gestaakte duel tussen VV Moordrecht en de Ammerstolse SV in de vierde klasse wordt niet uitgespeeld. Ammerstol heeft laten weten daar geen behoefte aan te hebben. Het duel werd gestaakt vanwege een geweldsincident.

Veel belangstelling voor tentoonstelling "Moordrechtse Indiegangers, om niet te vergeten"

Foto

Gisteren is onder grote belangstelling in de oudheidkamer Het Weeshuis in Moordrecht de tentoonstelling "Moordrechtse Indiegangers, om niet te vergeten" geopend door de Moordrechtse Indiegangers Van Gameren en Van Dam..

Albert Heijn “De Smidse” in Moordrecht thuishaven van Voedselactie

Foto
Afgelopen week werd voor de vierentwintigste keer de Dorcas Voedselactie gehouden. In de Albert Heijn in Moordrecht was de actie goed zichtbaar en goed bezocht.

Expositie 'Moordrechtse Indiëgangers' zaterdag 9 november officieel geopend

Foto

De expositie 'Moordrechtse Indiëgangers' wordt zaterdag 9 november a.s. officieel geopend om om 12.45 uur (inloop vanaf 12.30 uur) in het bijzijn van o.a. enkele oud-Indiëgangers die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Eerste twee nieuwe beelden geplaatst in de DIJ beeldentuin

Foto

Het gaat om het beeld dat is samengesteld uit elementen van de oude Snelle Sluis te Moordrecht door  Ron van Savooijen en het kunstwerk bestaande uit elementen van het kunstwerk dat komt uit het voormalige verzorgingstehuis Land voor Water.

Open huis a.s. zaterdag 12 oktober Oudheidkamer Moordrecht

Foto

De oudheidkamer van de Historische Vereniging Moordrecht “het Weeshuis” is zaterdag 12 oktober a.s. weer open aan het Westeinde 1 in Moordrecht. De touwbaander is aanwezig.

Ook in Moordrecht komt het SAZ Repair Café Zuidplas

Foto

Vanaf 14 oktober is er elke 2e en 4e maandagmiddag van de maand 13.00 – 16.00 uur SAZ Repair Café Zuidplas locatie de Kroon, Land voor Water 3 in Moordrecht. 

Voorzitter VV Moordrecht doet stapje terug

Foto

De voorzitter van VV Moordrecht Louis van Loon heeft laten weten een stapje terug te doen bij de plaatselijke voetbal vereniging.

Pagina's