Clicky

Moordrecht

'Hobbycafé' in wijkcentrum De Kroon te Moordrecht

Foto

Het maandelijks knutselen in wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht was vorige week zo succesvol dat er vanaf woensdag 20 februari voortaan drie keer per maand een hobbycafé wordt georganiseerd.

CDA Zuidplas zet vrijwilligers in het zonnetje op Valentijnsdag

Foto

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Niet alleen voor je partner maar juist voor elkaar en voor de ander. Ieder jaar bezoekt CDA Zuidplas op deze ‘dag van de liefde’ vrijwilligers die zich inzetten voor hun dorp. 

Nieuwe trainer voor v.v. Moordrecht

Foto
Glenn Telusa is door v.v. Moordrecht aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020. De Gouwenaar en VVM gaan een contract aan voor één seizoen.

Bevolkingsonderzoek borstkanker: Nieuwe ronde Moordrecht

Foto

Vanaf 11 februari kunnen vrouwen uit Moordrecht die zijn geboren in de jaren 1944 t/m 1969 weer meedoen aan het tweejaarlijkse bevolkingsonderzoek borstkanker. 

Oproep reanimatie herhaling in Moordrecht

Foto

De jaarlijkse reanimatie herhaling via de hartstichting vind plaats op dinsdag 12 februari van 20:00 tot 22:00 uur in het IJsclubgebouw in Moordrecht. 

Oudheidkamer Moordrecht zaterdag 9 februari weer open

Foto

Zaterdag 9 februari a.s. is de Oudheidkamer “Het Weeshuis” in Moordrecht weer voor alle belangstellenden open.

De Rank in Moordrecht bereikt hoogste punt

Foto

Een feestelijke dag op de bouwplaats van De Rank, aan de ringvaart in Moordrecht. Op donderdag 29 januari werd namelijk het hoogste punt van het appartementencomplex bereikt.

Brunch in wijkservicecentrum De Kroon

Foto

Wijkservicecentrum de Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water 3 in Moordrecht organiseert op woensdag 23 januari tussen 11.00 en -13.00 uur weer een brunch voor buurtbewoners.

Meer dan 4000 kerstbomen ingeleverd

Foto

Tijdens de kerstboominzameling op woensdag 9 januari 2019 zijn, in de gemeente Zuidplas, in totaal 4.116 kerstbomen aangeboden.

Zakcentje verdienen? Lever kerstbomen in!

Foto

Op woensdagmiddag 9 januari kunt u uw kerstboom weer inleveren. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvangt u € 0,50. 

Pagina's