Clicky

Nieuwerkerk

NHC de IJssel verlaat met opgeheven hoofd bekertoernooi

Foto

De heren van NHC de IJssel zijn er niet in geslaagd om een stunt te veroorzaken tegen het hoger spelende Roomburg. Na een 3-3 in reguliere speeltijd brachten shout-outs de uitkomst die in het voordeel van Roomburg was.

CKV aan kop na prachtige comeback

Foto

Een werkelijk uitzinnige sporthal de Kleine Vink heeft zaterdag een tweede
helft beleefd om nooit meer te vergeten.

Hollandse IJssel armada doet Nieuwerkerk en Moordrecht aan

Foto

Zondag 26 augustus vindt de Hollandsche IJssel armada plaats. De historische boten varen ook lang Nieuwerkerk en Moordrecht. 

Bückeburgse voetballers bij het Adriaan de Jongtoernooi

Foto

Op vrijdag 22 juni jl. arriveerde vanuit onze zustergemeente Bückeburg twee voetbalteams bestaande uit totaal 16 vrouwen, vier mannen en drie begeleiders bij voetbalvereniging Nieuwerkerk om voor de tweede keer mee te doen aan het Adriaan de Jong Toernooi.

Team ZPVBarracuda.nl succesvol in Duitsland

Foto

Het zwemteam van van Vliet/Barracuda heeft grote successen geboekt tijdens het Internationale Bergbad zwemtoernooi in zuster gemeente Bückeburg.

Heren TC Nieuwerkerk gehuldigd

Foto

Vrijdagavond 22 juni jl. werd TC Nieuwerkerk Heren 1, tijdens het TC Nieuwerkerk Open, officieel gehuldigd door wethouder Jan Verbeek van Gemeente Zuidplas en TC Nieuwerkerk voorzitter Hans Schrijver.

Jannick Lupescu pakt wederom titel TC Nieuwerkerk Open

Foto

Na bijna 300 wedstrijden in een tijdsbestek van negen dagen werden zondag de finales van het TC Nieuwerkerk Open gespeeld.

IJssel heren sluiten seizoen winnend af

Foto

Na de 9-3 overwinning vorige week tegen DES wist de ploeg van trainer Willem Kauffmann ook de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.

NHC de IJssel heren winnen ruim van DES

Foto

Op sportpark Dorrestein bezorgden de hockeyers van De IJssel Jean-Paul Renes, Olivier Blankert en Mathieu de Jong een mooi afscheidscadeau door met 9-3 te winnen van MHC DES.

Jinth Engelse & Mila Oomens schitteren bij Regio Finales

Foto

Bij de Regio West finales voor minioren heeft het minioren team van Van Vliet/Barracuda hoge ogen gegooid.

Pagina's