Clicky

Nieuwerkerk

Zuidplas gaat voor energieneutraal (AUDIO)

Foto
Esse Zoom krijgt een uitbreiding met een wel heel bijzonder nieuwbouwproject. Zuidplas gaat voor energieneutraal!

Zware kluif voor Nieuwerkerk in de beker

Foto

V.v. Nieuwerkerk krijgt een zware kluif om de volgende ronde van de KNVB districtsbeker te halen. Uit de loting kwam een thuiswedstrijd op woensdag 23 oktober tegen zondag eerste klasse club ROAC.

Vrijwilligers Buurtapp Nieuwerkerk trekken stekker uit werkzaamheden

Foto

De vrijwilligers van de buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel leggen hun werkzaamheden neer. In een bericht laat de groep vrijwilligers weten dat de samenwerking met de gemeente Zuidplas regelmatig stroef verliep en het de beheerders veel energie heeft gekost. 

Competitieschema's Groeneweg, Nieuwerkerk, Moerkapelle en Moordrecht bekend

Foto

De KNVB heeft de competitie schema's van v.v. Groeneweg, v.v. Nieuwerkerk, v.v. Moerkapelle en v.v. Moordrecht bekend gemaakt. 

Oud-Nieuwerkerker Joël Zwarts tekent bij Excelsior

Foto

Joël Zwarts heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Excelsior. De 20-jarige spits komt transfervrij over van Feyenoord, dat hem afgelopen half jaar uitleende aan FC Dordrecht.

NHC de IJssel verlaat met opgeheven hoofd bekertoernooi

Foto

De heren van NHC de IJssel zijn er niet in geslaagd om een stunt te veroorzaken tegen het hoger spelende Roomburg. Na een 3-3 in reguliere speeltijd brachten shout-outs de uitkomst die in het voordeel van Roomburg was.

CKV aan kop na prachtige comeback

Foto

Een werkelijk uitzinnige sporthal de Kleine Vink heeft zaterdag een tweede
helft beleefd om nooit meer te vergeten.

Hollandse IJssel armada doet Nieuwerkerk en Moordrecht aan

Foto

Zondag 26 augustus vindt de Hollandsche IJssel armada plaats. De historische boten varen ook lang Nieuwerkerk en Moordrecht. 

Bückeburgse voetballers bij het Adriaan de Jongtoernooi

Foto

Op vrijdag 22 juni jl. arriveerde vanuit onze zustergemeente Bückeburg twee voetbalteams bestaande uit totaal 16 vrouwen, vier mannen en drie begeleiders bij voetbalvereniging Nieuwerkerk om voor de tweede keer mee te doen aan het Adriaan de Jong Toernooi.

Team ZPVBarracuda.nl succesvol in Duitsland

Foto

Het zwemteam van van Vliet/Barracuda heeft grote successen geboekt tijdens het Internationale Bergbad zwemtoernooi in zuster gemeente Bückeburg.

Pagina's