Clicky

Leen Koster op Zilveren Duif Awardgala

Copyright Omroep Zuidplas

De CD "Diep van binnen" van Leen Koster, voorganger van de Volle Evangelie Gemeente "Het Kruispunt" in Nieuwerkerk a/d IJssel, is uit en deze week treedt hij op bij  Zilveren Duif Awardgala.

Op de CD "Diep van binnen" staat o.a. het indrukwekkende nummer 'Papa' waarin hij zijn relatie met zijn vader beschrijft. Zijn vader die alcoholist was en op zijn sterfbed tot geloof kwam en 'Kind van mijn kind' waarin hij het gevoel omschrijft opa te zijn. Naast de geestelijke nummers staan ook enkele nummers die neutraal zijn en prettig in het gehoor liggen. Waarvan enkele heerlijk up-tempo zijn.

Het feestelijke galaconcert voor de uitreiking van de awards is op donderdag 12 november 2015 in de Basiliek te Veenendaal. Het galaconcert van de Zilveren Duif Awards vindt opnieuw plaats tijdens de promotiecampagne Week van de Christelijke Muziek. Van 9 t/m 14 november 2015 staat christelijke muziek in de schijnwerpers, zowel in de christelijke boekhandels als in de media. Boekhandels organiseren tal van activiteiten om de consument speciaal voor muziek naar de winkel te trekken. Zoals instore concerten, signeersessies en aanbiedingen.

Verschillende nummers van de nieuwe CD zullen komende week te horen zijn in de christelijke muziekprogramma's van Omroep Zuidplas.