Clicky

Lucas Kramer met Adonai bij "Als kanker je raakt" (video)

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 13 februari 2016 vond het benefietconcert plaats georganiseerd door de stichting Als kanker je raakt. Dit concert vond plaats in ‘De Lichtkring’ in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Solist Lucas Kramer en het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen o.l.v. Peter Burger luisterde met hun optreden dit benefiet concert op. In een goed gevulde Lichtkring gaven zij een sprankelend optreden.

Daarnaast werd medewerking verleend door André de Jager (orgel), Kees de Bruin (piano) en Elsemarieke den Hartogh (fluit). Zowel ‘Adonai’ als de genoemde musici hebben belangeloos aan deze avond meegewerkt.

Namens de stichting sprak Rita Renema (foto) op een gepassioneerde wijze over het werk van de stichting. “Onze diepste drijfveer is: samen met jou op weg gaan. Dwars door de chaos heen. De Bijbel is daarbij onze inspiratiebron. Vanuit onze eigen ervaringen herkennen wij de worsteling en de vragen. In ons geloof vinden wij kracht en mogelijkheden om met de ziekte om te gaan. Wij willen mensen met (zingevings)vragen horen en op weg helpen; hen waar mogelijk verwijzen naar professionele hulpverleners, kerken, verwerkingsgroepen en lotgenoten”.

Omroep Zuidplas maakte opnamen van het benefiet concert die u hieronder kunt bekijken.

Zie ook de artikelen:
Lucas Kramer met Adonai bij als kanker je raakt
Benefietconcert: als kanker je raakt (audio)