Clicky

Leen Koster grijpt naast Zilveren duif

Copyright Omroep Zuidplas

De Nieuwerkerkse voorganger en gospelzanger Leen Koster was voor het tweede opvolgende jaar genomineerd voor een Zilverduif Award voor het album "Diep van binnen".

 

Dit keer betroft het de Zilveren Duif Award Aanmoedigingsprijs. De christelijke radiozender GrootNieuwsRadio maakte op 1 september jl. de genomineerden voor de Zilveren Duif Awards 2016 bekend. Een vakjury onder leiding van André Rouvoet koos de afgelopen weken per categorie een winnaar. Leen Koster viel op het gala gisterenavond in de Basiliek in Veenendaal buiten de prijzen.

De Nieuwerkerkse voorganger van de Volle Evangelie gemeente Het Kruispunt bedankte in een reactie op facebook zijn fans: "Bedankt voor jullie bemoedigingen en felicitaties Ik heb niet gewonnen. Alleen al genomineerd zijn is ook al mooi. We zijn allemaal winnaars door Christus die ons lief heeft!"

De Zilveren Duif Awards belichten het beste dat christelijke muziek in binnen- en buitenland te bieden heeft op het vlak van kwaliteit, originaliteit en authenticiteit, gekozen door een jury en een groep vakmensen. De Awards zijn een begrip geworden en laten elk jaar weer de kwaliteit, diversiteit en authenticiteit van christelijke muziek zien. De Zilveren Duif is een samenwerkingsverband van (grotendeels christelijke) platenmaatschappijen, media en muziekorganisaties.

Op 8 oktober jl. speelde hij samen met Wim Bevenlander nog in zijn woonplaats Nieuwerkerk a/d IJssel. (Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan)

Zie ook het artikel:
Debuutconcert van Leen Koster in de Pauluskerk in IJsselstein