Clicky

Coen Nuijten bij TOV4ALL (video)

Copyright Omroep Zuidplas

Op 12 maart jl. sprak Coen Nuijten bij Tov4ALL in Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel over ' Toeval bestaat niet'. Een aansprekend thema zo bleek.

Coen heeft een passie voor jongeren en jongvolwassenen en zijn kernwoorden zijn: Fun, Teach, Impact. "Zo’n twee jaar geleden zijn we begonnen vorm te geven aan een droom: ‘Fun, Teach & Impact’. "o aan het einde van het jaar kijk je terug en besef je dat het een enorm gezegende tijd is geweest. Maar je kijkt ook weer vooruit: ‘waar mogen we nog meer, en verder van dromen?’. Voor dit nieuwe jaar heeft God verscherping van visie gegeven om een nieuw seizoen in te stappen. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe naam en daarbij ook een nieuw logo.

Waar ‘Fun, Teach & Impact’ vooral de methodiek aangeeft (in elke uitingsvorm zit fun, teach en impact) is het vooral de visie die we willen communiceren en uitdragen met de nieuwe naam. En dat is: C-generations en nee… De ‘C’  staat niet voor Coen. Maar wel voor Christus! maar ook het fonetische ‘see’. Het zien van de generaties. Elke leeftijd en generatie heeft zijn krachten, maar ook zijn zwakte. Maar als verschillende generaties samenwerken, waarderen, accepteren en van elkaar leren… Dan ontstaat er heelheid, vrijheid en een aantrekkelijke krachtige kerk! Dat is wat C-generations wil bereiken. Aldus Coen.

U kunt de gehele video van van deze TOV4ALL avond onder dit bericht bekijken.