Clicky

Benefiet concert Molukse Kerk Krimpen a/d IJssel (video)

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 1 april a.s. organiseerden de Stichting Molukse Kerken een bijzonder muziek evenement ‘Benefiet Concert voor Molukse Kerk Krimpen aan den IJssel’. Tijdens dit evenement gaven diverse koren een spetterend optreden in de Rank.
 

Het werd een muzikale dag die als doel had om fondsen te werven voor het renovatieproject van de Molukse Kerk in Krimpen aan den IJssel (Renovatie Molukse kerk Krimpen aan den IJssel). Alle opbrengsten van deze dag waren bestemd voor dit renovatieproject van de Molukse Kerk en de opbrengst was ruim 2.848 euro.

De totale renovatie kost ongeveer 196.000 euro. Begin februari was 2/3 van het geld binnen. Onder andere dankzij een anonieme gift via Rotary Krimpenerwaard West, de inspanningen van een vriendenstichting Tjari Dana, die de afgelopen jaren via de verkoop van Molukse maaltijden geld heeft verworven, en een gemeentelijke bijdrage van 26.000 euro voor de asbestsanering.

Onder dit artikele kunt u kijken naar het optreden van de koren River Voices en het Kinderkoor De Regenboog uit Krimpen a.d IJssel o.l.v. Hidde Zwart, Rejoice uit Krimpen a/d Lek en popkoor Canta uit Ouderkerk a/d IJssel.