Clicky

Radio-interview John Sittrop en Gerard Grimbergen

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zondag, 3 december, waren Gerard Grimbergen en John Sittrop te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om te spreken over GetSaved.

Beide straatevangelisten pur sang spraken met presentator Erik van Veelen over het evangeliseren op straat. Beide mannen gepokt en gemazeld in straatevangelisatie deden een boekje open.

Beide hebben ook een Naar House verleden de een als oprichter en de ander als ex voorzitter. De stichting stelt zich ten doel om het Evangelie te verspreiden; om mensen bekend te maken met het Goede Nieuws dat God Jezus heeft gezonden om de wereld te redden, te vergeven en te herstellen. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken d.m.v. straatevangelisatie, bemoediging, gebed en pastorale gesprekken, het verspreiden van lectuur, Dvd’s en andere materialen ter ondersteuning van het vorenstaande, het organiseren van cursussen en trainingen, ondersteuning van kerken en scholen, het houden van spreekbeurten en het ondersteunen van mensen bij het zoeken naar professionele hulp.

Het gehele interview kunt u onder dit artikel terugluisteren.