Clicky

Ardon de Waard bij TOV4ALL (Video)

Copyright Omroep Zuidplas

Ardon de Waard, ex-profvoetballer, sprak op 22 april jl. op de TOV4ALL in De Lichtkring over zijn leven als profvoetballer en de keuzes die hij moest maken.

Ardon de Waard, geboren op 2 maart 1977 te Amstelveen, is een voormalig Nederlandsse voetballer die van 1997 tot 2004 als prof uitkwam voor de voetbalclubs sc Heerenveen, Telstar en VVV. Hij speelde bij voorkeur als middenvelder. Sinds 2016 is hij directeur van Geloofshelden, een Nederlandse organisatie die de sportwereld wil bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

Het begon zoals bij elke kleine jongen: hij had maar één droom en dat was profvoetballer worden. Gullit en Van Basten waren zijn voorbeeld en hij deed er alles aan om zo goed te worden als zij.

En dat lukte. Ardon de Waard speelde tien jaar lang betaald voetbal bij diverse clubs. Wanneer hij gaat spelen bij Heerenveen komt hij voor een belangrijke keuze te staan.en over die keuze sprak hij op 22 april jl. Omroep Zuidplas was erbij en maakte onderstaande Tv registratie.