Clicky

Naar House bij omroep Zuidplas (audio)

Copyright Omroep Zuidplas

Zondag, 19 augustus jl., waren Mark van Woerden en Wilco Steenbergen te gast bij het programma Rondom de Kerken de middageditie. Erik van Veelen sprak met hen over de Nieuwerkerkse stichting en de samenwerking met Beach Mission.

De landelijke opererende stichting Naar House die in december 2014 verhuisde vanuit Giessen naar Nieuwerkerk aan den IJssel en in (Stichting Naar House verhuisd naar Nieuwerkerk) en in 2015 haar 20-jarige bestaan vierde houdt kantoor in een pand aan de Vijf Boeken in Nieuwerkerk a/d IJssel (20 jaar Naar House! (video)). 

De stichting heeft onderdak gevonden in het pand van de firma Anker. Naar House gebruikt het kantoor voor planning, communicatie, bevoorrading, financiële administratie, PR en fondsenwerving. 

De stichting Naar House houdt zich bezig met evangelisatie activiteiten bij vooral muziekfestivals. Ook wil Naar House mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene. In de jaren 90 kreeg de stichting hierbij landelijke bekendheid. De stichting probeert haar doelstellingen te realiseren door gebed het houden van evangelisatie-acties bij houseparty’s, stations en winkelcentra. Ook is men actief met voorlichting en het verlenen van nazorg.

Het hele interview met Mark van Woerden en Wilco Steenbergen kunt u onder dit artikel beluisteren. 

Zie ook de artikelen:
Drie extra bussen voor Naar House
Jubileum en opening nieuw kantoor stichting Naar House
Naar House en Beach Mission starten samenwerking