Clicky

Omroep Zuidplas

Nieuwe voorzitter Omroep Zuidplas over koerswijziging

Foto

Afgelopen zaterdag tijdens de uitzending van Zuidplas in het Weekend sprak Danny Govers met de nieuwe (interim) voorzitter van Omroep Zuidplas, John Kreuger.

Capelse burgemeester Peter Oskam nieuwe columnist bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas

Foto

Met ingang van woensdag 13 februari verzorgt burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel een maandelijkse column in het programma Hitland Magazine bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle.

Koerswijziging Omroep Zuidplas

Foto

Omroep Zuidplas gaat de programmering veranderen.

'Is er nog wat te doen...? Cultuur in Zuidplas' terug bij Omroep Zuidplas!

Foto

Vanaf aanstaande dinsdag keert ons cultuurprogramma onder leiding van Hans Heesterbeek(foto) weer terug op Omroep Zuidplas.

Ben jij een lokaal DJ talent? Laat je horen!

Foto

Ben jij een DJ of producer uit Zuidplas en omstreken, en wil je live op de radio komen met jou set of nieuwe track? Laat je beats knallen op Omroep Zuidplas en lees snel verder!

Omroep Zuidplas aanwezig bij echtpaar Post-Revet voor 60 jarig huwelijksjubileum

Foto

Op zaterdag 29 december was het echtpaar 60 getrouwd en burgemeester Kats bezocht hen op 28 december om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren. Zijn laatste als burgemeester van Zuidplas.

Bepalen projectontwikkelaars te veel in bouwplannen gemeente Zuidplas?

Foto

De gemeenteraad vergaderde op 18 december 2018 over bouwplannen Essenzoom laag.

Speciale uitzendingen Zwaardvis rond de feestdagen

Foto

Rond de feestdagen zijn er speciale uitzendingen van Zwaardvis te beluisteren bij Omroep Zuidplas. Deze XL-edities staan in het teken van de kerst en het einde van het muzikale jaar.

Vervroegde winterstop Zuidplas in het Weekend

Foto

Wegens persoonlijke omstandigheden van een aantal programmamakers hebben wij besloten om een vervroegde winterstop in de lasten van Zuidplas in het Weekend.

Omroep Zuidplas live vanuit 't Blok met top DJ's!!

Foto

Omroep Zuidplas' Steamup Radio zendt aanstaande zaterdag vanaf 18:00 live uit vanuit het 't Blok met internationale top DJ's!

Pagina's