Clicky

Omroep Zuidplas

Vervroegde winterstop Zuidplas in het Weekend

Foto

Wegens persoonlijke omstandigheden van een aantal programmamakers hebben wij besloten om een vervroegde winterstop in de lasten van Zuidplas in het Weekend.

Omroep Zuidplas live vanuit 't Blok met top DJ's!!

Foto

Omroep Zuidplas' Steamup Radio zendt aanstaande zaterdag vanaf 18:00 live uit vanuit het 't Blok met internationale top DJ's!

Gert-Jan Kats bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur spreekt Danny Govers met burgemeester Gert-Jan Kats over zijn aanstaande vertrek als burgemeester van Zuidplas.

Omroep Zuidplas aanwezig bij persconferentie college B & W Zuidplas

Foto

Dinsdag 20 november vondt er een persconferentie plaats van het college van B & W. Omroep Zuidplas was hierbij aanwezig.

Omroep Zuidplas op locatie: De 5e Streamin Music/First Impression Labelnight at Steamup Radio

Foto

Zaterdagavond 1 december brengt Steamup Radio de 5e Streamin Music/First Impression Labelnight at Steamup Radio, te beluisteren bij Omroep Zuidplas.

Programmabegroting 2019-2022 gemeente Zuidplas

Foto

De Raadsvergadering 6 november 2018 had ook de programmabegroting van het College op de agend staan.In dit artikel worden er enkele punten uitgelicht over de discussie en besluiten over de Programmabegroting 2019-2022.

Najaarsnota 2018 gemeente Zuidplas

Foto

De Raadsvergadering 6 november 2018 had 2 grote agendapunten die het financiële beleid van de gemeente betroffen. In dit artikel worden er enkele punten uitgelicht over de Najaarsnota 2018. De raadsleden hadden hun huiswerk gemaakt.

Passie in de Raadsvergadering Zuidplas en terug kabbelen naar stand neutraal

Foto

Een gevoelsbelevenis van de Raadsvergadering in Zuidplas van 6 november 2018.

Aanpassing programmering aanstaande dinsdag én woensdag

Foto

Aanstaande dinsdag 6 november vindt er een speciale uitzending van de gemeenteraadsvergadering plaats. Op woensdag staan we bij Omroep Zuidplas stil bij Dankdag voor Gewas en Arbeid.

In memoriam Emile Frederik Janssen

Foto

Tien jaar heeft Emile op Omroep Zuidplas een jazz programma verzorgd. Vijf jaar alleen en de laatste vijf jaar samen met Ger van Buren.

Pagina's