Clicky

Politiek

PvdA/GroenLinks nodigt college uit voor factcheck over fietsenrekken bij de Smidse

Foto

PvdA/GroenLinks heeft het college van Burgemeester en Wethouders van Zuidplas uitgenodigd voor een factcheck bij winkelcentrum De Smidse. 

Lijsttrekker Jan Hordijk over verkiezingsprogramma VVD

Foto

Omroep Zuidplas sprak zaterdagochtend in het nieuws en actualiteitenprogramma 'Zuidplas in het Weekend' uitgebreid met de VVD lijsttrekker Jan Hordijk over het verkiezingsprogramma van de liberale partij.

Lijsttrekker Johan Helmer van PvdA/GL overhandigt Omroep Zuidplas verkiezingsflyer

Foto

Lijsttrekker van PvdA/GroenLinks Johan Helmer(links op de foto) was zaterdagochtend bij Zuidplas in het Weekend te gastom het verkiezingsprogramma van de lijstcombinatie nader toe te lichten.

Verkiezingsprogramma NEZ: 'Lokaal is zo gek nog niet'

Foto

Vandaag heeft Nieuw Elan Zuidplas (NEZ) zijn verkiezingsprogramma bekend gemaakt voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

ChristenUnie/SGP fietst voor fietssnelweg van Gouda naar Rotterdam

Foto

De ChristenUnie- en SGP-fracties van Gouda, Zuidplas, Capelle aan den IJssel en Rotterdam springen 17 februari op de fiets. 

Speciale Valentijn voor vrijwilligers

Foto

Valentijnsdag is een dag die het CDA traditioneel niet aan zich voorbij laat gaan. Ieder jaar worden er toppers in de gemeente in het zonnetje gezet.

SP Zuidplas trapt campagne af met valentijnsverrassing

Foto

Reizigers op station Nieuwerkerk aan den IJssel kregen in de vroege koude morgen een valentijnskaart met daaraan 2 snoepharten van de SP in Zuidplas.

Jongerenkandidaat ChristenUnie/SGP op valentijnsdate

Foto

Het wordt woensdag 14 januari een drukke Valentijnsdag voor Willem-Jan Verdoes (20). De jongerenkandidaat van de ChristenUnie/SGP gaat op zoek naar een goede match. 

Lijsttrekker van NEZ Paul van Drenth te gast bij Omroep Zuidplas

Foto

In de uitzending van 'Op De Koffie bij Dinie en Nan' van donderdag 8 februari was de lijstaanvoerder van NEZ Paul van Drenth te gast.

CDA wil geen centralisatie van sportvoorzieningen

Foto

Het CDA Zuidplas kiest vóór sport.

Pagina's