Clicky

Politiek

Snelle sluis in Moordrecht wordt geen monument

Foto

Een motie van de CU/SGP tijdens de raadsvergadering van 19 september om de Snelle sluis bij Moordrecht in de raadsvergadering aan te wijzen als monument kreeg geen meerderheid in de Raad.

Discounter of gezondheidszorgcentrum

Foto

Initiatiefgroep Rabobank-gebouw Beijerinkstraat Nieuwerkerk aan den IJssel sprak in tijdens de raadsvergadering van 19 september.

Detailhandel zorgt voor leefbaarheid in Zuidplas

Foto

De komst van een nieuwe discounter was de rode draad in de discussie over de detailhandelsnota in de raadsvergadering van 19 september.

CDA komt ‘buurten’ met cake

Foto

Aanstaande zaterdag is het burendag. Voor het CDA dé dag om de verkiezingscampagne officieel af te trappen. 

Nick Rockx stopt als raadslid VVD Zuidplas

Foto

Voorlopig althans. Bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zal hij op de lijst van de VVD Zuidplas op een niet-verkiesbare plaats staan. De huidige raadsperiode maakt hij gewoon af.

Raadsvergadering Zuidplas 19 september "Live-Blog"

Foto

Wat wordt er besproken op de raadsvergadering van a.s. dinsdagavond in het Raadhuis? Op die avond zullen de stoelen op de foto weer bezet zijn.

Jeannette Baljeu geïnstalleerd als gedeputeerde Financiën Zuid-Holland

Foto

Provinciale Staten van Zuid-Holland hebben Jeannette Baljeu (50) vandaag benoemd tot gedeputeerde van het college van Gedeputeerde Staten.

Tinet de Jong (CDA) over vragen wachtlijst bij VV Nieuwerkerk

Foto

Omroep Zuidplas sprak met CDA gemeenteraadslid Tinet de Jong over de vragen die zij in de gemeenteraad had gesteld over de wachtlijsten bij VV Nieuwerkerk.

Collectieve zorgverzekering binnen IJsselgemeenten

Foto

De gemeente Zuidplas biedt een collectieve uitgebreide zorgverzekering aan voor inwoners met een inkomen tot of gelijk aan 120% van de bijstandsnorm.

CDA stelt vragen over wachtlijsten bij VV Nieuwerkerk

Foto

CDA gemeenteraadslid Tinet de Jonge heeft schriftelijke vragen gesteld over wachtlijsten bij voetbalvereniging VV Nieuwerkerk. 

Pagina's