Clicky

Zuidplas in het Weekend

Primaire tabs

De nieuwsredactie van Omroep Zuidplas doet op zaterdagochtend live verslag van activiteiten en ontvangt gasten in studio. Het laatste nieuws komt net iets dichterbij uit uw radio! Natuurlijk het uitgebreide weer met Leen de Koning en veel lokale informatie!Zuidplas in het Weekend 20 mei 2017

Deze zaterdag tussen 9 en 11 uur weer veel nieuws en informatie uit de eigen regio bij Omroep Zuidplas. Daarnaast natuurlijk aandacht voor activiteiten. Zo vind de jaarlijkse rommelmarkt, georganiseerd door de Hervormde Gemeente in Nieuwerkerk aan den IJssel plaatst rondom het Kerkelijk Centrum in Dorrestein. We praten erover met redacteur Marien Mulder die voor één dag verkoper is op de markt. Ook blikken wij terug op de fietsverkeersexamens die afgelopen weken hebben plaatsgevonden in Zuidplas. Coördinator Cees van de Bovenkamp was erbij betrokken en vertelt er meer over.

Welzijn Zuidplas bestaat deze maand precies één jaar. Tijd voor een feestje? We spreken erover met Marije Dirksen. Ook natuurlijk aandacht voor sportievere evenementen deze uitzending. Er is een Regatta op de Willen-Alexander Roeibaan in Zevenhuizen. Wat is een Regatta? Wij vragen het aan Rolf Denissen, voorzitter van het organisatie comité.

Afgelopen dinsdagavond was weer een gemeenteraadsvergadering. Op de agenda stond onder andere het uitstel van de nieuwbouwplannen voor het gemeentehuis door de mogelijke aanwezigheid van vleermuizen in de spouwmuur aan de achterzijde van het huidige gemeentehuis. Verslaggever Marien Mulder blikte met raadslid Pieter Beeldman na afloop terug op de avond waarin veel besloten was.

Daarnaast natuurlijk het laatste nieuws en het lokale weer. Afgewisseld met leuke muziek. Meeluisteren kan natuurlijk via deze website.

Lees meer...