Clicky

Zuidplas in het Weekend

Primaire tabs

De nieuwsredactie van Omroep Zuidplas doet op zaterdagochtend live verslag van activiteiten en ontvangt gasten in studio. Het laatste nieuws komt net iets dichterbij uit uw radio! Natuurlijk het uitgebreide weer met Leen de Koning en veel lokale informatie!Zuidplas in het Weekend 22 april 2017

Deze zaterdag tussen 9 en 11 uur veel nieuws en informatie uit de eigen regio bij Omroep Zuidplas. We spreken over de crowdfundingsactie van Molen Windlust. Naar de studio komt Rob Rosbergen om te vertellen hoe het gaat en welke acties er nog op stapel staan. 

Dit jaar wordt er weer een cultuurprijs uitgereikt. We spreken erover met Bram van Vliet, bestuurslid bij Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas. Volgende maand wordt alweer de 5e hitlandrun georganiseerd. We bellen erover met Tarik Fawzi van de organisatie van de loop. 

Komende donderdag is het weer koningsdag. Dat betekent feest in onder andere Moordrecht! We bellen erover met Peter van de Bas, voorzitter bij de oranjevereniging van Moordrecht. Ook hebben we het over het centrumplan Zevenhuizen wat onlangs gepresenteerd is. Wat het is en wat het betekent gaan we vragen aan Rolf Hommes. 

Verder spreken we over de staat van het treinstation in Nieuwerkerk. Dit keer niet met de lokale politiek maar met een woordvoerder van Prorail 

Daarnaast natuurlijk het laatste nieuws en het lokale weer. Afgewisseld met leuke muziek. Meeluisteren kan natuurlijk via deze website.

Lees meer...