Clicky

Adverteren bij Omroep Zuidplas: radio, televisie en internet

Reageer via onderstaand formulier of mail naar reclame@omroepzuidplas.nl.
 
Uw producten of diensten onder de aandacht brengen bij ruim 100.000 inwoners in de directe regio? Omroep Zuidplas heeft radio– en televisiefrequenties en een populaire nieuws– en communitywebsite die u het bereik geven dat u zoekt. En meer dan dat, want radio, TV en internet komen tot ver over de grenzen van de gemeente Zuidplas. Sinds kort is het mogelijk om commercials ook door te zetten naar Radio Capelle!
 
Bijna 100 vrijwillige medewerkers maken al 20 jaar onderhoudende en informatieve programma’s. De website en TV worden door een vast nieuwsteam dagelijks voorzien van eigen lokale nieuwsberichten en natuurlijk persberichten van derden. Daardoor is er een grote groep lokale en loyale bezoekers.
 
Statistieken laten zien dat de meerderheid van de bezoekers vaker dan 2 keer per week langskomt voor het laatste nieuws, foto’s, filmpjes, discussies over actuele onderwerpen en vele andere zaken. Januari 2014 bezochten ruim 20.000 unieke bezoekers de website. Samen brachten ze een veelvoud aan bezoeken per maand en werden ruim 100.000 pagina's bekeken.
 
De mogelijkheden die Omroep Zuidplas kan bieden zijn legio. Wanneer u contact met ons opneemt gaan we samen op zoek naar de beste manieren om uw doelgroep te bereiken. U kunt bellen met Cees van de Bovenkamp 06-54690003 of mailen naar reclame@omroepzuidplas.nl.  Of vul hieronder uw gegevens in dan nemen we vrijblijvend contact met u op. Ook de tarievenlijst (pdf) is via deze link beschikbaar!