Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Van Vliet Barracuda heeft de beste junioren zwemsters van Nederland

Foto

Bij de Nederlandse Estafette Kampioenschappen wint Van Vliet Barracuda overtuigend het goud in de categorie meisjes onder 12 jaar.

CAS CRM ZVH/VC Nesselande nog niet goed ingespeeld

Foto

Het team van CAS CRM ZVH speelde zaterdag in eigen huis hun eerste competitiewedstrijd in de Topdivisie en kregen het goed ingespeelde team van De Witte Olhaco uit Hoogeveen op bezoek.

VCN Dames 1 maakt spetterende rentree in de topdivisie, heren beginnen overtuigend aan het seizoen

Foto

Zowel de dames als heren van VCN begonnen zaterdag aan het seizoen 2017/2017.

Speeltuin TC Nieuwerkerk officieel geopend

Foto

Zaterdag werd bij TC Nieuwerkerk de nieuwe speeltuin op het park geopend door projectleider Hans Delwel en Anneke Hazelebach de Waal van de Rabobank.

Sterke competitie start dames VC Nesselande

Foto

De dames van Nesselande speelden de in eerste competitiewedstrijd doordeweeks in Utrecht tegen Switch en wisten na een moeizaam begin de wedstrijd naar hun hand te zetten en konden de volle winst mee naar huis nemen.

CKV Nieuwerkerk onderuit bij Fiks Oestgeest

Foto

Het vlaggenschip van CKV Nieuwerkerk is in speelronde 4 van het veldseizoen tegen de eerste nederlaag aangelopen.

Schakers Moerkapelle raken op stoom

Foto

Het nieuwe seizoen van schaakvereniging Moerkapelle is al vier rondes onderweg. Iedereen heeft alweer enkele rondes gespeeld en de roestige radartjes zijn weer opnieuw geolied. 

VV Nieuwerkerk (zo) plaatst zich voor volgende bekerronde

Foto

Met een 2-3 zege op Groeneweg heeft Nieuwerkerk zich samen met XerxesDZB geplaatst voor de knock-out ronde van de districtbeker.

BC Nieuwerkerk 1 opent sterk in hogere divisie

Foto

BC Nieuwerkerk 1 speelde dit weekend thuis, na als beste tweede gepromoveerd te zijn tot de derde divisie. Het spits werd afgebeten met de Heren- en damesdubbel.

Pagina's