Clicky

Sport

VV Capelle blijft ongeslagen na doelpuntloos gelijkspel

Foto

Na twee overwinningen ging v.v. Capelle op zoek naar een derde. Dit moesten ze voor elkaar krijgen tegen een ploeg die ook al twee overwinningen behaalde in de competitie: Jodan Boys.

18 verenigingen uit Zuidplas doen mee aan de Grote Clubactie 2019

Foto

Verenigingen uit Zuidplas rekenen op jullie steun tijdens deze actie! 

Groeneweg en SVS houden elkaar in evenwicht

Foto

Groeneweg en SVS hielden elkaar dinsdagavond in evenwicht. Op sportpark Van 't Verlaat speelden de Zevenhuizenaren en Capellenaren in een vriendschappelijk duel met 2-2 gelijk.

Volg Groeneweg-SVS op Omroep Zuidplas

Foto

V.v. Groeneweg en SVS spelen dinsdagavond om 20:15 vriendschappelijk tegen elkaar op sportpark Van 't Verlaat in Zevenhuizen. De wedstrijd volg je natuurlijk live via de radio op Omroep Zuidplas.

Schaakseizoen SV Moerkapelle van start

Foto

De eerste maal schaken op vrijdag is achter de rug.

VV Nieuwerkerk wint ook tweede bekerwedstrijd

Foto

Ook de tweede bekerwedstrijd wordt gewonnen. Gouderak wordt met 4-1 geklopt. Direct na afloop van de wedstrijd sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

VV Capelle neemt drie punten mee uit Veen

Foto

VV Capelle heeft in Veen tegen Achilles Veen uiteindelijk met 1-2 de drie punten binnen gehaald, maar er mag rustig van een gelukkige overwinning worden gesproken.

CKV Nieuwerkerk start seizoen met 17-10 zege op BEP

Foto

Het vlaggenschip van CKV Nieuwerkerk is het nieuwe seizoen begonnen met een 17-10 zege op BEP uit Purmerend. 

Korfbalseizoen 2019/2020 gaat van start

Foto
Zaterdag 7 september gaat het nieuwe korfbalseizoen van start! De selectie van CKV Nieuwerkerk trapt af met thuiswedstrijden op de Kleine Vink tegen de selectie van BEP uit Purmerend.

Start Schaakseizoen in Moerkapelle

Foto

Vrijdag 6 september start de schaakvereniging Moerkapelle het nieuwe schaakseizoen. De eerste clubavond begint voor de volwassenen met de eerste ronde van de onderlinge competitie. 

Pagina's