Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Jannick Lupescu pakt wederom titel TC Nieuwerkerk Open

Foto

Na bijna 300 wedstrijden in een tijdsbestek van negen dagen werden zondag de finales van het TC Nieuwerkerk Open gespeeld.

Volleybal dames Jong Oranje winnen in Swanla van Duitsland

Foto

Gisteren werd de oefen interlandwedstrijd tussen de dames van jong Oranje en jong Duitsland in Swanla gespeeld.

Bridgecursussen in Schollevaar

Foto

In september start het nieuwe bridgeseizoen. Voor mensen – jong en oud – die willen leren bridgen, organiseert Bridgeclub Schollevaar weer bridgecursussen. 

CVV Zwervers keert na één jaar terug in Eerste Klasse

Foto

Zwervers heeft de laatste kans om te promoveren naar de eerste klas met beide handen aangegrepen. In de wedstrijd tegen RVC’33, dat voor lijfsbehoud speelde, werd in Reeuwijk met 1-2 gewonnen.

Gymnastiekvereniging O.S.S. pakt medailles

Foto

In Hoek van Holland deed zaterdag 16 juni een mixteam van TOOS en O.S.S. mee aan een individuele springwedstrijd op hoog niveau.

IJssel heren sluiten seizoen winnend af

Foto

Na de 9-3 overwinning vorige week tegen DES wist de ploeg van trainer Willem Kauffmann ook de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.

VV Capelle degradeert naar de Hoofdklasse

Foto

Na een bewogen seizoen met veel vervelende situaties en kwesties, die niet direct met voetbal te maken hadden, is voor VV Capelle zaterdag het doek gevallen.

Blind Sport Challenge in de Zuidplas, doe mee en win mooie prijzen!

Foto

Inwoners in de gemeente Zuidplas worden deze weken uitgedaagd om mee te doen aan de Blind Sport Challenge, en er vallen leuke lokale prijzen te winnen!

CKV Nieuwerkerk C1 wordt 4e op het districts-NK in Nuenen

Foto

Voor de tweede keer dit seizoen speelde CKV Nieuwerkerk C1 op het districts-NK. De acht kampioenen uit de C1 klasse kwamen in Nuenen bij elkaar om uit te maken wie zich Nederlands kampioen C1-klasse mocht noemen.

Pagina's