Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

VV Nieuwerkerk laat punten liggen tegen VOC

Foto

In een wat kleurloos duel verzuimde Nieuwerkerk enkele uitgespeelde kansen te verzilveren en wie niet scoort, kan ook niet winnen.

CKV Nieuwerkerk D3 kampioen

Foto

De laatste zaalkampioen bij CKV Nieuwerkerk is bekend. Afgelopen zaterdag won Nieuwerkerk D3 ook haar twaalfde wedstrijd van dit seizoen.

CKV Nieuwerkerk D1 en C1 op het NK

Foto

Afgelopen zaterdag hebben zowel Nieuwerkerk D1 als Nieuwerkerk C1 het Nederlands kampioenschap korfbal gespeeld.

Groeneweg blijft ongeslagen op eigen veld

Foto

Op een winderig sportpark Van 't Verlaat in Zevenhuizen is v.v. Groeneweg twee punten ingelopen op koploper c.v.v. Zwervers. De ploeg van trainer René van Beek won met 3-1 van Concordia uit Delft terwijl de koploper gelijkspeelde op bezoek bij TOGB. 

Duur verlies tweede schaakteam Moerkapelle

Foto

Afgelopen vrijdag stond er voor het tweede team van de schakers van Moerkapelle een belangrijke uitwedstrijd op het programma tegen RSR Ivoren Toren.

Belangrijke winst CAS-CRM/VC Nesselande heren op Reflex

Foto

Voor de Zevenhuizense heren van CAS CRM/ZVH was zaterdag weer een dag met een zware tegenstander, dit keer weer een nummer twee, AH van Mierlo/Reflex.

Paravolley Nesselande mist aanvalskracht, dames Nesselande niet bij de les

Foto

De zitvolleyballers van Nesselande speelden zaterdag tegen de kampioen en de huidige nummer twee van de eredivisie, BVC Holyoke, de dames van Nesselande kregen zaterdag het Delftse Kratos’08 op bezoek.

VCN heren op titelkoers, ook dames winnen in Utrecht

Foto

Op zaterdag 17 maart stond de uitwedstrijd tegen Utrecht op het programma voor de heren van Maatwerkers/VCN. Ook de dames speelden zaterdag in het Utrechtse Sportcentrum Galgenwaard.

Pijnlijke nederlaag VV Capelle tegen Harkemase Boys

Foto

Het is Capelle weer niet gelukt een thuisoverwinning te behalen. De 1-4 nederlaag tegen laagvlieger Harkemase Boys drukt de ploeg dieper in degradatiezorgen.

Pagina's