Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Heren van De IJssel sluiten seizoen af met winst en dubbele cijfers

Foto

Heren van De IJssel geven seizoen een prachtig slot

CKV Nieuwerkerk/Formido A1 eervol ten onder in finale Nederlands Kampioenschap

Foto

CKV Nieuwerkerk A1 verliest finale NK in de slotfase van Fortuna A1

Bückeburgse voetballers in Zuidplas, Nieuwerkerkse zwemmers in Bückeburg

Foto

Op vrijdag 16 juni arriveerde het dameselftal van Bückeburg bij voetbalvereniging Nieuwerkerk om mee te doen aan het Adriaan de Jong toernooi. Dit toernooi werd zaterdag 17 juni op sportpark Dorrestein gehouden. Ondertussen reisden zwemmers van Barracuda naar Bückeburg.

TC Nieuwerkerk landskampioen af

Foto

TC Nieuwerkerk kan met de organisatie van de play-offs van de Heren Eredivisie terugkijken op een prachtig goed georganiseerd evenement, met een ongekend sterk deelnemersveld en grote publieke belangstelling.

Petanque Club Competitie

Foto

Michel Merzullo(foto) is de nieuwe leider in het clubklassement bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk. Afgelopen week was de 5 wedstrijd in deze competitie die het klassement behoorlijk op zijn kop zette.

BRAinS bij TC Nieuwerkerk

Foto

Op het tennispark aan het Britsezoom maakten vrijdag 9 juni ongeveer 66 basisscholieren (groepen 3 t/m 6) kennis met tennis in het kader van het project Brede Activiteiten in Scholen (BRAinS) in de gemeente Zuidplas.

Minioren van Vliet/Barracuda bewijzen zich tijdens Regionale Kampioenschappen

Foto

10 en 11 juni zijn in Dordrecht de regionale kampioenschappen zwemmen voor onder 12 jaar gehouden. Maar liefst 21 zwemmers van de wedstrijdploeg uit Nieuwerkerk wisten zich te plaatsten bij de 18 beste van Regio West, Provincie Zuid-Holland en een klein gebied daar buiten.

Hockey heren De IJssel kunnen kampioensfeest Rijswijk niet uitstellen

Foto

NHC De IJssel speelde zondag de enalaatste wedstrijd van dit seizoen. Op sportpark Lange Kleiweg te Rijswijk was HC Rijswijk de tegenstander. Bij winst zou de thuisploeg zeker zijn van het kampioenschap.

Veel wandelen in Zuidplas: Avond4Daagse en Rottemerenloop

Foto

Komende week gaat de AvondVierDaagse van start in zowel Moordrecht als Nieuwerkerk en zaterdag 17 juni vind de Rottemerenloop plaats. Omroep Zuidplas sprak met de initiatiefnemers van deze evenementen.

Pagina's