Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Mady Tims weg bij CKV Nieuwerkerk

Foto

CKV Nieuwerkerk speelster en ex-international Mady Tims wordt hoofdtrainer van Oranje Wit. Tims heeft bij de Dordtse korfbalvereniging voor drie jaar getekent.

VCNesselande speler Bram Wiltenburg in selectie Jeugd Oranje

Foto

Nesselande kreeg van de week een bericht van de Volleybalbond dat een speler van onze vereniging, te weten Bram Wiltenburg, doorgedrongen is tot de voorlopige selectie van Pré Jeugd Oranje. Deze bestaat momenteel nog uit 20 spelers en traint wekelijks op Sportcentrum Papendal. 

CKV Nieuwerkerk D1 verliest bekerfinale

Foto

In een goedgevulde sporthal in Den Haag heeft Nieuwerkerk D1 de finale van
de Zuid Holland Korfbal Cup helaas met duidelijke cijfers verloren.

VV Moordrecht pakt punt in Waddinxveen

Foto

Zondag speelde VV Moordrecht in Waddinxveen tegen nummer twee van de ranglijst ASW. Met een 2-2 gelijkspel is Moordrecht nog ongeslagen in 2017. Direct na afloop van de wedstrijd sprak Sportcafé met VV Moordrecht trainer Roland Maissan.

Jeugd TC Nieuwerkerk met Spartabus naar Ahoy

Foto

Woensdagmiddag 15 februari jl. gingen 40 TCN kinderen met de leraren van tennisschool Return Tennis in de echte Spartabus naar Kidsday in Ahoy.

Pover VV Nieuwerkerk verliest van pover OVV met 1-2

Foto

Nieuwerkerk ontmoette vandaag OVV, volgend jaar vierde klasse zaterdag. Christiaan Sprangemeijer bleef op de bank, Remco Langerveld maakte zijn rentree en er was ook een basisplaats voor Menno Homan. Direct na afloop sprak Sportcafé met VV Nieuwerkerk trainer Claudio Braga.

Elydjah van der Heul pakt Nationale titel

Foto

Afgelopen weekend stond in het teken van de Nationale Jaargangfinales voor zwemmers onder 12 jaar. In het wedstrijd bad van Leiden kwamen de beste Nederlandse minioren bij elkaar en streden op de diverse disciplines om de titel. 

Thuisnederlaag voor basketbal dames de Waterdragers

Foto

In de Nieuwerkerkse Parkzoomhal was afgelopen zaterdag B.O.B. de tegenstander voor de basketbal dames van trainer Dennis Williams. De punten gingen echter mee naar Oud-Beijerland. Sportcafé sprak met speelster van de dames Kelly Jansen over de verloren wedstrijd.

Dames VCN keren met vier punten terug uit Bergambacht

Foto

De volleybal dames van VCN speelden afgelopen zaterdag in Bergambacht tegen Thor. Na de naderlaag van vorige week tegen Stravoc moesten de dames winnen om in de titelrace te blijven. Sportcafé sprak na afloop van de wedstrijd met VCN dames trainer Ivo Munter.

Pagina's