Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Lotte Dingjan eerste versterking selectie CKV Nieuwerkerk

Foto

De Technische Commissie van CKV Nieuwerkerk is druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe korfbalseizoen.

Nieuwe nederlaag voor VV Nieuwerkerk: FC Boshuizen te sterk

Foto

Aan gifbekers dit seizoen geen gebrek. De ene na de ander wordt geleegd en er lijkt maar geen einde aan te komen. Nieuwerkerk snakt naar het einde van dit volledig verloren seizoen. Direct na afloop sprak Sportcafé met VV Nieuwerkerk trainer Claudio Braga.

VV Moordrecht verliest in Delft

Foto

VV Moordrecht speelde zondag in Delft tegen Delfia. Ondanks een 0-1 voorsprong bleven de punten in Delft. Direct na afloop van de wedstrijd sprak Sportcafé met VV Moordrecht trainer Roland Maissan.

Hudito beëindigd goede reeks IJssel dames

Foto

Zondag speelden de hockey dames van NHC De IJssel op sportpark Dorrestein tegen Hudito. Direct na afloop sprak Sportcafé met interim assistent coach Tom Blomsma.

Zomer Competitie Petanque van start

Foto

Met vier overwinningen één gelijkspel één verlies partij voor de zes teams van JBC Nieuwerkerk prima van start gegaan. Het weer liet het bij de eerste partijen afweten met zware regen. 

Paravolley Nesselande sluit seizoen met volle winst af, dames sluiten competitie af met verlies in vijf setter

Foto

Zaterdag speelden de zitvolleyballers en de dames van VCNesselande de laatste wedstrijden van dit seizoen. Sportcafé sprak na afloop van beide wedstrijden met Steef van Duin, persvoorlichter van VCNesselande.

VCNesselande dames Recreanten wederom kampioen!

Foto

Ook dit seizoen wisten de dames recreanten van Nesselande voor de derde keer op rij het Kampioenschap te veroveren.

VCNesselande huldigt alle kampioenen van het seizoen

Foto

Zaterdag werden alle Kampioenen van Nesselande, voorafgaand aan het slotfeest gehuldigd In het Dorpshuis Swanla werden de jeugdige Kampioenen in aanwezigheid van hun ouders, door opperstalmeester Nico Perdijk, één voor één naar voren geroepen om uit handen van de voorzitter, 

Basketbal dames Waterdragers besluiten seizoen in mineur

Foto

Zaterdag speelden de Nieuwerkerkse basketbal dames van de Waterdragers de laatste wedstrijd van dit seizoen. In Barendrecht was Binnenland 3 de tegenstander. Sportcafé sprak met trainer Dennis Williams over deze wedstrijd en het verlopen seizoen.

Pagina's