Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Feestelijke open dag VV Moerkapelle

Foto

Zaterdag 19 augustus organiseerde v.v. Moerkapelle de start van het nieuwe voetbalseizoen, met een feestelijke open dag voor leden en niet leden. Na een regenachtige nacht werd het gelukkig een stralende zonnige dag.

Familiair toernooi Jeu de Boules Club Nieuwerkerk

Foto

Een zeer hoge opkomst zaterdag bij het familietoernooi bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk. Maar liefst 28 teams hadden zich ingeschreven voor het toernooi waarbij een clublid een niet speler uitnodigt om met hem of haar te spelen en kennis te maken met Petanque.

VV Nieuwerkerk slagvaardig in slotfase tegen Deltasport

Foto

De op sportpark Dorrestein debuterende trainer Omar Kahn mag best tevreden terurgkijken op de confrontatie met zaterdag eersteklasser Deltasport.

Wethouders Van Leeuw (Krimpen), Van Cappelle (Capelle) en Van Woudenberg (Zuidplas) over nieuw sportprogramma

Foto

Zaterdag vondt de aftrap plaats van het nieuwe sportprogramma 'IJsselsport'. Wethouders A. de Leeuw (Krimpen), J. van Cappelle (Capelle) en Van Woudenberg (Zuidplas) presenteerde mee.

De IJsselregio is een radiosportprogramma rijker

Foto

Met ingang van zaterdag 19 augustus a.s. is er in de IJsselregio een nieuw radiosportprogramma te beluisteren. 

Open dag VV Moerkapelle

Foto

Op zaterdag 19 augustus vind bij v.v. Moerkapelle de Open Dag plaats. Op deze dag zullen alle teams van de vereniging (senioren + junioren) gaan trainen.

Promotie toernooi Petanque

Foto

Zaterdag waren 64 spelers afgekomen op het Promotie toernooi van Jeu de Boules Club Nieuwerkerk.

Opening nieuwbouw VV Nieuwerkerk

Foto
Het bestuur van de voetbalvereniging Nieuwerkerk nodigt u van harte uit om op vrijdag 1 september aanwezig te zijn bij de opening van de nieuwbouw, bestaande uit kleedkamers en activiteitenruimten.

Mathieu de Jong assistent trainer Heren 1

Foto

Mathieu de Jong, afgelopen twee seizoenen assistent trainer bij IJssel Dames 1, is per ingang van komend seizoen assistent trainer bij Heren 1.

Pagina's