Clicky

Sport

Alle lokale sportuitslagen weekend 17 & 18 oktober op een rijtje!

Foto

Bekijk hier álle lokale sportuitslagen van dit weekend. De link naast de uitslag verwijst u door naar het verslag en/of interview, gemaakt in het sportprogramma Sportcafé, behorend bij de wedstrijd.

Nieuw bestuur Korfbalvereniging IJsselvogels

Foto

Op een goed bezochte Algemene Ledenvergadering is woensdag jl. het nieuwe bestuur met Andre van Grieken (nieuwe voorzitter), Anita Vink, Arie van Vliet en Hans Klijn benoemd.

VCN Super Saturday

Foto

Aanstaande zaterdag 25 maart is het Super Saturday in Sporthal Oostgaarde, DE clubdag voor alle leden van VCN! Er staan een aantal spectaculaire wedstrijden op het programma in Capelle aan den IJssel.

Zaterdag 25 maart beslissingswedstrijd KV IJsselvogels - Rapid

Foto

De IJsselvogels zijn in de zaalcompetitie als 7e geëindigd. Dit betekent dat handhaving in de 1e klasse nog niet zeker is. Hiervoor moet een beslissingswedstrijd gespeeld worden tegen de nummer 7 uit poule 1D, dit na een beslissingswedstrijd Rapid 1 geworden.

VV Moordrecht stapt over naar zaterdag

Foto

Zondag-vierdeklasser VV Moordrecht kiest vanaf komend seizoen voor prestatievoetbal op zaterdag. Dit betekent dat in Zuidplas dan twee verenigingen met het eerste op zaterdag spelen. Ook in Moerkapelle speelt men de zaterdag competitie. 

Frits van Dijk nieuwe hoofdtrainer VV Moordrecht

Foto

VV Moordrecht heeft een nieuwe trainer aangesteld, die komend seizoen onze huidige trainer Roland Maissan zal opvolgen. Het gaat om Frits van Dijk, komend uit Bodegraven. Van Dijk is nu met zijn laatste seizoen bezig als trainer van het eerste van SPV ’81 uit Polsbroek.

Waterpolo dames NieMo ontsnappen aan puntenverlies

Foto

De dames van WSG NieMo-Van Vliet zijn zondagavond in Gouda ternauwernood aan puntverlies ontsnapt. Halverwege de laatste periode stond nog steeds een gelijke stand op het bord en leek NieMo te berusten in puntverlies.

VV Nieuwerkerk na rust over de knie van VELO

Foto

Voor Nieuwerkerk was een goed resultaat cruciaal voor het verdere verloop van deze competitie. Of men haakt aan en speelt nog een rol in de ontknoping van de laatste periodetitel of het seizoen is min of meer gespeeld en wacht slechts de grijze middenmoot.

Petanque: Voorjaarstoernooi

Foto

Zaterdag 18 maart. Bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk werd het voorjaarstoernooi gespeeld. Gelukkig konden de 53 deelnemers in het Boul o Drome hun 3 wedstrijden droog spelen.

Slechte middag NHC De IJssel

Foto
Zondag speelden zowel de hockey dames als de heren een thuiswedstrijd op sportpark Dorrstein. De dames speelden een degradatiekraker tegen Alphen en de heren de burenruzie tegen Ommoord. Direct na afloop sprak Sportcafé met dames coach Mathieu de Jong en heren trainer Rens Kauffmann.

Pagina's