Clicky

Religie

Zomerweek Nesselande ontving 170 kinderen per dag

Foto

Traditiegetrouw vond er tijdens de laatste vakantieweek de Zomerweek weer plaats op het strand van Nesselande.

Ds. C. Cluistra neemt beroep aan Dorpskerk Capelle

Foto

Ds. C. (Nees) Cluistra heeft beroep dat door Dorpskerk in Capelle aan de IJssel op hem was uitgebracht aangenomen.

Open repetities CWM De Gouwestem

Foto

Christelijk Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem begint dit najaar, zoals gebruikelijk met een 2 tal "open" repetitie avonden in de Bethelkerk te Waddinxveen.
 

Achtste Zomerweek Nesselande

Foto

Deze week wordt er voor de 8e keer de Zomerweek georganiseerd op het strand van Nesselande, in een tent van CuliNESSE. Het thema dit jaar is Op Avontuur!

Diana Breugem nog 5 weken te gaan

Foto

De Nieuwerkerkse Diana loopt in septeber de Col de Galibier in Frankrijk op. Dit is 18,5 kilometer omhoog naar de top op 2645 meter! Zij hoopt minimaal één gezin een ‘nieuw’ leven te kunnen geven door deze sponsortocht.

Gratis VOG voor vrijwilligers binnen R.-K. Kerk

Foto

Vanaf begin 2016 is het mogelijk om een gratis Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen voor vrijwilligers binnen de Rooms-Katholieke Kerk die werken met minderjarigen en met mensen met een verstandelijke beperking.

Omroep Zuidplas op bezoek bij de Rommelmarkt Zevenhuizen

Foto

Sla uw slag op deze dag! Zo luidde de slogan op de activiteiten kalender van Omroep Zuidplas voor 5 augustus 2017. Er waren weer veel spullen en klein meubelen binnen gekomen.

Dialoogbijeenkomst “Levenseinde / voltooid leven”

Foto

In Nederland lijkt de dood nauwelijks een taboe gezien de openheid over euthanasie of tv-programma’s als ‘over mijn lijk’. Toch wordt er nauwelijks over het levenseinde gesproken.

Omroep Zuidplas op bezoek bij de KBO Zuidplas

Foto

De KBO Zuidplas (katholieke bond voor ouderen) telt ongeveer 250 leden en werkt samen met de PCOB. Op 3 augustus 2017 verwelkomde zij Jolanda van der Maas, projectleider Vrijwilligers Informatiepunt van Welzijn Zuidplas in de St Josephkerk in Nieuwerkerk.

Protestantse kerk Nesselande houd kerkproeverij

Foto

Op initiatief van de Raad van Kerken wordt in het weekend van 9 en 10 september de campagne Kerkproeverij gehouden. Kerkenraden en parochiebesturen kunnen plaatselijk meedoen.

Pagina's