Clicky

Religie

Anne-Marie van der Wilt ‘Liefde als levenshouding’

Foto

Anne-Marie van der Wilt is naast predikant in de Protestantse kerk beeldend kunstenaar bij kunstatelier ‘Zin in Kleur’ en exposeert door het land met hedendaagse iconen van glasmozaïek.

Moordrecht Meetz Mozambique ‘de eerste dagen’

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie. Na een lange reis die via Qatar en Johannesburg lande de groep in Beïra Mozambique.

Levende Kerststal stopt na 35 jaar

Foto

70 Kerstdagen na de start stopt de Levende Kerststal. Het allereerste kindeke Jezus uit 1983, was de allerlaatste Jozef in 2017. De cirkel is rond.

Radio-interview Leen Koster ‘God houd van mensen’

Foto

Zondag, 15 juli jl., was gospelzanger Leen Koster te gast bij omroep Zuidplas om te spreken over zijn muziek en zijn pas uitgebrachte boek over de eindtijd.

Gerben van Manen 'de idylle van de toekomst'

Foto

Het woord idylle kreeg voor Van Manen een nieuwe betekenis. Idylle betekent bloemenweide. Overal in het land worden zogenaamde idyllen aangelegd en ingezaaid met mengsels van bloemen ‘voor vlinders, bijen en mensen’.

Protestants Capelle lanceert nieuwe website

Foto

De Protestantse gemeente in Capelle (PgC) heeft 2 juli jl. een nieuwe website gepresenteerd. De opdracht was om een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke website te creëren.

Poppen en Meer bestaat vijf jaar!

Foto

Wat voor Eric en Carla Vis begon met een simpele website met één voorstelling in 2013 is nu, 5 jaar later, uitgegroeid tot een professioneel poppentheater met zes verschillende voorstellingen.

Thema Witte Tentweek en Tienerweek 2018 “zoek het uit”

Foto

De zomervakantie staat voor de deur en traditiegetrouw wordt in de vijfde week van de vakantie de Witte Tentweek en Tienerweek georganiseerd. Dit jaar staat men stil bij het thema “zoek het uit”.

Timmerdorp Nesselande gaat voor verdubbeling

Foto

Na het succes van vorig jaar gaat Timmerdorp Nesselande plek voor tweemaal zoveel hutten bieden. Stonden er vorig jaar nog ongeveer 16 hutten door kinderen gebouwd, dit jaar mikt het timmerdorp op ruim 200 deelnemers en circa 35 hutten. 

Veiling Mozambique brengt €42.134,13 in het laatje

Foto

Dit enorme bedrag is gisteravond na de veiling bekend gemaakt als het eindbedrag. Een fantastisch bedrag waar de groep iedereen natuurlijk heel dankbaar voor is en dat ze uiteraard goed zullen besteden in Mozambique.

Pagina's