Clicky

Religie

Heropening Stiltecentrum Rijckehove

Foto

In Verpleeghuis ‘Rijckehove’ in Capelle a/d IJssel is de afgelopen periode hard gewerkt aan de vernieuwing van het stiltecentrum. 

Terugblik kinderkledingbeurs Koffie Enzo

Foto

Eind mei vond in Nieuwerkerk aan den IJssel voor de 3e keer een kinderkledingbeurs plaats. Georganiseerd door het CJG in samenwerking met Stichting Inloophuis Koffie Enzo.

Radio-interview Esther van Schie 'Multiculti kerk'

Foto

Aglopen vrijdag was Esther van Schie te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht.

Ds. K. Beiboer bedankt als predikant De Lichtkring

Foto

De kerkenraad van Gereformeerde kerk Vrijgemaakt De Lichtkring heeft zondagmorgen 11 juni bekendgemaakt dat ds. Beiboer het beroep wat op hem is uitgebracht niet heeft aangenomen.

Radio-interview Coen Nuijten 'De macht van de witte Leeuw'

Foto

Afgelopen vrijdag, 2 juni, was Coen Nuijten te gast in Rondom het Licht om te spreken over zijn inmiddels tweede kinderboek 'De macht van de witte Leeuw'.

KiN brengt beroep uit op Esther van Schie

Foto

De algemene kerkenraad van de Kerk in Nesselande(KiN) heeft een beroep uitgebracht op Esther van Schie om haar te kunnen uitzenden als predikant met bijzondere opdracht voor migranten.

Nachtradio voor de Molukse Kerk Krimpen aan den IJssel’

Foto

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni organiseert Stichting Molukse Kerken nachtradio bij RTV Krimpenerwaard te Bergambacht. Tijdens deze nacht (van 00:00 tot 08.00 uur) zullen diverse presentatoren 8 uur aaneen radio verzorgen.

Capelse Rommelmarkt: steuntje in de rug voor de Voedselbank

Foto

Op zaterdag 30 september is het weer zover: van 9.00 tot 15.30 wordt op het stadsplein van Capelle aan den IJssel de jaarlijkse Capelse Rommelmarkt gehouden.

Vrijwilligers gezocht voor nieuw hospice Capelle/Krimpen

Foto

Voor een nieuw op te zetten hospice in Capelle en Krimpen aan den IJssel is men op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilligers bieden mensen in de laatste levensfase en diens naasten hun tijd, aandacht en ondersteuning.

Radio-interview Annemarie van der Wilt 'moderne iconen'

Foto

De Capelse dominee Anne-Marie van der Wilt is naast theoloog ook beeldend kunstenaar. Zij ontwerpt en maakt antependia (textielkunst), glasappliques (ramen) en glasmozaïeken.

 

Pagina's