Clicky

Religie

Cursus 'doorleren met Jezus' van start

Foto

De cursus heet: ‘Doorleren met Jezus” Bijbelstudies over het Evangelie van Lukas. Een boek uit de serie ‘Praten met God’. 

Nieuwerkerkers in doorlopende viering Kerkasiel

Foto

Leden van de Protestantse Gemeente van Nieuwerkerk gaan meedoen aan de doorlopende viering in de Bethelkapel in Den Haag vanwege het kerkasiel voor het Armeense gezin Tamrazyan. 

Marcus Passie in Dorpskerk Capelle

Foto

Het Christelijk gemengd koor Capelle voert komend voorjaar de Marcus Passie en het Exodus Oratorium uit in de Dorpskerk in Capelle a/d IJssel.

The Passion in Concert

Foto

Zaterdag 20 april is de eerste editie The Passion in Concert in Rotterdam Ahoy. Een nieuwe concertervaring, waarbij bekende artiesten het publiek met de mooiste popnummers meenemen op een muzikale reis door het paasverhaal. 

GKV Nieuwerkerk aan den IJssel viert 25-jarig jubileum

Foto

Op 1 januari 2019 bestond de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Nieuwerkerk aan den IJssel 25 jaar. 1 januari 1994 werd de gemeente geïnstitueerd in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Radio-interview Alpha Parenting Children Course (audio)

Foto

Zondagavond 6 januari waren Ieke Kleijwegt en Desiree op de Beek te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om bekendheid te geven aan de ‘Alpha Parenting Children Course’.

Nacht Stille Omgang

Foto

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2019 wil de Romse gemeenschap in Gouda met andere belangstellenden voor de negentiende keer de Stille Omgang in Amsterdam lopen.

Leen Koster genomineerd voor twee Zilveren Duif Awards

Foto

De Nieuwerkerkse voorganger en gospelzanger Leen Koster is met zijn tweede cd ‘Dichterbij dan ooit’ genomineerd voor een Zilveren Duif Award. 

Kerstzangdienst Het Kruispunt (video)

Foto

Maandag 24 december jl. vierde de Volle Evangelie gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel kerstavond met een kerstzangdienst.

Carolien Smit van Opwekking naar Mercy Ships

Foto

Ruim 3,5 jaar geleden was Carolien op een regenachtige dag bij Opwekking en belande in de Missie tent. Een grote tent vol met stands van goede doelen. Haar kennismaking met Mercy Ships. “Elke keer als ik daar loop voel ik kriebels vanbinnen, een bepaalde onrust”.

Pagina's