Clicky

Religie

Radio-interview Trick or Truth event

Foto

Op vrijdagavond 20 oktober waren Yvonne Keemink en Lillian Bauer te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht om te spreken over het Trick or Truth event komende zondag.

Edwin​ ​Troost gestart bij Navigators​ ​International​ ​Rotterdam

Foto

Vanaf​ ​september​ ​2017​ ​is Edwin Troost ​gaan​ ​​werken​ ​voor​ ​Navigators​ ​Rotterdam.​ ​In​ ​de​ ​rol​ ​van leider​ zet hij zich in ​voor​ ​Netwerk​ ​Rotterdam​ ​en​ ​de Navigators​ ​International​ ​Rotterdam.​ ​

Koppeling kerken met gemeentelijke basisadministratie blijft

Foto

Kerken die aangesloten zijn bij SILA (Stichting Interkerkelijke Leden Administratie) mogen volgens het nieuwe regeerakkoord blijven rekenen op gegevens uit de Gemeentelijke Basis Administratie.

Volle St. Josephkerk tijdens Oogstdankdag

Foto

Zondagmorgen, 15 okt. jl., was het Oogstdankdag in de Nieuwerkerkse Sint Joseph parochie met vertegenwoordigers van de land- en tuinbouw uit Nieuwerkerk en omgeving.

Robert Smits voor even in Moordrecht

Foto

Robert Smits is oprichter en coördinator van het straatkinderenproject REMER in Rio de Janeiro. Zijn levensverhaal is een aaneenschakeling van spannende avonturen, schijnbare toevalligheden, tegenslagen maar ook dromen die werkelijkheid worden

 

Initiatiefneemster oprichting KBO Nieuwerkerk a/d IJssel overleden

Foto

Zaterdag, 7 oktober jl., is op 88 jarige leeftijd Riet Castricum in haar woonplaats Nijmegen overleden in het klooster waar ze na haar vertrek uit Nieuwerkerk woonde. 

De Oosterkerk heeft nieuw diaconaal jaardoel

Foto

De Oosterkerk heeft voor het komende jaar als jaardoel gekozen voor de stchting Luma. LUMAHELPT is gestart door een paar mensen die geraakt zijn door barre leefomstandigheden tijdens een reis door Zuid-Afrika.

Ds. H.I. Methorst ambassadeur Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK)

Foto

SDOK is een interkerkelijke organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen en ds. Methorst, voorganger in de Hervormde gemeente (oude kerk)  in Nieuwerkerk a/d IJssel , is sinds een jaar ambassadeur van de SDOK.

Ds. Mirjam Kollenstaart voorganger bij viering 500 reformatie

Foto

Op dinsdag 31 oktober vindt in de Utrechtse Domkerk in de Nationale Viering '500 jaar reformatie' plaats. Koning WillemAlexander is hierbij aanwezig.

Nieuwe uitdaging voor Tamara Verboom

Foto

Na 5 jaar Engeland wist zij niet precies wat ze wilde gaan doen. Nu heeft Tamara een nieuwe uitdaging gevonden in het nieuwe project van Operatie Mobilisatie (OM) genaamd ‘OM Riverboats’.

Pagina's