Clicky

Religie

Leidse organist Willeke Smits 14 september 2019 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Zaterdag 14 september verzorgt de Leidse organist Willeke Smits het orgelconcert in de Oude Kerk van Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Oude Kerk open tijdens 'Summer Market'

Foto

Tijdens de Summer Market op het Oude Dorp op vrijdagavond 12 juli is van 17.00 tot 20.30 uur de Oude Kerk open voor publiek. 

Goudse stadsorganist Gerben Budding 29 juni 2019 in Moerkapelle

Foto

Zaterdag 29 juni verzorgt de Goudse stadsorganist en hoofdorganist van de Goudse St. Jan Gerben Budding het orgelconcert in de Hervormde Kerk van Moerkapelle. 

Wensconcert en CD-prestatie CWM de Gouwestem 24 juni 2019

Foto

Op maandag 24 juni  organiseert Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem haar jaarlijkse wensconcert in de Bethelkerk te Waddinxveen. 

Meezingen met het Gospelproject Spirit

Foto

Gospelkoor Spirit gaat in mei 2019 opnieuw van start met een geweldige muzikale uitdaging voor zangers en zangeressen vanaf 16 jaar.

Oranjeconcert André van Vliet en Marije Weenink 3 mei 2019

Foto

De Stichting Orgelcultuur Zuidplas organiseert samen met Flying Eagle het dubbelconcert van organist André van Vliet en dwarsfluitiste Marije Weenink op vrijdag 3 mei in de Dorpskerk van Moordrecht. 

Kledinginzamelingsactie voor Oekraïne

Foto

Aanstaande zaterdag, 30 maart, houdt de Unter-Karpatenwerkgroep van de Hervormde Gemeente van 9.00 tot 12.00 uur weer een kledingactie in gebouw de Vluchtheuvel aan de Kerkgang (Dorpsstraat, bij de Oude Kerk). 

Open repetitieavond en miniconcertje popkoor 2B2Gether

Foto

Popkoor 2B2GETHER uit Capelle aan den IJssel geeft op 19 maart een grote open repetitie in de Claypot Church (v/h De Morgenster) in Capelle aan den IJssel.

Cubaanse dominee in Ringvaartkerk

Foto

Op zondag 10 maart bezoekt de Cubaanse dominee Alison Infante Zamora de Protestantse Gemeente in Nieuwerkerk vanwege de ondersteuningsactie die de kerk organiseert in de 40-dagentijd vóór Pasen. 

Christelijk regiokoor Adonai in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op zondag 10 maart zal het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen haar bijzondere muzikale medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Pagina's