Clicky

Religie

Koningsdagexpositie ' Deel je leven' (Video)

Foto

Een collectief van 13 kunstenaars lieten vandaag zien wat hen raakt in het thema 'Deel je leven' en laat daardoor letterlijk en figuurlijk iets van zichzelf zien. Inspiraties en verbeeldingen die zichtbaar worden gemaakt in verrassende creaties van beeld en tekst.

500 jaar Reformatie in Sint Jan

Foto

Op zaterdag 10 juni organiseren 500 Jaar Protestant en Refo500 een grootschalige Reformatiebijeenkomst in Gouda. Doel van deze bijeenkomst is om terug te zien en vooruit te kijken. De bijeenkomst is een onderdeel van de PKN-estafette die het hele land doorgaat.

€ 410,- opgehaald voor Wesley2Rwanda

Foto

Vrijdagavond 21 april was er een benefiet kunstveiling in de Oude Brandweer Kazerne in Zevenhuizen. In totaal is er € 410,- opgehaald voor Wesley2Rwanda.

Sponsorloop voor Daniel den Hoed Stichting

Foto

Gisteren vond op basisschool De Horizon een sponsorloop plaats die in het teken stond van de Daniel Basisschool Challenge, een fundraising actie van de Daniel den Hoed Stichting.

Leen Koster maakt tweede Cd ‘Dichterbij dan ooit’

Foto

Leen Koster, gospelzanger en voorganger van de Volle Evangelie Gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel brengt tweede Cd uit genaamd ‘Dichterbij dan ooit’

Pastor Johannes van den Haak overleden

Foto

Op dinsdag 11 april 2017 is overleden de heer Johannes van den Haak, priester van het bisdom Rotterdam, geboren op 29 november 1923 te Haarlem en priester gewijd op 3 juni 1950.

Passie-en Paasconcert De Gouwestem (Video)

Foto

Op 11 april gaf het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor (CWM) De Gouwestem met The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans hun Passie- en Paasconcert in De Ontmoetingskerk in Waddinxveen.

Jongeren vieren Palmzondag

Foto

Jongeren van het bisdom Rotterdam en van het bisdom Breda vierden samen Palmzondag in de St. Victorkerk in Waddinxveen. Dit gebeurt in het kader van de Wereldjongerendag.

Benefiet concert Molukse Kerk Krimpen a/d IJssel (video)

Foto

Op zaterdag 1 april a.s. organiseerden de Stichting Molukse Kerken een bijzonder muziek evenement ‘Benefiet Concert voor Molukse Kerk Krimpen aan den IJssel’. Tijdens dit evenement gaven diverse koren een spetterend optreden in de Rank.
 

Adonai blijft verbazen

Foto

Op Witte Donderdag gaf het Christelijk RegioKoor Adonai haar jaarlijkse Passie- en Paasconcert in De Ontmoetingskerk in Waddinxveen.

Pagina's