Clicky

Religie

Hoog bezoek voor vrijwilligersorganisatie NPV Capelle

Foto

De Capelse afdeling van de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV)  werd vanmorgen vereert met een bezoek van wethouder Josien van Capelle.

Steven en Nadine lopen MS Motion

Foto

MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement waarbij de ziekte Multiple Sclerose (MS) landelijk op de kaart wordt gezet. Het evenement wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door het Nationaal MS Fonds. 

Renovatie Molukse kerk Krimpen aan den IJssel

Foto

De Molukse Kerk in Krimpen aan den IJssel, opgericht in 1968, is een bescheiden kerk, die door de Molukse Gemeenschap wordt gebruikt. Het kerkgebouw is al meer als 45 jaar een belangrijke ontmoetingsplek voor de Molukse Gemeenschap.

Regiokoor Adonai in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op zondag 12 maart zal het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen haar bijzondere muzikale medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in het Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 10 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Wijkwinkel Schollevaar vierde negenjarig bestaan

Foto

Op zaterdag 18 februari bestond de wijkwinkel in Capelle Schollevaar alweer negen jaar, reden voor een feestje! Ter gelegenheid van dit negenjarig bestaan was er flink uitgepakt.

TOV4ALL met Joop Gottmers (video)

Foto

Op 12 februari jl. sprak Joop Gottmers bij TOV4AAL in het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel en hij had een indrukwekkend verhaal over zijn zeer crimineel en geweldadig verleden.

Mirjam van Straten 'Deel je leven en deel je kunst' (audio)

Foto

Afgelopen zondag was Mirjam van Straten te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om de komende expositie toe te lichten.

Vacature jeugdwerker Dorpskerk Zevenhuizen

Foto

De hervormde gemeente in Zevenhuizen is op zoek naar een nieuwe jeugdwerker na het vertrek van Corine Zonnenberg die in december afscheid nam.

Derde Gospeldag Bethelkerk (Full Video)

Foto

Na 2 geslaagde gospeldagen georganiseerd door Noodgemeente Geredja Protestan Maluku di Belanda (NGPMB) uit Capelle aan den IJssel vond de derde plaats op zaterdag 28 januari 2017 in de Bethelkerk te Capelle aan den IJssel.

Stichting Sarfath houdt voedselactie 2017

Foto

Stichting Sarfath organiseert ook dit jaar weer een voedselactie voor de allerarmsten in Roemenië en in Moldavië, ook wel bekend onder de naam ‘De Doos van Sarfath’.

Pagina's