Clicky

Religie

Henco Lopers beroepen door De Lichtkring

Foto

De kerkenraad van Gereformeerde kerk Vrijgemaakt De Lichtkring heeft vandaag 18 december een beroep uitgebracht ds. Henco Lopers predikant in de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt De Ark in Hoogezand-Sappemeer.

TOV4ALL met Anko Oussoren (video)

Foto

Zondag 19 november jl. was er weer TOV4ALL deze keer met jongerenwerker Anko Oussoren. Hij sprak over onverbondenheid binnen groepen.

Wijkwinkel Schollevaar viert Kerst met de wijk.

Foto

Kerst is de tijd van gezelligheid en ontmoeting. Daarom is wijkwinkel Schollevaar op Tweede Kerstdag (dinsdag 26 december) voor u geopend van 11.00 tot 14.00 uur. 

Kerkdiensten tijdens de feestdagen

Foto

In de week voorafgaande aan het kerstfeest publiceren de gezamenlijke kerken in en op diversen media alle kerkdiensten in de kerst periode onder het motto ‘Samen kerst vieren’, want dat willen de kerken.

Kerstdiner in de Dorpskerk Moordrecht brengt 760 euro op

Foto

Afgelopen vrijdag heeft de Mozambiquegroep de dorpskerk in Moordrecht eenmalig omgetoverd tot een groot restaurant volledig in kerstsferen. Dit alles, om geld op te halen voor hun werkvakantie naar Mozambique volgend jaar zomer.

Gouda bij Kaarslicht

Foto

Overal twinkelen lichtjes, kerstmuziek vult de winkels en straten; de gezellige binnenstad van Gouda is klaar voor het jaarlijkse hoogtepunt: Gouda bij Kaarslicht.

Gebedsweek 2018 voor de eenheid: Recht door zee

Foto

Als thema heeft de gebedsweek 2018 voor eenheid 'Recht door zee' meegekregen, Een thema uit Exodus 15. Een lied dat Mozes samen met de Israëlieten zong na de uittocht uit Egypte.

Pauluskerk neemt orgel in gebruik

Foto

Eind november werd in de RK St. Paulus’ Bekering een nieuw orgel in gebruik genomen. Een jaar geleden kreeg men de tip dat het pijporgel uit de Immanuelkerk, Rotterdam-Alexander, beschikbaar was vanwege kerksluiting.

Ringvaartkerk opgeleverd

Foto

Vrijdag 1 december is de Ringvaartkerk opgeleverd door aannemer Mudde Bouw die de verbouwing van de voormalige Bron kerk verzorgde.

The Bethlehem Event

Foto

Op donderdag 21 december 2017 vindt alweer de derde editie van het inmiddels populaire Bethlehem Event in Capelle aan den IJssel plaats

Pagina's