Clicky

Religie

4e NGPMB Gospeldag in Capelle aan den IJssel (2de video)

Foto

Op 3 februari was het weer zover de Moluks Protestantse kerk NGPMB had haar 4e Gospeldag in de Bethelkerk in de Molukse wijk in Capelle aan den IJssel.

 

4e NGPMB Gospeldag in Capelle aan den IJssel (video)

Foto

Op 3 februari was het weer zover de Moluks Protestantse kerk NGPMB had haar 4e Gospeldag in de Bethelkerk in de Molukse wijk in Capelle aan den IJssel.

 

Paasvieringen in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Net als met kerst hebben de gezamenlijke kerken in Nieuwerkerk een overzicht geproduceerd van alle vieringen vanaf 25 maart a.s.

Vrijwilligers ontvangen Capels Compliment op 10e verjaardag Wijkwinkel Schollevaar!

Foto

Op zaterdag 10 maart vierde de wijkwinkel Schollevaar dat zij tien jaar bestaat, reden voor een feestje! Ter gelegenheid van dit tienjarig bestaan werd er flink uitgepakt.

Pelgrimstocht in Groene Hart

Foto

Voor de achtste keer organiseert de Vastenactie van de geloofsgemeenschap Gouda, Moordrecht/Gouderak een driedaagse pelgrimstocht. Deze keer wandelt men in het gebied tussen Woerden, Bodegraven en Noorden.

Pastoor v. Klaveren leid eucharistieviering Stille Omgang

Foto

Voor de achttiende keer zullen een aantal parochianen uit de Geloofsgemeenschappen Gouda, Moordrecht/Gouderak de Stille Omgang in Amsterdam lopen die plaatsvindt in de nacht van 17 op 18 maart.

Marien Kollenstaart spreek op Reveilweek

Foto

Marien Kollenstaart, voorganger van de Kerken in Nesselande (KiN), spreek komende zomer tijdens de Reveilweek.

Informatieavond pleegzorg in Oosterkerk

Foto

Timon is een bevlogen organisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Men richt zich al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen.

Verbouwing van de Oosterkerk gestart

Foto

De verbouwing en herinrichting van de Oosterkerk in Capelle Oostgaarde is nu echt van start gegaan. De ingang van de kerk is inmiddels naar de zijkant geplaatst.

Vrouwen lopen voor vrouwen

Foto

Zaterdag 14 april wordt de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht van 2018 gehouden! En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Ook dit jaar lopen enkele Zuidplassers mee.
 

Pagina's