Clicky

Religie

Meezingen met het Gospelproject Spirit

Foto

Gospelkoor Spirit gaat in mei 2019 opnieuw van start met een geweldige muzikale uitdaging voor zangers en zangeressen vanaf 16 jaar.

Oranjeconcert André van Vliet en Marije Weenink 3 mei 2019

Foto

De Stichting Orgelcultuur Zuidplas organiseert samen met Flying Eagle het dubbelconcert van organist André van Vliet en dwarsfluitiste Marije Weenink op vrijdag 3 mei in de Dorpskerk van Moordrecht. 

Kledinginzamelingsactie voor Oekraïne

Foto

Aanstaande zaterdag, 30 maart, houdt de Unter-Karpatenwerkgroep van de Hervormde Gemeente van 9.00 tot 12.00 uur weer een kledingactie in gebouw de Vluchtheuvel aan de Kerkgang (Dorpsstraat, bij de Oude Kerk). 

Open repetitieavond en miniconcertje popkoor 2B2Gether

Foto

Popkoor 2B2GETHER uit Capelle aan den IJssel geeft op 19 maart een grote open repetitie in de Claypot Church (v/h De Morgenster) in Capelle aan den IJssel.

Cubaanse dominee in Ringvaartkerk

Foto

Op zondag 10 maart bezoekt de Cubaanse dominee Alison Infante Zamora de Protestantse Gemeente in Nieuwerkerk vanwege de ondersteuningsactie die de kerk organiseert in de 40-dagentijd vóór Pasen. 

Christelijk regiokoor Adonai in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op zondag 10 maart zal het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen haar bijzondere muzikale medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Herdenkingsbijeenkomst hospice IJsselThuis

Foto

21 februari vond de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst van hospice IJsselThuis plaats.

Stichting Natuurvrienden in de Oosterkerk

Foto

Onder het motto: elke maand, voor iedereen, worden belangstellenden  uitgenodigd voor een informatiemiddag, ditmaal over de Capelse Natuur. 

Lezing Harm Bart over het spanningsveld tussen geloof en wetenschap

Foto

Op donderdag 14 februari verzorgt Harm Bart, emeritus hoogleraar wiskunde aan de Erasmus Universiteit, in de Ringvaartkerk een lezing over het spanningsveld tussen geloof en wetenschap. 

Voorjaarsconcert in Sint Janskerk te Gouda

Foto

Het Rijssens Mannenkoor, onder leiding van hun nieuwe dirigent Jaap Kramer en het Chr Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem onder leiding van Martin Mans geven op zaterdag 16 maart een concert in de Sint Janskerk te Gouda.

Pagina's