Clicky

TCN

TC Nieuwerkerk met schrik vrij

Foto

Tijdens de regio derby tegen LTC Spijkenisse slaagde de door blessures geplaagde landskampioen TC Nieuwerkerk er in na een 3-1 achterstand uit de singles de eindstand na de dubbels gelijk te trekken naar 3-3.

Gehavend TC Nieuwerkerk hard onderuit

Foto

Op de eerste competitiedag van de Eredivisie Heren behaalde landskampioen TC Nieuwerkerk op het eigen park slechts een punt tegen Lewabo

Zware competitiestart voor TC Nieuwerkerk

Foto

Landskampioen TC Nieuwerkerk speelt zondag 7 april vanaf 12.00 uur de eerste competitiewedstrijd van de Eredivisie Heren thuis tegen Lewabo uit Beneden-Leeuwen, waarbij o.a. Thiemo de Bakker op de lijst staat.

Open dag & clinic bij TC Nieuwerkerk

Foto

Als eerste tennisvereniging in Nederland organiseert TC Nieuwerkerk 29 maart a.s. een ‘open avond’ op het park aan het Britsezoom 9.

TC Nieuwerkerk speler Yoran Verschoor Nederlands kampioen 35+

Foto

Tijdens de Nationale Kampioenschappen Senioren (NKS) indoor 2019 in Hilversum veroverde Yoran Verschoor, speler/coach van TC Nieuwerkerk Heren 1, de titel in de categorie 35+.

Glow in the Dark bij TC Nieuwerkerk op zaterdag 29 december

Foto

Het jeugdteam van TC Nieuwerkerk organiseert zaterdag 29 december een unieke nieuwe activiteit: Het 'Glow in the Dark Tennisevenement'.

Nieuwerkerkse Britt Laan wint Jeugd Masters Rotterdam

Foto

TC Nieuwerkerk jeugdspeelster Britt Laan was uitgenodigd om de KNLTB Jeugd Masters Rotterdam 2018 categorie ME 10-12 jaar te spelen die dit jaar bij TOC in Capelle aan den IJssel werden gehouden.

Heren TC Nieuwerkerk gehuldigd

Foto

Vrijdagavond 22 juni jl. werd TC Nieuwerkerk Heren 1, tijdens het TC Nieuwerkerk Open, officieel gehuldigd door wethouder Jan Verbeek van Gemeente Zuidplas en TC Nieuwerkerk voorzitter Hans Schrijver.

Jannick Lupescu pakt wederom titel TC Nieuwerkerk Open

Foto

Na bijna 300 wedstrijden in een tijdsbestek van negen dagen werden zondag de finales van het TC Nieuwerkerk Open gespeeld.

TC Nieuwerkerk bereikt play-offs ongeslagen

Foto

In de laatste wedstrijd van de eredivisie behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een 3-3 gelijkspel tegen nummer twee TOP Papendrecht. Beide teams plaatsten zich met dit resultaat voor de play-offs bij DUNO in Doorwerth op 16 en 17 juni.

Pagina's