Clicky

TCN

TC Nieuwerkerk bereikt play-offs ongeslagen

Foto

In de laatste wedstrijd van de eredivisie behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een 3-3 gelijkspel tegen nummer twee TOP Papendrecht. Beide teams plaatsten zich met dit resultaat voor de play-offs bij DUNO in Doorwerth op 16 en 17 juni.

TC Nieuwerkerk plaatst zich voor play-offs

Foto

De heren van TC Nieuwerkerk behaalden in de uitwedstrijd tegen, de nummer twee van eredivisie, Lewabo in Beneden Leeuwen een 3-3 gelijkspel. De koppositie bleef hiermee behouden en met nog een wedstrijd te gaan stelden zij een ticket voor de play-offs veilig.

Sportdag bij TC Nieuwerkerk groot succes

Foto

Woensdagochtend 16 mei kwamen zo'n 300 Nieuwerkerkse basisschoolleerlingen uit groep 4 naar tennispark van TC Nieuwerkerk voor een superleuke sportdag.

TC Nieuwerkerk met één been in play-offs

Foto

Op het tennispark aan het Britsezoom behaalden de heren van TC Nieuwerkerk opnieuw een knappe overwinning, dit keer op middenmoter Arnolduspark.

TC Nieuwerkerk aan kop Eredivisie

Foto

Op een zonnig tennispark aan het Britsezoom behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een derde klinkende overwinning op rij tegen hekkensluiter ALTA.

Opnieuw knappe overwinning TC Nieuwerkerk

Foto

In de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen wisten de heren van TC Nieuwerkerk in de uitwedstrijd tegen LTC Spijkenisse wéér de winst naar zich toe te trekken.

Riante overwinning TC Nieuwerkerk

Foto

In de eerste competitiewedstrijd van de heren Eredivisie behaalden de heren van TC Nieuwerkerk een mooi resultaat tegen ATC Sloterplas. Op het eigen park aan het Britsezoom werd overtuigend met 5-1 gewonnen.

Open dag TC Nieuwerkerk 2 april

Foto

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus.

Open dag bij TC Nieuwerkerk

Locatie: 
Britsezoom 9, 2912GB Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
ma, 02/04/2018 - 10:00 tot 16:00
Heb jij nog nooit getennist en ben je benieuwd of deze sport voor jou een match is? Of heb je al kennisgemaakt met tennis en wil je nu onze club wat beter leren kennen? Kom dan langs op onze open dag op maandag 2 april a.s. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom om alles te leren over deze leuke sport. Zien we je dan?Van 13.00 - 14.00 uur hebben we ook nog een leuke clinic die door onze toppers wordt gegeven.

Jeugd TC Nieuwerkerk naar Ahoy met Spartabus

Foto

Woensdag 14 februari gingen ruim 45 TCN kids met de tennisleraren van ReturnTennis in de echte Spartabus naar ABNAMRO WTT Kidsday voor een superleuke middag!

Pagina's