Clicky

TCN

Geen finale voor TC Nieuwerkerk; wel mooi evenement

Foto

Zaterdag werden de heren van TC Nieuwerkerk in de halve finale van de play-offs met 0-4 uitgeschakeld door de latere landskampioen Lewabo uit Beneden Leeuwen.

'TCN Open' bij Tennisclub Nieuwerkerk

Foto

In de week van 15 t/m 23 juni organiseert TC Nieuwerkerk het TCN Open 2019.

Play-offs Eredivisie Heren Tennis op 15 & 16 juni in Nieuwerkerk

Foto

Lewabo Huisman Groep, Life & Finance Spijkenisse, Suthwalda Sportverlichting.com en Nieuwerkerk maken samen uit wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Heren mag kronen, de hoogste klasse van de competitie in het herentennis.

Op het nippertje toch play-offs voor TC Nieuwerkerk

Foto

De heren van TC Nieuwerkerk behaalden op een snikheet tennispark onderaan de Sint-Pietersberg in Maastricht een 1-5 overwinning op degradant Kimbria. 

Play-offs ver weg voor TC Nieuwerkerk

Foto

Aan het winderige Britsezoom kwamen de heren van TC Nieuwerkerk opnieuw niet verder dan een gelijkspel tegen debutant, en nummer twee van de Eredivisie Heren, Suthwalda uit Zuidwolde.

Spanning blijft voor TC Nieuwerkerk

Foto

In de uitwedstrijd tegen play-offs concurrent Arnolduspark in Hoofddorp was vooraf gehoopt op zoveel mogelijk punten.

Eerste overwinning TC Nieuwerkerk

Foto

De heren van TC Nieuwerkerk speelden tweede paasdag thuis tegen het Haagse Leimonias, de nummer twee van de Eredivisie Heren.

TC Nieuwerkerk met schrik vrij

Foto

Tijdens de regio derby tegen LTC Spijkenisse slaagde de door blessures geplaagde landskampioen TC Nieuwerkerk er in na een 3-1 achterstand uit de singles de eindstand na de dubbels gelijk te trekken naar 3-3.

Gehavend TC Nieuwerkerk hard onderuit

Foto

Op de eerste competitiedag van de Eredivisie Heren behaalde landskampioen TC Nieuwerkerk op het eigen park slechts een punt tegen Lewabo

Zware competitiestart voor TC Nieuwerkerk

Foto

Landskampioen TC Nieuwerkerk speelt zondag 7 april vanaf 12.00 uur de eerste competitiewedstrijd van de Eredivisie Heren thuis tegen Lewabo uit Beneden-Leeuwen, waarbij o.a. Thiemo de Bakker op de lijst staat.

Pagina's