Clicky

25 jarig jubileum

25 jarig jubileum De Lichtkring Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op 1 januari 1994 werd Gereformeerde kerk Vrijgemaakt (GvK) geherinstitueerd in Nieuwerkerk a/d IJssel. Voorheen maakte men deel uit van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt in Capelle a/d IJssel.

Afscheid mannenkoor Nieuwerkerk (video)

Foto

Donderdag, 18 oktober jl., vierde het mannenkoor Nieuwerkerk hun 25-jarig bestaan en namen tevens afscheid in een afgeladen Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Stichting Naar House 25 jaar!

Foto

Door de jaren heen is de Nieuwerkerkse Stichting Naar House een begrip geworden voor feestgangers. Al ruim 25 jaar zijn ze er welkom voor een warme plek in de bus, koffie en een goed gesprek.

Mans 25 jaar dirigent van de "De Gouwestem"

Locatie: 
Hervormde Dorpskerk Oude Markt 1 te Bodegraven
Datum: 
za, 20/10/2018 - 19:30

Op 20 oktober 2018 wordt er een verrassingsconcert gegeven in de Hervormde Dorpskerk Oude Markt 1 te Bodegraven ter ere van Martin Mans die dan 25 jaar dirigent van het Christelijk  Waddinxveens Mannenkoor "De Gouwestem is.

Aanvang 19.30 uur.
Voor dit unieke concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Bestel met spoed op onze site: https://www.degouwestem.nl/

Dick van Klaveren 25 jaar priester

Locatie: 
H. Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda
Datum: 
zo, 10/06/2018 - 11:00

Op 5 juni 1993 ontving pastoor Dick van Klaveren uit handen van  mgr. Nienhaus zijn priesterwijding. Vol dankbaarheid wil hij dit nu, 25 jaar later, vieren.

Met een grote groep parochianen gaat Dick van 2 tot en met 7 juni op bedevaart naar Lourdes om op deze voor hem bijzondere plaats bij zijn jubileum stil te staan. Zondag 10 juni zal in onze parochie een feestelijke H. Mis worden gevierd.

U wordt van harte uitgenodigd om hierbij als gast van Dick aanwezig te zijn. De H. Mis wordt gehouden in de H. Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda, aanvang is 11.00 uur. Na de H. Mis is er een receptie, waarbij u de gelegenheid wordt geboden om Dick te feliciteren.

Vijfentwintigjarig jubileum pastoor Van Klaveren

Foto

Op Eerste Paasdag is binnen de  geloofsgemeenschap parochie ‘Sint Jan de Doper’ heel kort stil gestaan bij het feit dat pastoor Van Klaveren inmiddels alweer tien jaar werkzaam is in geloofsgemeenschap.