Clicky

Arjen Uitbeijerse

Sparkling Voices in Open Deur Dienst

Foto

Op zondag 13 januari a.s. zingt Sparkling Voices uit Rhoon in de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Sparkling Voices in Open Deur Dienst

Locatie: 
Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 10 in Nieuwerkerk ad IJssel
Datum: 
zo, 13/01/2019 - 17:00

Op zondag 13 januari a.s. zingt Sparkling Voices uit Rhoon in de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het koor staat onder leiding van dirigent Arjen Uitbeijerse.

In de afgelopen jaren heeft het koor op vele plaatsen haar medewerking verleend aan kerkdiensten en zangavonden. Het koor heeft ook meegewerkt aan het be‐kende televisieprogramma ‘Nederland zingt’. Het koor heeft een uitgebreid reper‐toire, van relipop, gospels en meer gedragen muziek. Het koor wordt begeleid door een orkest bestaande uit een pianiste, toetsenist, slagwerker, basgitarist, flui­tisten, klarinettist en saxofonist.

Het repertoire bestaat uit van gedragen en klassieke nummers tot gospel en vlotte muziek. In deze dienst zal dominee L. Krüger uit Rotterdam voorgaan.

De aanvangstijd is 17.00 uur.

Samenzang vanaf 16.50 uur.

Volgende Open Deur Dienst is op 10 maart met Chr. Regiokoor Adonai.

 

Kerstconcert Debarim in de Lichtkring

Locatie: 
In De Lichtkring, De Dreef 1, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 17/12/2016 - 15:30

KERSTCONCERT

‘wonderlijke nacht’

Zaterdag 17 december 2016

15.30 -17.00 uur

 

Chr. Gemengd Koor ‘Debarim’

o.l.v. Arjen Uitbeijerse

Bert Kruis - orgel

Kees Alers - dwarsfluit

Beate Loonstra – harp

 

GKV ‘De Lichtkring’

Nieuwerkerk a/d IJssel

www.debarim.nl

Zangdienst met Debarim

Locatie: 
In de Dorpskerk te Zevenhuizen
Datum: 
zo, 13/12/2015 - 18:00

Volgende week zondagavond (13 dec.; 19:00 uur in de Dorpskerk) is er een zangdienst. In de dienst zingt ook het christelijk gemengd koor “DEBARIM” met en voor u. (Jubileumconcert 20 jaar Debarim in de Lichtkring (video))

Dit koor staat onder leiding van dirigent Arjen Uitbeijerse. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Peter Verweij. Dus houdt u van zingen? Wees welkom, attendeer en nodig ook anderen ervoor uit.