Clicky

Arriva

Nieuwe busdienstregeling Zuidplas vanaf zondag 14 juli

Foto

Per 14 juli a.s. wordt de dienstregeling in de Zuidplas (het gebied tussen Gouda, Zoetermeer en Rotterdam) aangepast.

Ingang nieuwe busdienstregeling Zuidplas vanaf 14 juli

Foto

De dienstregeling van Arriva in de Zuidplas (grofweg het gebied tussen Gouda, Zoetermeer en Rotterdam) wordt op 14 juli a.s. aangepast.

Voordelige busdagkaart Gouda bij Kaarslicht

Foto

Om bezoekers van Gouda bij Kaarslicht te stimuleren zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar het lichtfeest te komen, maakt Arriva de busreis naar Gouda op 14 december aanstaande nog voordeliger.

9 december gaat nieuwe dienstregeling in voor busvervoer Midden-Holland

Foto

Met ingang van zondag 9 december geldt er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. 

Wijziging regionaal openbaar vervoer

Foto

Het openbaar vervoer in de regio krijgt een stimulans nu de treindienst Alphen-Gouda en de realisatie van openbaar vervoerknoop Bleiswijk/ Zoetermeer (station Lansingerland) zijn verbeterd. 

Staking streekvervoer treft ook Zuidplas

Foto

De bemiddelingspoging in het CAO conflict in het openbaar streekvervoer is mislukt, dit houdt in dat de landelijke staking in het regionale vervoer vanaf aanstaande woensdag doorgaat en er dus ook in onze regio geen openbaar vervoer beschikbaar zal zijn.

Arriva blijft openbaar vervoer in de regio verzorgen

Foto

Arriva blijft  tot 11 december 2022 het busvervoer in het gebied Zuid-Holland verzorgen. Dat is het gevolg van het besluit van Gedeputeerde Staten om de huidige concessie van het openbaar vervoer in deze regio met twee jaar te verlengen.

Bushaltes in Zuidplas worden toegankelijker

Foto

De gemeente Zuidplas gaat zestien bushaltes toegankelijk maken voor mensen met een motorische en visuele beperking.

Cashloos betalen in de Arriva-bussen in Zuid-Holland vanaf 1 februari

Foto

Vanaf donderdag 1 februari is het voor reizigers die in een Arriva-bus in Zuid-Holland stappen niet meer mogelijk om een vervoerbewijs in de bus te betalen met contant geld.

Nieuw betaalgemak in de Arriva-bussen in Zuid-Holland

Foto

Vanaf vrijdag 1 december is het voor reizigers die na 19.00 in een Arriva-bus in Zuid-Holland stappen niet meer mogelijk om een vervoerbewijs in de bus te betalen met contant geld.

Pagina's