Clicky

Autocross

Video: Sfeerreportage Autocross Zevenhuizen

Foto

Het was weer ouderwets druk tijdens de autocross in Zevenhuizen.

Autocross Zevenhuizen blijkt weer supercross te zijn (video)

Foto

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen heeft ook in 2017 weer veel belangstelling getrokken. Naast veel deelnemers genoten ook veel bezoekers van de volle crossdag op de Zevenhuizense klei. 

Autocross Zevenhuizen versie 2017

Vol deelnemersveld aan de start van Autocross Zevenhuizen

Foto

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen op Hemelvaartsdag heeft dit jaar een vol deelnemersveld. Tientallen coureurs zijn donderdagochtend naar de Bierhoogtweg in Zevenhuizen gereden voor het jaarlijkse spektakel. De organisatie verwacht duizenden bezoekers.

Autocross Zevenhuizen 2017

Locatie: 
Bierhoogtweg
Datum: 
do, 25/05/2017 - 12:00

De traditionele autocross op Hemelvaartsdag in Zevenhuizen wordt dit jaar gehouden op een terrein aan de Bierhoogtweg. Het terrein ligt tussen de N219 en de Zuidelijke Dwarsweg in. Het is dus een ander perceel dan waar de cross vorig jaar werd gehouden.

De autocross start dit jaar rond 12.00 uur en duurt tot aan het begin van de avond. 

Parkeren kan op het terrein maar het is handig om op de fiets te komen! De cross kent dit jaar veel deelnemers. Vrijwel alle races zijn volgeschreven. 

Organisator autocross: "Al die mensen zien genieten, daar doe je het voor!" (video)

Foto

De traditionele autocross bij Zevenhuizen heeft donderdag 5 mei zo’n 4.000 bezoekers getrokken. De autocross trof dit jaar top weer. Op de locatie bij het Koningskwartier konden de bezoekers genieten van veel vliegende klei kluiten, veel deuken en heel veel crossauto’s.

Pagina's