Clicky

Autocross

Traditionele Autocross in Zevenhuizen op Hemelvaart

Foto

De Autocross van Zevenhuizen op Hemelvaartdag is de inmiddels een traditie en wordt ook dit jaar weer gehouden.

Video: Sfeerreportage Autocross Zevenhuizen

Foto

Het was weer ouderwets druk tijdens de autocross in Zevenhuizen.

Autocross Zevenhuizen blijkt weer supercross te zijn (video)

Foto

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen heeft ook in 2017 weer veel belangstelling getrokken. Naast veel deelnemers genoten ook veel bezoekers van de volle crossdag op de Zevenhuizense klei. 

Vol deelnemersveld aan de start van Autocross Zevenhuizen

Foto

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen op Hemelvaartsdag heeft dit jaar een vol deelnemersveld. Tientallen coureurs zijn donderdagochtend naar de Bierhoogtweg in Zevenhuizen gereden voor het jaarlijkse spektakel. De organisatie verwacht duizenden bezoekers.

Autocross Zevenhuizen 2017

Locatie: 
Bierhoogtweg
Datum: 
do, 25/05/2017 - 12:00

De traditionele autocross op Hemelvaartsdag in Zevenhuizen wordt dit jaar gehouden op een terrein aan de Bierhoogtweg. Het terrein ligt tussen de N219 en de Zuidelijke Dwarsweg in. Het is dus een ander perceel dan waar de cross vorig jaar werd gehouden.

De autocross start dit jaar rond 12.00 uur en duurt tot aan het begin van de avond. 

Parkeren kan op het terrein maar het is handig om op de fiets te komen! De cross kent dit jaar veel deelnemers. Vrijwel alle races zijn volgeschreven. 

Organisator autocross: "Al die mensen zien genieten, daar doe je het voor!" (video)

Foto

De traditionele autocross bij Zevenhuizen heeft donderdag 5 mei zo’n 4.000 bezoekers getrokken. De autocross trof dit jaar top weer. Op de locatie bij het Koningskwartier konden de bezoekers genieten van veel vliegende klei kluiten, veel deuken en heel veel crossauto’s.

Autocross in Zevenhuizen

Locatie: 
Bierhoogtweg in Zevenhuizen
Datum: 
do, 05/05/2016 - 12:00

Ook dit jaar wordt de jaarlijkse autocross in Zevenhuizen gehouden. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd op een andere locatie nabij het koningskwartier.

Nieuw dit jaar is de 3 wielerklasse. Kaarten kosten in de voorverkoop 10,- euro. Aan de ingang 12,- euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Parkeren is ook geheel gratis. Wel roept de organisatie op om vooral op de fiets, scooter of moter te komen. 

Beluister ook onderstaand interview met organisator Henk Wooning:

20160423/autocross

Autocross in Zevenhuizen gaat toch door!

De jaarlijkse autocross in Zevenhuizen op hemelvaartsdag gaat dit jaar gelukkig toch door. We bellen erover met organisator Henk Wooning.

Autocross Zevenhuizen gered door bouwbedrijven!

Foto

De autocross op Hemelvaartsdag bij Zevenhuizen kan vrijwel zeker toch doorgaan. Een dag nadat de handdoek in de ring werd gegooid is een oplossing in zicht. Dankzij enorme inzet van de afdeling Ruimte van de gemeente Zuidplas en twee project ontwikkelaars is een terrein gevonden.

Pagina's