Clicky

Barracuda

Veel clubrecords voor Barracuda in de Nationale zwemcompetitie

Foto

Dit weekend was de tweede ronde in de Nationale Zwemcompetitie, (in de Nationale Zwemcompetitie strijdt Barracuda als vereniging samen met 30 andere zwemverenigingen, in de B-klasse, tegen elkaar).

Barracuda veroverd tweede plek in Bückeburg Duitsland

Foto

Een vijftigtal zwemmers hebben dit weekend de tweede plek veroverd in het puntenklassement tijdens een internationale zwemwedstrijd in Duitsland.

Moordende concurrentie voor Barracuda

Foto

Afgelopen twee weekenden hebben de selectie zwemmers van Barracuda de Regio West kampioenschappen gezwommen, van de 190 gezwommen individuele afstanden werden er maar liefst 80 met een persoonlijk record (PR) aangetikt.

Medaille regen voor Barracuda bij NK masters

Foto

Dit weekend zijn de Open Nederlandse Kampioenschappen voor de Masters gezwommen, in totaal is er 3x goud, 9x zilver en 2x brons gewonnen.

Vier keer brons voor Barracuda zwemmers in Antwerpen

Foto

Dit paasweekend is de Antwerp International Youth Swimming Cup (AIYSC) gezwommen door een viertal junioren zwemmers die zich voor deze internationale wedstrijd hadden gekwalificeerd.

Paas ontbijt voor Barracuda en NieMo

Foto

Ongeveer 70 zwemmers van Barracuda en NieMo begonnen zaterdag om 7:30 aan een gezamenlijke training, tijdens de training konden diverse vrijwilligers zich druk maken om 100 eieren, kilo’s paasbrood en natuurlijk heel veel chocolade eieren op te dienen aan tafel

Minioren van Barracuda worden twaalfde van Nederland

Foto

Dit weekend is de Nationale Arena Minioren Clubmeet finale gezwommen in Den Haag.

Barracuda veroverd derde plek in Regio West competitie

Foto

Dit weekend werd de beslissende wedstrijd in de Regio West competitie afgesloten met een mooie derde plek.

Promotie glipt door de vingers voor Barracuda in de Nationale zwemcompetitie

Foto

Dit weekend werd de vierde (en tevens laatste editie van dit seizoen) wedstrijd in de Nationale zwemcompetitie gezwommen in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht.

Barracuda neemt afscheid van sponsor

Foto

In augustus heeft Zwem en Polo Vereniging Barracuda afscheid genomen van haar sponsor. Na een mooie relatie van maar liefst 20 jaar heeft Van vliet Trucks een punt gezet achter de financiële bijdrage die de Nieuwerkerkse club jaarlijks heeft gekregen.