Clicky

Beth San

Bruidsshow voor bewoners Beth-San

Foto

Fotoboeken, hartjesslingers, bruidstaart en een bruidsshow. Dinsdagmiddag 5 november jl. stond in Beth-San geheel in het teken van trouwen. 

Gezellige boeken- en kleedjesmarkt in Beth-San

Foto

Gisteren werd er in Beth-San een boeken- en kleedjesmarkt gehouden.

Bewoners Beth-San genieten van reptielen, paarden en muziek

Foto

Na het succes van vorig jaar werd ook dit jaar het jaarlijkse bewonersuitje in en rond  woonzorgcentrum Beth-San georganiseerd. 

Beth-San denkt na over robots; een bedreigende kans

Foto

De (zorg)wereld om ons heen verandert in een snel tempo. In het nieuws en in de vakbladen lees je van innovatie, vernieuwing, technologie en robotica voor in de zorg.

Bewoners Beth-San op vaarvakantie

Foto

Maandag 19 november gingen de trossen los in Zwijndrecht en voeren 50 bewoners en 46 medewerkers en vrijwilligers uit voor de derde editie van de Cedrah vaarvakantie.

Boeken- en kleedjesmarkt in Beth-San

Foto

Zaterdag 3 november jl. werd er in Beth-San een boeken- en kleedjesmarkt gehouden. De boekenmarkt werd georganiseerd door de lokale Vrienden van Beth-San.

Beth-San haalt de New York Times

Foto

Onder de titel: ”Take a Look at These Unusual Strategies for Fighting Dementia” is er een artikel in the New York Times verschenen met als doel om de Amerikanen te laten zien hoe wij in Nederland omgaan met dementie.

Beth-San uit in eigen dorp

Foto

Afgelopen dinsdag,19 juni 2018, stond het jaarlijkse bewonersuitje van Beth-San op de agenda. Dit keer geen verre reis met de bus, maar een uniek en mooi programma in en rond het woonzorgcentrum.

NLdoet in Moerkapelse Beth San

Foto

Vrijdag 9 maart stonden vele vrijwilligers klaar om de handen uit de mouwen te steken in Beth-San. Onder deze vrijwilligers waren ook 16 leerlingen van het Goudse Hoornbeeck College en de Burgermeester en een aantal wethouders vanuit de gemeente Zuidplas aanwezig.